• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

kızlar günaydınn karneleri dağııtım geldim arkadaşlar söylemişti doğum izni sadece 1 hafta artmış diye inanmamıştım okudum şimdi şok yaşıyorum şaka mı bu yaaaaa.. 6 ay olacak derken 1 hafta eklemişler sadece

kızlar günaydınn karneleri dağııtım geldim arkadaşlar söylemişti doğum izni sadece 1 hafta artmış diye inanmamıştım okudum şimdi şok yaşıyorum şaka mı bu yaaaaa.. 6 ay olacak derken 1 hafta eklemişler sadece

bir hafta mı eklemişler...yuh vermesinler bir hafta vereceklerse biz kendilerine bir hafta verelim...

Şu an 16 hafta olan ücretli doğum iznine bir hafta ilave edilecek ve takip eden üç ayda da yarı zamanlı çalışma hakkı tanınacak. İşveren bu sürede yarım ücret öderken diğer yarısını devlet karşılayacak. Bu üç ayın altı ay veya bir yıl olması da seçenekler arasında.

bu kadar abartı bu kadar şahşaha şu bir hafta içinmiş...ne diyem ki ben bunun üstüne...

şu an 16 hafta olan ücretli doğum iznine bir hafta ilave edilecek ve takip eden üç ayda da yarı zamanlı çalışma hakkı tanınacak. Işveren bu sürede yarım ücret öderken diğer yarısını devlet karşılayacak. Bu üç ayın altı ay veya bir yıl olması da seçenekler arasında.

Bu kadar abartı bu kadar şahşaha şu bir hafta içinmiş...ne diyem ki ben bunun üstüne...

nerden baktın ya ben hiç haber görmedim onla ilgili ...............

Bu arada dün gece rüyamda doğum yaptığımı gördüm normal doğum çok güzeldi çok kolaydı doğumum inşallah gerçektede böyle sıkıntısız geçer doğuyo oğlum nasıl ağlıyorum onu görünce öyle etkisinde kalmışım ki uyandığımda bakıyorum nerde bebeğim die

Bu arada dün gece rüyamda doğum yaptığımı gördüm normal doğum çok güzeldi çok kolaydı doğumum inşallah gerçektede böyle sıkıntısız geçer doğuyo oğlum nasıl ağlıyorum onu görünce öyle etkisinde kalmışım ki uyandığımda bakıyorum nerde bebeğim die

günaydın hayrolsun canım , geçen birinin hikayesini okudum toplamda bir saat sürmemiş hemde dikişsiz ayy rabbim bizede yaşatsın inşallah :16::16::16::16:

ay çok sinir oldum bu doğum iznine o kadar tantana bir hafta için miydi :47::47::47:

Kızlar selam sabahtan beri giremiyorum foruma giriyorum cvp veremiyorum cepten girdim o yüzden haberiniz ola

ay kolay doğumlarımız olsun canımcımmmm sağsalim zamanında bebeklerimize kavuşalım

canım doğum izni yazın çıkıyo hemen. yok takip eden 3 ayda yarı zamanlı çalışma olacakmış e zaten süt izni vardı bunun mantığı ne yaa.. çok sinirlerim bozuldu hiç değiştirmeyin bari di mi küfür eder gibi 1 hafta yaaa

canım doğum izni yazın çıkıyo hemen. yok takip eden 3 ayda yarı zamanlı çalışma olacakmış e zaten süt izni vardı bunun mantığı ne yaa.. çok sinirlerim bozuldu hiç değiştirmeyin bari di mi küfür eder gibi 1 hafta yaaa

bende sinir oldum ama hep diyorlardı özel sektör istemiyor diye adamların dediği oldu
bide acaba bu yarı zamanlı çalıştıktan sonra ücretsiz alabilcez mi

Back