• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

bugün işlerim hafif ya bahçe, balkon geziyom kuruluşta, hava da güzel.
şimdi de öğle yemeği saati ama o kadan kahvaltı yapınca bi şey yiyesim yok hiç:50: azcık daha bekliyimm :56:

Kızlar ben de kaçtım yanınıza sanırım bugün tembellik günümm irem yok ya bu görevi devraldım:1::1::1:

Fuliiii bezini şampuanını da mı aldın şimdidennnn:53::53: ne hızlısın kızz maşallah hangi ara hallettin bunları:1::1::1:

eşyaları serip serip bakma işini arada bende yapıyorumm hepi topu 3-5 parça olduğu için pek zorlamıyo benii:1::1::1: ama benimkinin anneannesi de babannesi de tembel çıktı daha 1 er tane yelek ancak örmüşlerdir. ERken erken yaparız dediler şimdi de yapamıyorlar oğlum kısmetsiz olmasın daa:44::44::44:

didem canım kıs deme öle, olur mu hiç. bizim yiğenimiz fıstık gibi bi anneye sahip herşeyden önce, en büyük şans kısmet.
sen babaneleri ananeleri iyice dürt:52::52::52: bi de git bi sürü don al ki donansın oğluşunun çeyizi...

bugün işlerim hafif ya bahçe, balkon geziyom kuruluşta, hava da güzel.
şimdi de öğle yemeği saati ama o kadan kahvaltı yapınca bi şey yiyesim yok hiç:50: azcık daha bekliyimm :56:

ohh ne güzel gezinnn benimde çıkıp gezesimm var ama sular kesik :1::1: ne alaka diyceniz duş alacaktımm şimdi almadan üst giyinmek istemiyorum :1::1:

didem canım kıs deme öle, olur mu hiç. bizim yiğenimiz fıstık gibi bi anneye sahip herşeyden önce, en büyük şans kısmet.
sen babaneleri ananeleri iyice dürt:52::52::52: bi de git bi sürü don al ki donansın oğluşunun çeyizi...

don al donansın çeyiziii koptum tubiş yaa:52::52::52::52: ayın 15 i gelsin de dürterim benim herifi artık:1::1::1:

Ben birazdan ikinci aşıma gideceğim :) Yarın da doktor kontrolü var...Bugündü ama doktorun ameliyatı çıkmış. Çarşamba da ayrıntılı...Heyecan bastı. Bu arada netten aldıklarım dün geldi. Hepsi çok güzel ama emzirme yastığı 20 cm birşey çıktı hayal kırıklığına uğradım.
Civil bebeyi test ettim tavsiye ederim kızlar. 2 gün içinde geldi kargo.

ohh ne güzel gezinnn benimde çıkıp gezesimm var ama sular kesik :1::1: ne alaka diyceniz duş alacaktımm şimdi almadan üst giyinmek istemiyorum :1::1:

don al donansın çeyiziii koptum tubiş yaa:52::52::52::52: ayın 15 i gelsin de dürterim benim herifi artık:1::1::1:
bizde öle derler didoşum, ben de ilk don alcam, arkası bol gelsin diye.
ay ben gezimdim diyom da kurumun bahçesinde öle bi kaç tur, volta atar gibi:9:

Ben birazdan ikinci aşıma gideceğim :) Yarın da doktor kontrolü var...Bugündü ama doktorun ameliyatı çıkmış. Çarşamba da ayrıntılı...Heyecan bastı. Bu arada netten aldıklarım dün geldi. Hepsi çok güzel ama emzirme yastığı 20 cm birşey çıktı hayal kırıklığına uğradım.

tetenos kaç kez oluyo ablacım hamişlik boyunca....
her iki Dr.dan da hayırlı haberlerle gel ablacım, bize de haber et.
şimdi internete baktım da CİVİL mi yoksa CİVİLİM mi :44:

canım ya bu civil bebe biraz tuzlu değilmi ya diğer sitelere göre ??

