• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

günaydın canikolarrrrrrrr :16::16::16::16::16::16::16:
günaydın kuzu ve kuzusu.....hoşgeldinnnnnnnnnn.........
bende yoktum öğleden sonra kuzularımı pikniğe götürdüm çok yorulmuşum dün çok...ama mis gibi hava ve toprak çok iyi geldi...

temiz hava iyi gelmez mi hiç,stres atmışsındır. neyse ki tatil geliyo artık bol bol dinlenirsin.
sen ayrıntılıya pazartesi mi gidicektin?

günaydın kuzu ve kuzusu.....hoşgeldinnnnnnnnnn.........

temiz hava iyi gelmez mi hiç,stres atmışsındır. neyse ki tatil geliyo artık bol bol dinlenirsin.
sen ayrıntılıya pazartesi mi gidicektin?

evet iyi stres attım bol çam temiz hava ve toprak...resmen kozalak toplamak için dağa tırmandık...harikaydı...ama şimdi ceremesini çekiyorum o ayrı bir mesele...

benim pazartesi ayrıntılı canım...heyecan başladı...:18:

evet iyi stres attım bol çam temiz hava ve toprak...resmen kozalak toplamak için dağa tırmandık...harikaydı...ama şimdi ceremesini çekiyorum o ayrı bir mesele...

benim pazartesi ayrıntılı canım...heyecan başladı...:18:

kız bu halde dağa mı tırmandın sen tam sopalıksın haaaaaa.

benim de salı benden öne geçtin yaramaz seniiiiiiii:1::1::1::1:

valla accık öyle oldu tırmandık...ama şu an he yerim ağriyi....:9:

öyle oldu canım sizi geçtik...senin salı mı şimdi kesin:9:

kesin diye ümit ediyorum.... dr. beyimiz bi terslik çıkarmazsa... başka seçeneğim de yok mecbur dr. auymak zorundayım....

o gün rahim ağzı uzunluğuna tekrar bakıcam dedi hem... inşallah sorun çıkmaz.....:16::16:

oğluşum yüksek sesli müzüklere ani seslere tepki vermeye başlıyomuş...

bu akşam düğüne gidice,oğlum kolbastı oynar artık göbüşümde...:21::21::21::21::21:

rahim ağzına nasıl bakıyor kuzum yaaa...alttan mı?

normal ultrasonla üstten bakıyolar canım...

ben sordum her muayenede bakıyomusunuz diye,evet dedi,braz araştırdım daözellikle 19.haftadan sonra bakıyolarmış... benim de bu sefer direk ona baktı.... 33mm çıktı...
2gün sonra devletteki dr. baktı37mm. çıktı,sanırım cihazdan dolayı farklılık oldu... 25mm altında olursa sorun oluyomuş...erken doğum riski yani...

ama benim dr. 1 hafta sonra tekrar bakalım kısalma olmazsa sorun yok dedi... inşallah olmaz ya........:16::16::16::16:

sorun bence canım dr.unuza bakıyodur belki ama bakmıyosa da baktırmış olursunuz.... çünkü anti de demişti,hiç bir belirti vermiyomuş bu sorun malesef...:31::31::31:

normal ultrasonla üstten bakıyolar canım...

ben sordum her muayenede bakıyomusunuz diye,evet dedi,braz araştırdım daözellikle 19.haftadan sonra bakıyolarmış... benim de bu sefer direk ona baktı.... 33mm çıktı...
2gün sonra devletteki dr. baktı37mm. çıktı,sanırım cihazdan dolayı farklılık oldu... 25mm altında olursa sorun oluyomuş...erken doğum riski yani...

ama benim dr. 1 hafta sonra tekrar bakalım kısalma olmazsa sorun yok dedi... inşallah olmaz ya........:16::16::16::16:

sorun bence canım dr.unuza bakıyodur belki ama bakmıyosa da baktırmış olursunuz.... çünkü anti de demişti,hiç bir belirti vermiyomuş bu sorun malesef...:31::31::31:
a

ay iyi ya alttan muayene olmak istemiyorum ya...öffff kadın olmak ne zor ya...

pazartesi soraym olmazsa..

benimkini hissedemiyorum artık yawww...sizinkiler tekmelemeye başladı ama benimkinde tık yok...

canım ben de 2 gündür hissedemiyodum,günde bi kaç defa çok az bi hisle kuvvetli değildi.... endişelenmeye başlamıştım valla.... ama bugün maşallah hareketli...

bir de ne farkettim biliyo musun?
gazım varsa çok hareket etmiyo ne yapsam da kıpırdamıyo... gazım yoksa baya hissediyorum...

ya benim alt kısım kasıklarda ağrı oluyor iki gündür..sizde de oluyor mu?özellikle oturup kalkarken ağrı oluyor...

a

ay iyi ya alttan muayene olmak istemiyorum ya...öffff kadın olmak ne zor ya...

pazartesi soraym olmazsa..

aynen canım yaaaaaaa...

ben de hiç istemiyorum alttan muayeneyi... devletteki dr. ebeler açılma var mı diye baksın istersen dedi,kabul etmedim,hem elleriyle bakıcaklardı.... :47::47::47:onun yerine magnezyumu ikiye çıkardım,şükür kasık ağrılarım geçti....

ya benim alt kısım kasıklarda ağrı oluyor iki gündür..sizde de oluyor mu?özellikle oturup kalkarken ağrı oluyor...

bak sorunun cevabını diğer mesajda vermişim bile...

ben de de çok oluyodu, magnezyumu 2 ye çıkardı günde,hafifledi çok şükür....

magenzyum kullanmıyosan dr.a sor iste...

$1615_569100083133861_1689698105_n.webp

ama biz sabah sizin için resim çektikkk :33::33::33::33::33::33::33:

Back