• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Annişkolar teyzoşkolarr nasılsınızzzzzzz yakışklı ve güpgüzel arkadaşlarım nasıllar biz anca kahvaltı yaptık ta geldik elim yağaım titremeye basladı açlıktan deli oldum sabahtan beri iş trafiği kaçtım hemen yanınıza :33::33::33:

şimdi dr. la konuştum kızlar tarama testi sonuçlarım normalmiş :46::46::46::46:

p.tesiden beri ayrı yatıyoz fatmacım, hasret kaldım kocama, öpmüyom bile :5: evi de sık sık havalandırıyoz.
galiba tahriş, yavaş yavaş geçmeye başladı çünkü..

BALLI LOKMAAMMMM TEMİZ ÇIKMIŞ SONUÇLARR OOHH ŞÜKÜRRRRR :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: 14 HAFTA OLMUŞSUNUZ BİLE :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

DİKKAT ET TABİ DÜN BEN SENİN YAZINI GÖRDÜM AMA CVP VERMEDİM SANIRIM YOĞUNLUKTAN UNUTTUM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN BİTANEM DİKKAT ET SENDE KENDİNE :16::16::16:

şimdi dr. la konuştum kızlar tarama testi sonuçlarım normalmiş :46::46::46::46:

p.tesiden beri ayrı yatıyoz fatmacım, hasret kaldım kocama, öpmüyom bile :5: evi de sık sık havalandırıyoz.
galiba tahriş, yavaş yavaş geçmeye başladı çünkü..

olsun yavrum sen antibiyotikte alamıcaksın sakın yaklaşma sonra kavuşursunuzz

Annişkolar teyzoşkolarr nasılsınızzzzzzz yakışklı ve güpgüzel arkadaşlarım nasıllar biz anca kahvaltı yaptık ta geldik elim yağaım titremeye basladı açlıktan deli oldum sabahtan beri iş trafiği kaçtım hemen yanınıza :33::33::33:

hoşgeldin fulicim kerim erencimm iyiyiz canım saol sen nasılsınnnn aç bırakma kendini düşer kalırsın kan şekerin düşerr

olsun yavrum sen antibiyotikte alamıcaksın sakın yaklaşma sonra kavuşursunuzz

hoşgeldin fulicim kerim erencimm iyiyiz canım saol sen nasılsınnnn aç bırakma kendini düşer kalırsın kan şekerin düşerr

sorma mavişim ya bi fırsat vermediler ki en sonunda cırladım 10 dk mola yahu düşüp kalıcam şimdi die yaptım kahvaltımı zaten sabaha karsı hep midemin gurultusuna uyanıyorum doymuyoruz biz artık :1::1::1::1:

hoşgeldinnn fulimmmmm. kısss bu saate kahvaltı mı kalır, ben ara öğünümü alıcam şimdi:56:
bi de eli ayağı titremiş. valla sopalıksın ama oğluşuna dua et, aç bırakma yiğenimiziiiiiiiiiiiii :20::20::20::20:
teşekkü ederim canım, Allahtan ateş düştü de rahatladık azcık. kaç gecedir ilk kez bu gece rahat uyudum valla...

sorma mavişim ya bi fırsat vermediler ki en sonunda cırladım 10 dk mola yahu düşüp kalıcam şimdi die yaptım kahvaltımı zaten sabaha karsı hep midemin gurultusuna uyanıyorum doymuyoruz biz artık :1::1::1::1:

valla bende çok çabuk acıkıyorum kuzum ya kahvaltımı ettim şimdi yine açıktım ara öğünümü yedim şimdi :17::17:

hoşgeldinnn fulimmmmm. kısss bu saate kahvaltı mı kalır, ben ara öğünümü alıcam şimdi:56:
bi de eli ayağı titremiş. valla sopalıksın ama oğluşuna dua et, aç bırakma yiğenimiziiiiiiiiiiiii :20::20::20::20:
teşekkü ederim canım, Allahtan ateş düştü de rahatladık azcık. kaç gecedir ilk kez bu gece rahat uyudum valla...

haklısın hayatım aç kalmamam lazım ama bugün işte bi istisna oldu halbuki diyorum ya sabah ezanına doğru mide gurultuma uyanıyorum kalkıp atıyom azıma bişi bi geldim ofise ne tlfn duruyo ne gelen giden neyseki hallettik :34::34:
eniştemde atlattı artık o zaman bi iki güne bişeyi kalmaz canım benim :16::16::16:

dün eve gidince biraz uyudum uyandığımda hafiflemişti geçti sonra çok şükür paşa da iyi hareketlerini daha çok hissetmeye başladımmm:16::16:

siz nasılsınız kuzum

uyyy yerim ben gökalpı dahada çok hissediyosun demek :16::16::16::16: bende hissediyorumt abi benimkiler hala hafif :1::1::1: peşinizden geliyoruz işte sizin evreleri yaşıyoruz bizde :8::8::8::8:

haklısın hayatım aç kalmamam lazım ama bugün işte bi istisna oldu halbuki diyorum ya sabah ezanına doğru mide gurultuma uyanıyorum kalkıp atıyom azıma bişi bi geldim ofise ne tlfn duruyo ne gelen giden neyseki hallettik :34::34:
eniştemde atlattı artık o zaman bi iki güne bişeyi kalmaz canım benim :16::16::16:

