• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

anaamm kuzunu grüp tatile gidicen hemde ooohhhh :52::52::52::52::52::52:

sanada bişicik kalmamış kuzummm karar veremedin mi randevuna :44::44::44::44:

:52::52::52::52::52::52::52::52: çuuuffffçuffffçufffffffff peşpeşe randevular yine :52::52::52::52:

hihihihihihih yirim siz bennnnn yirimmm cinsiyetini öğrencen ya bana o hafta zaman geçmemişti şimdi daha rahatım :1::1::1::1::1:

aynen önce oğlumu görücem sonra cuppp denizzz

fatoş geçmiş olsun eltine canım inş. acele etmez kızçeniz :34:

valla öyle galiba , burdan fitoş tekzib yayınlıyorum sana , benim o 200-300 gr aldım lafını unut sabah öyle akşam bir kilo ekleniyo resmen ben bu ayı 2 kilo ile kapatsam çok iyi olacak öğleden sonra randevum 1,5 kiloyu gözden çıktım fazlasını bilmiyorumm :9::9::9::9:

resim istiyoruz ya ben nasıl bişey alsam bilemedim annemi istiyorum gel 8 temmuz gelll artık

canım maden suyu içtin mi asitini kaçır ama .............

bi foto bulayım göstereyim size de aldıklarımı

sökülün doktor randevularını

24 haziran pazartesi tetenoz aşısı
29 haziran c.tesi normal kontrolumuz
17 temmuz çarşamba günü de ayrıntılı ultrasonumuz var :31::31::31::31:

5 temmuz doktor randevusu :) başka da bişey yok :1::1:

Kızlarr nasılsınız bayadır girmiyodum neler yapıyosunuz var mı yeni haberler hamişler cinsiyet öğrenenler falan.. Ben de yarın bebişimi görmeye gitcem geçen hafta gidememiştim.. Yaklaşık 10 gündür oğluşum hastaydı biraz daha iyi çok şükürr.. Yarın da karneleri veriyoruz buralar yanıyoooooo

işte bizim cicilerimiz
$DSCN1801.jpg$45.jpg$66.jpg

pembe sabahlık modeli aynı ama benimki çiçek desenli krem kahve.

alt üst pijama takımımda gri krem. alt pijaması ekose.

Kızlarr nasılsınız bayadır girmiyodum neler yapıyosunuz var mı yeni haberler hamişler cinsiyet öğrenenler falan.. Ben de yarın bebişimi görmeye gitcem geçen hafta gidememiştim.. Yaklaşık 10 gündür oğluşum hastaydı biraz daha iyi çok şükürr.. Yarın da karneleri veriyoruz buralar yanıyoooooo

yeni haberler yok canımm senin oğluşuna da geçmiş olsun inşallah daha da iyi olur. artık tatil olunca sen daha iyi ilgilenirsin oğlunla..
yeni bebişin de büyümüştür annesi bakalım ne alemde güzel haberlerle gel inşallah

yeni haberler yok canımm senin oğluşuna da geçmiş olsun inşallah daha da iyi olur. artık tatil olunca sen daha iyi ilgilenirsin oğlunla..
yeni bebişin de büyümüştür annesi bakalım ne alemde güzel haberlerle gel inşallah

İNŞAALLAH CANIM BENİMMM senin de cicilerin hayırlı olsun güle güle kullann

Back