• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

selam kızlar....bizi merak ettinizmi?carsamba gün tam isten cıkmadan lavaboya girdim,kanama geldi aglaya aglaya hastaneye gıttık. Sonra nst ye grdm sancı yok dediler ultrasonla baktılar.rahim icinde kesede kanama yokmus,muhtemelen rahim agzından gelmıstır dediler bi daha gelmedi sükür sadece işyerinde geldi.... Kesildi yani,ama her ihtimale karsı gözetim altında tutalım dediler,ogünden beri hastanede yatıyorum.... Pzts ye kadar da kalıcam,sağ kolumda serum var,tel.den tam yazamıyorum,dualarınızı bizden eksik etmeyln.

geçmiş olsun canım şükür bişey yokmuş yorma sende kendini :54:

Selam kızlar....bizi merak ettinizmi?carsamba gün tam isten cıkmadan lavaboya girdim,kanama geldi aglaya aglaya hastaneye gıttık. Sonra nst ye grdm sancı yok dediler ultrasonla baktılar.rahim icinde kesede kanama yokmus,muhtemelen rahim agzından gelmıstır dediler bi daha gelmedi sükür sadece işyerinde geldi.... Kesildi yani,ama her ihtimale karsı gözetim altında tutalım dediler,ogünden beri hastanede yatıyorum.... Pzts ye kadar da kalıcam,sağ kolumda serum var,tel.den tam yazamıyorum,dualarınızı bizden eksik etmeyln.

geçmiş olsun bitanemmmm dşkkat et kendine rabbim tekrarın yaşatmasınnn fırsat buldukça bizleri haberdar et dualarımız sizinle

Selam kızlar....bizi merak ettinizmi?carsamba gün tam isten cıkmadan lavaboya girdim,kanama geldi aglaya aglaya hastaneye gıttık. Sonra nst ye grdm sancı yok dediler ultrasonla baktılar.rahim icinde kesede kanama yokmus,muhtemelen rahim agzından gelmıstır dediler bi daha gelmedi sükür sadece işyerinde geldi.... Kesildi yani,ama her ihtimale karsı gözetim altında tutalım dediler,ogünden beri hastanede yatıyorum.... Pzts ye kadar da kalıcam,sağ kolumda serum var,tel.den tam yazamıyorum,dualarınızı bizden eksik etmeyln.

Canım cok geçmiş olsunn..cok şükür Iyisiniz:nazar::nazar:
Tedbir amacli yatak istirahati iyi olur. .bende yatmak durumunda kalmıştım, iyide geldi
Herhangi ilac ws verildimi..
Moralini yüksek tut.. hersey güzel olacak:16: Allahım sizi esirgesinn:nazar::nazar:
Allahim cümlesini sağlıkla kavustursun yavrusunaa..dualarım sizinlee

Canım cok geçmiş olsunn..cok şükür Iyisiniz:nazar::nazar:
Tedbir amacli yatak istirahati iyi olur. .bende yatmak durumunda kalmıştım, iyide geldi
Herhangi ilac ws verildimi..
Moralini yüksek tut.. hersey güzel olacak:16: Allahım sizi esirgesinn:nazar::nazar:
Allahim cümlesini sağlıkla kavustursun yavrusunaa..dualarım sizinlee

allah razı olsun canm,rabbim ins. Bizide senin gibi kavusturur evladımıza....

kızlar günaydın ben dün doktora gittim bebeğim,n kalp atışlarını duydum çok şükür. boyu 1 cm i geçmiş kocaman olmuş.. doktor herşey iyi dedi 3 hafta sonra bi daha gitcemm

Sagolun canlarm cok sükür iyiyiz ama artık calısamıcam,rapor alcam cıkınca,evde yatıs var artık.....

Canım ya, çok geçmiş olsun. Çok üzüldüm. İnşallah çarçabuk toparlarsın. Sen de benim gibi sebepsiz kanama geçirmişsin. Ama benimki çok fazlaydı bak şükür birşey olmadı. Kesede sorun yoksa hiç korkma. YYat dinlen. Dualarımız seninle. Ne zaman eve çıkacksın...Gün doğmadan neler doğuyor yaaa. Of. Üzüldüm çok.

kuuzm geçmiş olsun dikkat et kendine...yorma kendini..uzan yat dinlen bol bol..kafanı da pek meşgul etme...iyiymiş kuzun kötü düşünme...

Sagolun canlarm cok sükür iyiyiz ama artık calısamıcam,rapor alcam cıkınca,evde yatıs var artık.....

fitoşummm çok geçmiş olsun canım yaaa inşallah kötü bir şey yoktur diyorduk ama ciddi bir şey yokmuş ya canım dikkat ett bebişe de kendine habersiz bırakma bizi

canim benim cookk gecmis olsun. cok uzuldum okuyunca. allaha sukur bebekten kaynakli deilmis canim. bol bol dinlen bi tanem, hastanedende cikinca sakin yorma kendini. dualarim oglusun ve senin icin. opuyorum cok seni....

Canım ya, çok geçmiş olsun. Çok üzüldüm. İnşallah çarçabuk toparlarsın. Sen de benim gibi sebepsiz kanama geçirmişsin. Ama benimki çok fazlaydı bak şükür birşey olmadı. Kesede sorun yoksa hiç korkma. YYat dinlen. Dualarımız seninle. Ne zaman eve çıkacksın...Gün doğmadan neler doğuyor yaaa. Of. Üzüldüm çok.
cok sagol ablacım,cok sükür keseden olmadıgı icin icim rahat,ama tedbir icin proluton igne yaptılar ve serum veriyolar,sürekli yatıs tabi birde.... Pazartesi cıkıcam kısmetse....

kuuzm geçmiş olsun dikkat et kendine...yorma kendini..uzan yat dinlen bol bol..kafanı da pek meşgul etme...iyiymiş kuzun kötü düşünme...
cok sükür canm iyiym moral olarakta toparlandım,gerekirse doğuma kadar yatıcam,oglusumdan kıymetli degil ya....kafamı sizle dagıtırım artıkın....
fitoşummm çok geçmiş olsun canım yaaa inşallah kötü bir şey yoktur diyorduk ama ciddi bir şey yokmuş ya canım dikkat ett bebişe de kendine habersiz bırakma bizi
canm allah razı olsun en güzeli sizleri destekcim olarak görmek..telden grdiğim içiln sürekli yazamasamda buralarda olurum didosum....
canim benim cookk gecmis olsun. cok uzuldum okuyunca. allaha sukur bebekten kaynakli deilmis canim. bol bol dinlen bi tanem, hastanedende cikinca sakin yorma kendini. dualarim oglusun ve senin icin. opuyorum cok seni....
tesekkür ederim tubişm.... Evdede annem bakıcak bi süre bana artık...bol bol dinlenip oğlusumu ve karpuzumu büyütcem:)
:56:

Back