• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

bende yoruldum ya öğlen tesislere yemeğe gittik dışarı çıkmak çok yordu beni bide akşama izmite gidiyorum eşim gelmicek yalnız gidicem hiç gözüm kesmiyorr

öğleden sonra cepten face girmiştim, like ladım hemen zaten:9:
anneciğini düşünüp motive ol bence 2 gün 2 gündür....

herkes işe daldı galiba.
ben de yoruldum çok, kasıklarımda hafif bi ağrı oldu, tırstım ayaklarımı uzattım oturuyom şimdi... bi yandan da saat sayıyom tabi, mesai bitsin diye:35::35::35:

öyle gibi iş iş nereye kadar gelsinler laflayalım biraz :1: sen neden yoruldun sürekli oturmakta ağrı yapıo sırtına destek bişey koy belin boşta kalmasın canım daha iyi gelir

kızlar bu saatlerde bi kaybolıyorlar sonradönerler yuvalarına:1::1::1:

dönsünler valla bakalım bekliyoruz :))

iyi cesaretlisin gerçekten çok dikkat et yaa riskli şeyler yapıosun keşke birileri olabilseydi yanında ..

istanbulda yaşamak başlı başına bi risk zaten çok fazla eşyam yok zaten istanbulda evime gidene kadar izmite annemlere gitmem arasında zaman açısından pek fark olmuyor
5 yıldır her zaman gittiğim yol bi sorun olmaz heralde

öyle gibi iş iş nereye kadar gelsinler laflayalım biraz :1: sen neden yoruldun sürekli oturmakta ağrı yapıo sırtına destek bişey koy belin boşta kalmasın canım daha iyi gelir

dönsünler valla bakalım bekliyoruz :))
canım ben çok in çık yapmaktan yoruluyorum. iş yerinin asansörü bozuk. iş çıktıkça 3 katı inip çıkıyom. sipariş günleri bu iniş çıkış sayısı 10-15i buluyo. bi de ayakta kalıyom. burası da soğuk buzhane gibi. işte böle yorgunluğumun sebebi. totom yer görmüyor bazen:9::9::9:

evet bide düğünümüz var tüm akrabalarım gelecek onada seviniyorum eşimde pazar günü gelecek düğün günü

eee o zaman gitmek lazımmm :10::10::10: yola çıkarken de içini ferah tut fatmacım, çok normal geçen bi hamişliğin var, bi şeycik olmaz. yolda uyu desem gözünü kapadığına deymez:9:
pazartesi için izin alsaydın keşke, düğün sonrası yorgunluk atardın, anneciğinin yanında.

istanbulda yaşamak başlı başına bi risk zaten çok fazla eşyam yok zaten istanbulda evime gidene kadar izmite annemlere gitmem arasında zaman açısından pek fark olmuyor
5 yıldır her zaman gittiğim yol bi sorun olmaz heralde

evet istnbulda yaşamanın zorluğunu biliyorum ama ne biliyim hamilesin falan allah korusun dünyanın bin türlü hali var sen dikkatli ol yinede

canım ben çok in çık yapmaktan yoruluyorum. iş yerinin asansörü bozuk. iş çıktıkça 3 katı inip çıkıyom. sipariş günleri bu iniş çıkış sayısı 10-15i buluyo. bi de ayakta kalıyom. burası da soğuk buzhane gibi. işte böle yorgunluğumun sebebi. totom yer görmüyor bazen:9::9::9:

eee o zaman gitmek lazımmm :10::10::10: yola çıkarken de içini ferah tut fatmacım, çok normal geçen bi hamişliğin var, bi şeycik olmaz. yolda uyu desem gözünü kapadığına deymez:9:
pazartesi için izin alsaydın keşke, düğün sonrası yorgunluk atardın, anneciğinin yanında.

yok ya yoldan korkmuyorum eşim olmadan gitmek işime gelmiyor:27::27:

canım bizim ailede ekşın bitmezzz haftaya yani ayın 17sinde kız kardeşimin kep töreni var ona gidicem yine izin alıcam sonraki hafta biliyosun bide yıllık izne çıkıcam o yüzden bu pazartesi alsaydım ayıp olurdu ofistekilere

senin işinde zor hamiş hamiş in çık çok zor senden başka kimse yokmu ki yaa acır insanda başkaları gider ne insafsız bi milletiz

benim çevremdeki arkadaşlarımdan bu ürünü kullanan yok canım. o yüzden nasıl kullanışlı mı pek bilmiyorum.
çevremdekiler hem oto koltuğu hem de taşıma gibi olanlardan aldılar. gezmeğe falan geldiklerinde de onlarda salladılar bebeklerini. ben kendim de öle çift fonksiyonlu şeylerden düşünüyom.

yaaa yaptığım alıntılar nere gittiiiiiiiiiiiii:26::26::26::44::44::44::44:

roseis gönderdiğin linke baktım daa tubişin de dediği gibi hem puset hem oto koltuğu olanlar var ya onlardan al bence eğer arabanız varsa tabi. Ben şahsen ayrıca oto koltuğu almamak için en azından 1 yaşına kadar öyle almayyı düşünüyrorum hem evde kullanırım hemde arabada

Aynur abla izne çıkmışsın iyi yapmışsın bence dinlen evde zeynep narin imiz de iyi beslensin bu sayede.

Doktor kontrolünde de inşallah güzel sonuçlarla dönersinn ve tabi fotoğraf istioyruzzzzzzz görelim bebişimizi dimiiii

senin işinde zor hamiş hamiş in çık çok zor senden başka kimse yokmu ki yaa acır insanda başkaları gider ne insafsız bi milletiz

yok bi tanem, müdürüm çok iyi ama görevim yapıyorum. oda arkadaşım da biraz kaba biri, ona bi işi rica edip yaptırana kadar daha çok stres oluyom. işin kötüsü ay sonu nöbete de giriyom, külliyen dağılmazsam iyidir.

yok bi tanem, müdürüm çok iyi ama görevim yapıyorum. oda arkadaşım da biraz kaba biri, ona bi işi rica edip yaptırana kadar daha çok stres oluyom. işin kötüsü ay sonu nöbete de giriyom, külliyen dağılmazsam iyidir.

valla canım allah yardımcın olsun normal haliyle insan yoruluyo birde hamişken iki kat yorgunluk,sen yinede işini ağırdan al boşver canından kıymetli değil hiç bişey kendinede bebişede iyi bak bu sürede :))

Back