• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

valla size tavsiyem haftalık toplayıp bi gün gelmemeniz ama sen öğretmensin belki öğrencilerin için sıkıntı olur bi gün gelmemen o zamanda erken çıkma yönünde fikir beyan et günün ortasında olursa hiç bişi anlamazsın izinden

bizim kurumda topluyorlar 1 gün oluyor cumaları gelmiyorsun mesela

süt izni zaten haftada 2 gün ediyo bir saatte fazladan ama ona yanaşır mı bakalım millet of yaaa :31::31::31::31:

mecbur edecez işte benim umudum kv var birine bıraksamda başında duracak adam var ....

onu demiyorum tatlım altı ay olsaydı ek besini başlanmış olurdu yeme içmeside dert olmazdı gelir emzirirdin ama şimdi sadece senden besleniyo süt bırakma derdin o sabiyi bırakma derdin her türlü sinir harbindeyim şuan ya :14::14::14::14::14:

kafa bi milyon kuzu...

merhaba kızlar ne yaptınız...
taze bebiş gördüm geldim. çok tatlı bi erkek bebekti. ama inanılmaz aç... belgesellerde yavru kuşlar olur ya, ağızları sürekli açık beslenmek için beklerler. aynı öyleydi sıpa. annesi çok iyiydi. akşam saat 7de hastaneye yatış olmuş. dr. bi bakmış 4 cm açılma var, bu gece doğurursun yatış yapalım hemen demiş. suni sancıya bile gerek kalmadan kendi sancısıyla doğurmuş :nazar::nazar::nazar: allahım hepimize böle kolay hayırlı doğumlar nasip etsin.
arkadaşım da bana diyo ki "korkma çok güzel ve rahat bi şey normal doğum, tavsiye ederim" ben de kocaman bi AMİNNNN dedim hepimizin adına.

bakıcı + kayınvalide olayına gircem ben bakıcı çocuğa bakıcak kayınvalidem bakıcıya:1::1:
ben direk bakıcıya:14::14::14:
ya allahtan istanbulda değilsiniz sende iremde tubada evinize ulaşmanız kolay olur
benim kuzenim kütahyada öğretmen evi ile okulu 5 dakikaydı aralarda gelir emzirir giderdi çok avantajlı oldu onun için hiç izin almadı çocuğundan mahrum kalmadı

ben eve bıraksam ha diyip gitmem 1 saat :19::19:
en büyük şansım bu zaten evim yürüme mesafesi 10-15 dk iş yerime.

Şu an 16 hafta olan ücretli doğum iznine bir hafta ilave edilecek ve takip eden üç ayda da yarı zamanlı çalışma hakkı tanınacak. İşveren bu sürede yarım ücret öderken diğer yarısını devlet karşılayacak. Bu üç ayın altı ay veya bir yıl olması da seçenekler arasında.

bu kadar abartı bu kadar şahşaha şu bir hafta içinmiş...ne diyem ki ben bunun üstüne...

aaaaaa:52::52::52::52::52: şimdi forumda okuyunca gördüm ben hemen internetten araştırayım. eğer gerçekse yuuuhhh diyom başka bi şey demiyom.:47::47::47::47::47:

şu doğum izni bi 6 aya çıkabilseydi. süt ,izinleri de değişirdi herhalde ona göre..

ben direk bakıcıya:14::14::14:

en büyük şansım bu zaten evim yürüme mesafesi 10-15 dk iş yerime.

aaaaaa:52::52::52::52::52: şimdi forumda okuyunca gördüm ben hemen internetten araştırayım. eğer gerçekse yuuuhhh diyom başka bi şey demiyom.:47::47::47::47::47:

6 ay yalan oldu kuzmmmm

Selam kızlar....bizi merak ettinizmi?carsamba gün tam isten cıkmadan lavaboya girdim,kanama geldi aglaya aglaya hastaneye gıttık. Sonra nst ye grdm sancı yok dediler ultrasonla baktılar.rahim icinde kesede kanama yokmus,muhtemelen rahim agzından gelmıstır dediler bi daha gelmedi sükür sadece işyerinde geldi.... Kesildi yani,ama her ihtimale karsı gözetim altında tutalım dediler,ogünden beri hastanede yatıyorum.... Pzts ye kadar da kalıcam,sağ kolumda serum var,tel.den tam yazamıyorum,dualarınızı bizden eksik etmeyln.

Selam kızlar....bizi merak ettinizmi?carsamba gün tam isten cıkmadan lavaboya girdim,kanama geldi aglaya aglaya hastaneye gıttık. Sonra nst ye grdm sancı yok dediler ultrasonla baktılar.rahim icinde kesede kanama yokmus,muhtemelen rahim agzından gelmıstır dediler bi daha gelmedi sükür sadece işyerinde geldi.... Kesildi yani,ama her ihtimale karsı gözetim altında tutalım dediler,ogünden beri hastanede yatıyorum.... Pzts ye kadar da kalıcam,sağ kolumda serum var,tel.den tam yazamıyorum,dualarınızı bizden eksik etmeyln.

yavrum merak içindeydik tabi bende kaç gündür yok bu kız çok geçmiş olsun dikkat et kendine sakın stres yapma ne olur bebeğim sakın stress yapma bebeğine zarar

Back