• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

harekete bak ama lütfen al ağzına suyu dışarı püskürt...

bende beğendim senin yeni avatarıı serapcım ama iremin dediği gibi sıcak süt ya da su her neyse onu üflüyo öyle içiyo diye anladım.

Kızlar selam sabahtan beri giremiyorum foruma giriyorum cvp veremiyorum cepten girdim o yüzden haberiniz ola

Bu arada dün gece rüyamda doğum yaptığımı gördüm normal doğum çok güzeldi çok kolaydı doğumum inşallah gerçektede böyle sıkıntısız geçer doğuyo oğlum nasıl ağlıyorum onu görünce öyle etkisinde kalmışım ki uyandığımda bakıyorum nerde bebeğim die

Sensiz buralar pek sessiz kaldıı fuli :34:
RÜyanda çok güzelmiş inşallah gerçekte de öyle koolay doğumlar yaparızz hepimiz.

bende beğendim senin yeni avatarıı serapcım ama iremin dediği gibi sıcak süt ya da su her neyse onu üflüyo öyle içiyo diye anladım.

Sensiz buralar pek sessiz kaldıı fuli :34:
RÜyanda çok güzelmiş inşallah gerçekte de öyle koolay doğumlar yaparızz hepimiz.

süt içsin benim kuzum süt...

ya birine bıraksamda ele gelmiş olacak çocuğum diye seviniyordum yapmayacaktınız niye olacakmış gibi ortalığa yayıyorsunuz yok diğer ülkelerle karşılaştırmalar falan hey yarebbim ya :47::47::47::47::47:
bende hesapladım akşam 5 aylık oluyo tam ele gelmiş olur gayganamda rahatlıkla bakar diye...şimdi ben el kadar çocuğu bırakıp nasıl giderim ya...

bende hesapladım akşam 5 aylık oluyo tam ele gelmiş olur gayganamda rahatlıkla bakar diye...şimdi ben el kadar çocuğu bırakıp nasıl giderim ya...

inşallah emzirebiliriz tabi de, emzirdiğin takdir de hala süt bebesi olacak ya bir 3 olacak ek besin için çıldırcam şimdi ha :84::84::84::84::84:

kuzu napcaz elimiz mecbur başka çare yok..ayıranlar utansın..ben o şekilde nasıl bırakıp gidecem yavrumu onu düşünüyorum...bu güzel günümde günümü mahvettiler...ben ne diyem...

ben kesin bırakcam mecbur 1,5 yıl var daha kredi borcumun bitmesine inş. annem kalır benle :14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:

işte birazda o sebepten ev kredisini ertelettim eşime en azından 1 yaşına kadar ben baksam sonrası allah kerimm

emzirsen nolcak kuzu ya 3 aylık bişi olcak..insan ağlaya ağlaya çıkar evden...

ya allahtan istanbulda değilsiniz sende iremde tubada evinize ulaşmanız kolay olur
benim kuzenim kütahyada öğretmen evi ile okulu 5 dakikaydı aralarda gelir emzirir giderdi çok avantajlı oldu onun için hiç izin almadı çocuğundan mahrum kalmadı

ben eve bıraksam ha diyip gitmem 1 saat :19::19:

ya allahtan istanbulda değilsiniz sende iremde tubada evinize ulaşmanız kolay olur
benim kuzenim kütahyada öğretmen evi ile okulu 5 dakikaydı aralarda gelir emzirir giderdi çok avantajlı oldu onun için hiç izin almadı çocuğundan mahrum kalmadı

ben eve bıraksam ha diyip gitmem 1 saat :19::19:

kuzu 10-15dakika benim okulla ev arası arabayla...yanında olması gibi değil..zırr bırt gelemezsin ..idare nasıl ayarlayacak süt iznini bilmiyosun...

kuzu 10-15dakika benim okulla ev arası arabayla...yanında olması gibi değil..zırr bırt gelemezsin ..idare nasıl ayarlayacak süt iznini bilmiyosun...

valla size tavsiyem haftalık toplayıp bi gün gelmemeniz ama sen öğretmensin belki öğrencilerin için sıkıntı olur bi gün gelmemen o zamanda erken çıkma yönünde fikir beyan et günün ortasında olursa hiç bişi anlamazsın izinden

bizim kurumda topluyorlar 1 gün oluyor cumaları gelmiyorsun mesela

Ben kaçtım kızlarrrr....

Okul saatim gelmiş...kuzularım gelmiştir şimdi ....

bu arada benden demesi...kendinize göğüs pompası edinin...pompa fiyatları tavan yapar haberiniz olsun...

inşallah annelerimiz ya da kayınvalidelerimiz bakar çocuklara daha minnacık bebişler başkasına nasıl emanet edilir...

mecbur edecez işte benim umudum kv var birine bıraksamda başında duracak adam var ....

emzirsen nolcak kuzu ya 3 aylık bişi olcak..insan ağlaya ağlaya çıkar evden...

onu demiyorum tatlım altı ay olsaydı ek besini başlanmış olurdu yeme içmeside dert olmazdı gelir emzirirdin ama şimdi sadece senden besleniyo süt bırakma derdin o sabiyi bırakma derdin her türlü sinir harbindeyim şuan ya :14::14::14::14::14:

valla size tavsiyem haftalık toplayıp bi gün gelmemeniz ama sen öğretmensin belki öğrencilerin için sıkıntı olur bi gün gelmemen o zamanda erken çıkma yönünde fikir beyan et günün ortasında olursa hiç bişi anlamazsın izinden

bizim kurumda topluyorlar 1 gün oluyor cumaları gelmiyorsun mesela

o biraz zor kuzu onu yapamazlar hatta imkansız...

Back