• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

hayırlısı kuzu alan değişikliği gibi bişey mi? iyi araştır yavru...sonra pişman olma...

Alan değişikliği değil de canım teknik öğretmenlere mühendislikten fark derslerini veriyorlar ve mühendis diploması alıyorsun. benim fakülte de türkiye de tek olduğu için teknik öğretmenlik kısmıyla ilgili belirsizlikler var sıkıntı orda yani

Alan değişikliği değil de canım teknik öğretmenlere mühendislikten fark derslerini veriyorlar ve mühendis diploması alıyorsun. benim fakülte de türkiye de tek olduğu için teknik öğretmenlik kısmıyla ilgili belirsizlikler var sıkıntı orda yani

bilgi alabileceğin yer yok mu kuzu...osym.yi arasan bilgi vermezler mi?gerçi oradakilerin de kendilerine hayırları yok...

felaket tellallığı yapmak istememde öyle ince kararlar almıyolar canım , ben yökte olduğum halde daire başkanıyla çok cebelleştiğimi bilirim eğitim bilimleride sadece eğitim fakültesi yazmayalım tef var ttef var esef var onlarda girsin bizlerde aldık eğitim dersi diye ama üniler hep bildiğini okurdu...

aslında iimiş ama inşallah sorun çıkmaz senin bölümde de

allah kolaylık versin canım biz haftasonu toptan yapıyoruz tüm ütüleri aslında senin yaptığın daha ii birikmeden birikmeden yapmak

ben biriktirmiyorum canım biriktirirsem daha çok zorlanırım...yıkandıkça ütüleyip kaldırıyorum..bende ütülü kıyafet giyiyorum resmi olduğu için eşimde ütülü giyer böylede olunca ütü benim vazgeçilmezim oluyo...

bilgi alabileceğin yer yok mu kuzu...osym.yi arasan bilgi vermezler mi?gerçi oradakilerin de kendilerine hayırları yok...

yök ü arayacağım daa iremin de dediği gibi kimse net bir şey bilmiyor kii...

allah kolaylık versin canım biz haftasonu toptan yapıyoruz tüm ütüleri aslında senin yaptığın daha ii birikmeden birikmeden yapmak

fatmiş naparsın nasılsın kuzu?

felaket tellallığı yapmak istememde öyle ince kararlar almıyolar canım , ben yökte olduğum halde daire başkanıyla çok cebelleştiğimi bilirim eğitim bilimleride sadece eğitim fakültesi yazmayalım tef var ttef var esef var onlarda girsin bizlerde aldık eğitim dersi diye ama üniler hep bildiğini okurdu...

sen beni iyi anlarsın canım :) başvuru yapabiliyoruz ama yök ten teknik öğretmen belgesi almak mı gerekiyormuş öyle bir şeyler varr bunun için sırf ankara yolu görünmesin bana bu halimle nasıl giderim bir belge için

sen beni iyi anlarsın canım :) başvuru yapabiliyoruz ama yök ten teknik öğretmen belgesi almak mı gerekiyormuş öyle bir şeyler varr bunun için sırf ankara yolu görünmesin bana bu halimle nasıl giderim bir belge için

kim veriyo ki o belgeyi acaba ankaradan biri alır almayada eğitim mi veriyo ki ordakilerde tam cahildir ha eğitimde osman bey var sube muduru onu arayıp sorsana 0 312 298 78 00 bu o dairenin nosu ordan osman beyle görüşmek istiyorum de bilirse o bilir onlar 9 da iş başı yapıyo bucuga doğru ara istersen ....

kuzu inan hakkından hayırlısını iste..bak senenin başında aynı şey benim başıma geldi...şu 4+4+4 den dolayı bize atama vermediler sonra alan değişikliğine zorladılar...sırf eşimin yanına gelebilmek için alan değişikliğine başvuru yaptım..yaptım ama içim içimi yedi ne diye başvuru yaptın kendi alanın dışında bir alanda ne kadar mutlu olabilirsin...zihinsel engellilere.... nihayet sonuçlar açıklandı gelemdi tabiki ..sonra teknoloji tasarım dediler ona da başvuru yaptım..çünkü gerçekten bulunduğum ortam iyice bozulmuştu...ve ben orada tek kalmak istemiyordum ona da başvuru yaptım...onunda sonuçları açıklandı ki 3 hizmet puanıyla kaybettim 104 le kapadı maraş teknoloji tasarımı benim 101 puanım vardı...bu da olmadı dedim..ümidi kestim tamam dedim bir 4-5 yıl buradan imkanı yok çıkamam...lojmana bile su tesisatı çektirdim 800 tl.ye maloldu bana...2 gün kullanmak nasip olmadı o da ayrı bir mesele... ekimin ortasında bizi hopppp diye atadılar kendi alanımızda...yani anlayacağın hakkından hayırlısını iste..mevlam verecektir sana..olmuyorsa mutlaka şerdir diye düşünüyorum bizim hakkımızda...

ne kaddan çenem düştü yine...:27:

anammmm nöbetin mi vardı senin akşam....hoşgeldin toparla işlerini de gel bekliyoz...beni de ütülerim bekliyo...:31:
yarım nöbet tuttum canım, gece yarısı kocam aldı eve gittim. tam nöbetten önce ortamı tanıyayım diye alıştırma yaptım yani..
asıl nöbetlerim 19 haziranda başlıyo. ayda 7-8 nöbetim olucak. 24 saat kuruluşta kalıcam.

günaydın canım nöbetten sonra geç gelme durumu yok mu canım yaa

öğrencilerin gelmiyodur heralde daha rahatsındır

canım benim dün akşamki tam nöbet deildi. yarımdı. o yüzden normal mesaimde geldim. ama normal şartlarda tuttuğunda sabah 8:30 da müdüre nöbeti devrediyosun ve nöbet tuttuğun güne göre iznin oluyo. hafta içi 2 gün hafta sonu tutarsan 3 gün izin. ama ben işimin yoğunluğundan dolayı sadece 1 gün izin kullanıcam gerisinin ücretini alıcam.

kızlarrrrr bebeğimin yumoşları oluşuyomuşşş , ovu kaderi başladı gördün mü :9::9::9::9: bütün bildiklerimi kızçeme anlatmam lazımmm :52::52::52::52::52:

Back