kızlar almayı düşündüğüm ana kucağına benzer bişey var sizce işe yarar mı bu ya bi bakın hele alayım mı sizce ??
Papetto Elektrikli Bebek Salıncağı / Bej - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com

benim çevremdeki arkadaşlarımdan bu ürünü kullanan yok canım. o yüzden nasıl kullanışlı mı pek bilmiyorum.
çevremdekiler hem oto koltuğu hem de taşıma gibi olanlardan aldılar. gezmeğe falan geldiklerinde de onlarda salladılar bebeklerini. ben kendim de öle çift fonksiyonlu şeylerden düşünüyom.

benim çevremdeki arkadaşlarımdan bu ürünü kullanan yok canım. o yüzden nasıl kullanışlı mı pek bilmiyorum.
çevremdekiler hem oto koltuğu hem de taşıma gibi olanlardan aldılar. gezmeğe falan geldiklerinde de onlarda salladılar bebeklerini. ben kendim de öle çift fonksiyonlu şeylerden düşünüyom.

aslında benim çevremdekilerde o şekilde yaptılar ama ben daha çok gezme için değilde ev için düşünmüştüm bilmiyorum ya çok kararsızım.

bir bebek insanın hayatını bu kadar mı değiştirir mişş:1::1::1::1: Şifonyer filan da alamam ben :D Bebeğe yapacağım oda bile yok 1 yaşına kadar bizim odamızda yatsa sonra nerde yatacak bilmiyorum:1::1::1:

Bende marketlere gittikçe artık bakıyorum sabun tozuna şampuanlara filan indirime girerse alacağım:1::1:

oturma odasına koyucam şifonyerini odamda yerim yok maalesef ama şifonyerde almasam çocuğun eşyalarına çekmece yok evde

TEŞEKKÜREDERİZ TEYZESİ CİVİL MAĞAZASI VAR TAM KARŞIMIZDA 3 KATLI ORAYI DOLANDIK ORDAN ALDIK KUZUM FİYATLARI ORANTILI YANİ BAKMANIZI TAVSİYE EDERİM Bİ ÇOK YERDE VAR BU MAĞAZA BENİM BİLDİĞİM

DİDOŞUM BİZ EŞİMLE GEZERKEN KAMPANYALI DENK GELİNCE ALDIK MESELE 2 ADET YENİ DOĞAN 2 ADET 2 NUMARA BEZ SAMPUAN FALAN MİSAL PİYASADA TEK BEZ 26 TL İSE BİZ KAMPOANYADAN İKİLİ BEZİ 30 A FALAN DENK GELİNCE ALMIŞTIK NASILSA LAZIM OLUCAK DİE ÖYLE ÖYLE ÇOĞALDI ANANESİ Bİ SÜRÜ YELEK ÖRDÜ Bİ ÇOK MODELİ BEN GÖNDERMİŞTİM KANDİLDE GÖRDÜM HEPSİNİ BİTİRMİŞ ÇOK GÜZEL OLMUŞLAR ONLAR BENDE OLMADIĞI İÇİN RESMİNİ ÇEKİP KOAYAMDIM BABANNESİDE ONA KEZA AYNI İKİSİNDEDE ŞİMDİDEN KÜÇÜK HURÇ VAR TORUNLARI İÇİN :nazar::nazar:

SENİN OĞLUŞUN KISMETSİZ OLURMU YAWRUM KENDİ KISMETİ İLE GELİCEK PAŞAN DEME ÖYLE BAK BEN ÜZÜLÜYORUM HEM SİZİN FİKRİNİZ PARA BİRİKTİRİP HEPSİNİ BİR ALMAKTI SENDE 1 AYA KADAR ALIRSIN ÇOĞU ŞEYİNİ BİTANEM BENİMMM :16::16::16::16:

evet canım civil heryerde var çok cicilermiş biz havuzlu handan almayı düşünüyoruz bakalım kısmet artık

Son düzenleme:

kız o don inanışı var hakkaten cinsiyeti bile belli olmadan benim şefim erkek külodu almıştı don giysin donansın diyee:27::27:

herkes işe daldı galiba.
ben de yoruldum çok, kasıklarımda hafif bi ağrı oldu, tırstım ayaklarımı uzattım oturuyom şimdi... bi yandan da saat sayıyom tabi, mesai bitsin diye:35::35::35:

bende yoruldum ya öğlen tesislere yemeğe gittik dışarı çıkmak çok yordu beni bide akşama izmite gidiyorum eşim gelmicek yalnız gidicem hiç gözüm kesmiyorr

Back