uyyy yerim ben gökalpı dahada çok hissediyosun demek :16::16::16::16: bende hissediyorumt abi benimkiler hala hafif :1::1::1: peşinizden geliyoruz işte sizin evreleri yaşıyoruz bizde :8::8::8::8:

evet kuzum siz bizim peşimizden bizde didoşların aynur ablaların peşinden gidioruz

lafı ağzımdan aldın fulim, ben de senin peşi sıra geliyom. ben de ilk dokunuşlarını bekliyom bebeişimin :16::16::16::16:

günaydın canım doktora gitmeden önce bi arasan mı bide internette araştırsan belki başka bi sebebi vardır panik yapma kuzum

bencede canım önemli bişiy deildir çünkü arada benimde oluyo

bence ciddi bişey değildir ya üşüttün yada klasik hamilelik durumu rahim büyümesindendir diye düşünüyorum , ama ara doktorunu sor için rahat etsin sen zaten bugün ayrıntılıya gitmiyon mu ....

günaydınn bacılarımmm.
fitoşum bence normal bi şeydir canım. bizim burdaki hamişler 20. haftadan sonra hep bu şikayetlerde bulundular. özellikle yürüyüş yaptıkları zamanlarda. kasık batması, bel boşluğunda batma. magnoma dayandılar hep. ilaçlarını aksatma ama için rahat etsin bi dr. ara işstersen.

ben de birazdan arıycam Dr.umu 2li testin sonucu için 5 gün içinde ararız dediler aramadılar:44:
canlarım... devlet hastanesinde kuzenim çalışıyo hemen bi sıra ayarladı gidip geldim,aklımda soru işareti kalmasın diye... ultrasonla rahim ağzı uzunluğuna bakalım dedi bu seferde 37mm çıktı iyimi?:1::1::1:yani maşallah güzel dedi dr.idrar tahlili yaptırdım 10 dk.da onun sonucunu da aldım...:1::1::1:o da temiz şükür...dr. tedbir amaçlı istersen doğumhaneye bi git,ebeler açılma var mı diye kontrol etsin dedi,makineyle mi bakıcaklar dedim yok elle dedi... istersen bekleyebilirsin de dedi,bişey çıkmıcak bence zaten ama sana bırakıyorum dedi... tedbir amaçlı diyorum dedi... ben istemedim... o zman magnezyumu günde 2 ye çıkaralım dedi.... tamam dedim... öyle işte kızlar bi sorun yok,ayrıntılı için de bugün arasam mı k,i hastaneyi... dr. cumartesi 1 den sonra yada haftaya 5 ten sonra herhangi bi gün gelebilirsin dedi...
sizce napayım cumartesi mi gideyim bekliyim mi azcık daha...
bu arada toplaşıp gelin ayrıntılıyı burda yaptırın derim, ücreti sadece 32 tl:1::1::1::1::1::1::1:
ne gerek var dünya para vermeye,valla istanbuldan kalkıp gelseniz yol parasıyla birlikte daha az tutar valla:52::52::52::52:

kuzummmmmmmmm,kahvaltını ihmal etme,şimdi hastanede gözümün önğnde 5 aylık bi bayan bayıldı,son anda tuttular,yoksa kafasını yere kötü çarpacaktı... kahvaltı yapmadan çıkmış evden,sakın ihmal etmeyin kızlar.............

lafı ağzımdan aldın fulim, ben de senin peşi sıra geliyom. ben de ilk dokunuşlarını bekliyom bebeişimin :16::16::16::16:

evet ballı lokmam peşpeşe gidiyoruz yakındır seninde ilk seğirme gibi tekme yemen :16::16::16::16:

canlarım... devlet hastanesinde kuzenim çalışıyo hemen bi sıra ayarladı gidip geldim,aklımda soru işareti kalmasın diye... ultrasonla rahim ağzı uzunluğuna bakalım dedi bu seferde 37mm çıktı iyimi?:1::1::1:yani maşallah güzel dedi dr.idrar tahlili yaptırdım 10 dk.da onun sonucunu da aldım...:1::1::1:o da temiz şükür...dr. tedbir amaçlı istersen doğumhaneye bi git,ebeler açılma var mı diye kontrol etsin dedi,makineyle mi bakıcaklar dedim yok elle dedi... istersen bekleyebilirsin de dedi,bişey çıkmıcak bence zaten ama sana bırakıyorum dedi... tedbir amaçlı diyorum dedi... ben istemedim... o zman magnezyumu günde 2 ye çıkaralım dedi.... tamam dedim... öyle işte kızlar bi sorun yok,ayrıntılı için de bugün arasam mı k,i hastaneyi... dr. cumartesi 1 den sonra yada haftaya 5 ten sonra herhangi bi gün gelebilirsin dedi...
bu arada toplaşıp gelin ayrıntılıyı burda yaptırın derim, ücreti sadece 32 tl:1::1::1::1::1::1::1:
ne gerek var dünya para vermeye,valla istanbuldan kalkıp gelseniz yol parasıyla birlikte daha az tutar valla:52::52::52::52:

kuzummmmmmmmm,kahvaltını ihmal etme,şimdi hastanede gözümün önğnde 5 aylık bi bayan bayıldı,son anda tuttular,yoksa kafasını yere kötü çarpacaktı... kahvaltı yapmadan çıkmış evden,sakın ihmal etmeyin kızlar.............

