- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #29.201
:84::84:Nerde bu millet yaww:84::84:
çok mu bağırdım kız
yok kuzu çok değil kıvamında ama kızçeler yine dağılmışşş
Kızlar fuli yok mu :44::44::44:
bizler çok fenayız var ya...benimde eşimde o gün acayip sinirlendi..neymiş efendim 3 gün sonra görecekmiş...tanıdık var diyo arayıp yer alsam olur mu? len dur durduğun yerde dedim..3 gün sonra gör nolcak...
bu arada kuzunu tekrar arada görmüş oldun di mi?
ohhh oğlunu görmüşsün canım benim ne güzelllll
yok ya 2 gündür nerede acaba facebooktada ekli değil
KIzlarr yine nerelerdesinizzz topiğin başıı fuli yok bende merak ettim az da olsa bi cee diyip kaçardııı ama rastlamadım hiç inşallah kötü bir durum yoktur.
fitoşş oğluşunu görmüşsün işte nee güzel haftaya da bir gün renkli ultrasonda görürsün hastaneden hastaneye doktor görüşü değişiyor iştee bizim doktor radyolojiye yönlendirmişti bir de onlar baksın diye.
Merhaba kızlar, cici bebişler.
Ben dün geceyi çok zor geçirdim. Az kalsın hastaneye gidiyordumSağ karın boşluğumdan karnıma kasığıma doğru müthiş sancılar girdi. Gaz mıydı, yoksa başka birşey miydi bilmiyorum. Ağlaya ağlaya sabaha karşı uyuyup kalmışım. Uyandığımda ağzım burnum gözlerim ellerim şişmişti. Şimdi de felaket başım ağrıyor. Daha önce de o ağrıyı aynı yerde yaşamıştım. Ne oldu bilmiyorum
Merhaba kızlar, cici bebişler.
Ben dün geceyi çok zor geçirdim. Az kalsın hastaneye gidiyordumSağ karın boşluğumdan karnıma kasığıma doğru müthiş sancılar girdi. Gaz mıydı, yoksa başka birşey miydi bilmiyorum. Ağlaya ağlaya sabaha karşı uyuyup kalmışım. Uyandığımda ağzım burnum gözlerim ellerim şişmişti. Şimdi de felaket başım ağrıyor. Daha önce de o ağrıyı aynı yerde yaşamıştım. Ne oldu bilmiyorum
merhabaa aynur ablaa geçmiş olsunnn belki üşüttün belki gaz sancısıydı çok şükür bir kanama vs olmamış.. Kendini çok üzmee bebişin de üzülmesin ablaa
abla ben de de 2 defa gece bi ağrı oldu dediğin gibi ama sağa sola dönerken oldu o anda hemen sabit bekledim geçti yani yarım dakika falan sürdü... o da hızlı döndüğüm içindir herhalde...
ama eşimin arkadaşının eşi de senin haftalarda geçen o ağrılardan hastaneye gitmiş,acilde bir sürü kişi varmış hepsi de 6 aylıkmış hepsinde aynı sorun varmış,dr. bu haftalarda kramplar olur normal,bol bol dinlenmek lazım demiş.. normalmiş yani ama sen yine de bi kontrol ettir geçmezse için rahat etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?