• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

10 lu hastane çıkışını biliyorum da 20 lide ne varmış kii içinde ekstradan merak ettim?

ya ben bugün o programı izleyecektim unuttumm :))

10lusu bitmiş 20li vardı ben alıp karar verene kadar o da bitti :):) 20lide herşeyden iki tane var 2 şapka 2 eldiven vs

30 liralık indirim çeki kazandım ben ama 125 tl alışveriş yapmak lazımmış alacak bişeyin varsa kodu veriyim sana

10lusu bitmiş 20li vardı ben alıp karar verene kadar o da bitti :):) 20lide herşeyden iki tane var 2 şapka 2 eldiven vs

30 liralık indirim çeki kazandım ben ama 125 tl alışveriş yapmak lazımmış alacak bişeyin varsa kodu veriyim sana

Ordaki ürünler biraz pahalı geliyor bana o yüzden almıyorum ama 100 lira üzerine bebek bezi molfiks 5 lira o uygun geldi :)

üfff ütü deme bana yaa benimde duruyo ütüm ama yapacak adam arıyorum:1::1::1: bu sıcakta gözüm kesmiyo hiç:31:

o 20 li hastane çıkışına baktım da onu alırsan hastanede başka bir şeye ihtiyaç duymazsın bence zaten iki takım alayım desen aynıya geliyo

biz bi takım aldık babası için bjkli 3lü takım :)

10lu yeter diyodum ama bu 20linin fiyatı iidi ama maalesef bitmiş:19:

biz bi takım aldık babası için bjkli 3lü takım :)

10lu yeter diyodum ama bu 20linin fiyatı iidi ama maalesef bitmiş:19:

3lü takım dediğin alt üst ve şapkası mı?

19 lu hastane çıkışı gördüm bir de istersen ona bak :)

indirime giren güzel ürünler hemen tükeniyor zaten kalmıyor :)

3lü takım dediğin alt üst ve şapkası mı?

19 lu hastane çıkışı gördüm bir de istersen ona bak :)

indirime giren güzel ürünler hemen tükeniyor zaten kalmıyor :)

3lü derken onu ben uydurdum tulum , şapka ve eldiven :) eşim doğar doğmaz bjklı giysin istiyordu 10lu takımda ben almak istedim gerek yok battaniyeye filan ani bjkli olmasına :1::1: böyle bi yol bulduk
bu arada bi arkadaşım doğar doğmaz tulum giysin dedi alt üst takımlarda lastik oluyor ya göbeğine gelir dedi hatta tehdit etti gelir o lastiği bebeğin belinde görürsem seni parçalarım :27::27::27:

19lu da mı varmış bi bakıyım

3lü derken onu ben uydurdum tulum , şapka ve eldiven :) eşim doğar doğmaz bjklı giysin istiyordu 10lu takımda ben almak istedim gerek yok battaniyeye filan ani bjkli olmasına :1::1: böyle bi yol bulduk
bu arada bi arkadaşım doğar doğmaz tulum giysin dedi alt üst takımlarda lastik oluyor ya göbeğine gelir dedi hatta tehdit etti gelir o lastiği bebeğin belinde görürsem seni parçalarım :27::27::27:

19lu da mı varmış bi bakıyım

Benim eşim de bjk li bir şeyler almak istiyordu bebeğe. bak tulum iyi fikirmiş :) Battaniye alabilirim diye düşünüyordum ama tulum aklıma yattı bakalım kanına girersem o şekilde gönlünü yapmış olurum

$2013-06-16_18-58-12_667.jpg işte böyle kendi buluşum hastane çıkışı

teşekkür ederiz teyzesi sende al oğluşuna beraber giysinler bebişlerimiz :16::16::16:
hemde babanızın gönlü olur ayrıca lisanslı ürün olmadığı için çok pahalı değil:1::1:

Tulum almayı düşünüyordum zaten bir kaç tane bu fikir güzel oldu artık oğluşlarımız doğunca resimlerini koyarız bu tulumlarla sonra kızlara sorarız hadi ayırt ediin bakalım hangisi benim hangisi fatmanın :1::1::1:

Tulum almayı düşünüyordum zaten bir kaç tane bu fikir güzel oldu artık oğluşlarımız doğunca resimlerini koyarız bu tulumlarla sonra kızlara sorarız hadi ayırt ediin bakalım hangisi benim hangisi fatmanın :1::1::1:

senin tosun önde ama anlar bizim cin kızlar :1::1::1:
canım ben çok acıktım ufaktan çıkıyorum oğluşumu doyurayımm

bu arada yarın yokum kardeşimin kep töreni var ona gidicem kızlar merak ederse sen söylrsin öpüyorum kocaman seni bebişine ii bak

senin tosun önde ama anlar bizim cin kızlar :1::1::1:
canım ben çok acıktım ufaktan çıkıyorum oğluşumu doyurayımm

bu arada yarın yokum kardeşimin kep töreni var ona gidicem kızlar merak ederse sen söylrsin öpüyorum kocaman seni bebişine ii bak

Tamam canım aç kalmasın oğluş soonra basar tekmeyi sana :1::1:
KEndine iyi bak kızlar sorarsa ben söylerimm
bizde sizi öptükkk hoşçakalınn

sıkıldım canm ama yapcak bişey yok....oğlusum için yatıyorum işte...evimi,kocişimi özledim ama ben....

iyiyiz fatmikim siz napıyosunuz?
Kendinize dikkat edin kuzular,fazla iş yapmayın...

insanın evi gibisi yok canım tabi özlersinn bu geceyi de atlat oh be evim evim güzel evim dersin:34:
yarın da muayenede bir sıkıntı çıkmaz inşallahh canımm

Günaydın kızlar bugün bizim büyük günümüz.... Evimize gidiyoruz nasipse....

Önce bi ultrasonla bakıcaklar sonra evimize.........

Back