gülücüküm fitoşmmmm bi sıkıntı yokmuş çok şükür ayrıca ben olsam giderdim herhalde c.tesi paşamı ayrıntlıda görmeye biz 17 temmuzda gidicez 350 tl prf.lemi ibrahimoğlu bakıyomuş bizim hastanede araştırdım başka yerlerdede üç aşağı beş yukarı aynı madam aynı parayı vericem en iyi katagorisinde doktor varken ona yaptırırım die düşündüm :34: dediğin gibi yol gözümde büyümese gelip yaptırıcaksın aslında 32 tl ne dir beeeeee :36::36::36::36::36:

evet ballı lokmam peşpeşe gidiyoruz yakındır seninde ilk seğirme gibi tekme yemen :16::16::16::16:

gülücüküm fitoşmmmm bi sıkıntı yokmuş çok şükür ayrıca ben olsam giderdim herhalde c.tesi paşamı ayrıntlıda görmeye biz 17 temmuzda gidicez 350 tl prf.lemi ibrahimoğlu bakıyomuş bizim hastanede araştırdım başka yerlerdede üç aşağı beş yukarı aynı madam aynı parayı vericem en iyi katagorisinde doktor varken ona yaptırırım die düşündüm :34: dediğin gibi yol gözümde büyümese gelip yaptırıcaksın aslında 32 tl ne dir beeeeee :36::36::36::36::36:

aynen öyle canım......benim dr. da kesinlikle ben kendim yapıcam diyo,bu kadın doğum uzmanın işidir diyo başka bişey demiyo... ben de tamam dedim ne diyim...
bi hasteneyi arıyım bakiyim...

Gülücüküm fitoşmmmm bi sıkıntı yokmuş çok şükür ayrıca ben olsam giderdim herhalde c.tesi paşamı ayrıntlıda görmeye biz 17 temmuzda gidicez 350 tl prf.lemi ibrahimoğlu bakıyomuş bizim hastanede araştırdım başka yerlerdede üç aşağı beş yukarı aynı madam aynı parayı vericem en iyi katagorisinde doktor varken ona yaptırırım die düşündüm :34: Dediğin gibi yol gözümde büyümese gelip yaptırıcaksın aslında 32 tl ne dir beeeeee :36::36::36::36::36:

bizim ayrıntılıların arası fark açtı fulim ben 3 temmuzda gitcem 22 dolmak üzereyken sen 23 dolarken gidiyon bu durumda , bizimkide 25 fark alacak ama muayene ücretide var birde ,

biz sana dedik bişey yoktur diye fitoşta sen ille bebeğini görcen ya kel alıştın bu kaçak doktor muayenelerine :9::9::9:

başım kalabalıklaştı birden. şimdi de mama yemeğe gidiyoz biz :34:

canım 13 ağustosa bi randevu al ayrıntılı için :9::9::9:
ben olsam c.tesi giderdim. ne kadar erken o kadar iyi bebişimi görürdüm :34:

aradım dr. amcamızı... salı gününe randevu verdi...

cumartesi gidersem salı günü de tekrar gelmemi istedi... servikal uzunluğa bakıcam demişti çünkü... ben ikisi aynı gün olsu diye salı gününe aldım...

bizim ayrıntılıların arası fark açtı fulim ben 3 temmuzda gitcem 22 dolmak üzereyken sen 23 dolarken gidiyon bu durumda , bizimkide 25 fark alacak ama muayene ücretide var birde ,

biz sana dedik bişey yoktur diye fitoşta sen ille bebeğini görcen ya kel alıştın bu kaçak doktor muayenelerine :9::9::9:

iremiommmm evet bitanem ben 23 dolarken gidicem çünkü dr sadece çarşambaları varmış bizde o günü seçtik :9::9::9: istanbulun en kötü yanı bu işte sizler mesela muayne +25 tl ödiyceksiniz bizler kara borsa gibi şimdi ben baska bi yere gitsem içim rahat etmiycek hem aynı parayı vericem kendi hastanemizde yaptırırız en iyisi die düşündük :34::34::34::34:

valla alıştım ya... hem ucuz hem yakın olunca her dk. gidesim geliyo....:1::1::1:

başım kalabalıklaştı birden. şimdi de mama yemeğe gidiyoz biz :34:

canım 13 ağustosa bi randevu al ayrıntılı için :9::9::9:
ben olsam c.tesi giderdim. ne kadar erken o kadar iyi bebişimi görürdüm :34:

ben de öyel düşündüm canım da,şimdi hem cuamrtesi hem salı izin almam gerekicek işten,zaten bu hafta durmadan izin alıyorum,patron sessiz ama sonunda isyan ettircem adamı..:27::27:

Back