- Konu Sahibi antidepresif
-
- #29.021
benim kociş bugün geç çıkıyo işten,onunla meyve yeriz karşılıklı
sen o zaman ye dondurmanı alp paşa beklemesin boşuna
Kahverengi kısmın tamamını vermenin bir başka sebebi de bebekte gaz oluşmaması. İyi yere değindin şekerim:)
İremcim, ben de lavobaya süt sağılmasına karşıyım tabisi de. Bizim gelin öyle yaptım hep. Çok sütü vardı. Oğlunu 2 sene emzirdi, daha da emerdi çocuk da o artık çok bıkmıştı bıraktırdı.
haklısın... paşaları bekletmeye gelmez...
bugün benim başım ağrıyo bi de midem yanıyo.....
nasıl kahve kısmı tam anlamadım ben unu hariç komple kahve yerimi:44::44::44::44:
yok abla bakmıyo odasında yokki 4 boyutlu... sizlerin bakıyo mu?:44::44::44:
canım göğsümüzün kahverengi kısmı yok mu, bebekler ilk başta canavar gibi emmiyo o hepsini alamasada sokacakmışın o kahverengi kısmın hepsini ağzına ucundan çektirmeyecekmişin yanı kahverengi görünmeyecek
gaz babasının sorunudayara olunca daha büyük dert emziremiyo bile ben ev arkadaşımda görmüştüm hemşire hepsini ver desede acemilikle olmadı, göğüsler ortada bişey giyemiyo bol şeyler sadece sütyen falan yok, kendi bile dokunamıyo eşi kremler falan sürüyodu hatırlayınca gülüyoz hala ama zordu tabiki artık ben kolay kolay öyle uzun emziren duymuyorum ya özellikle çalışanda , baştan mmeyen çocuk bile çoğaldı sanki şeytan kulağına kurşun inşallah yaşamayız tabi :18::18::18::18::18::18:
Bebeğim nasıl yani, ayrıntılıda baktıkları uşltrason zaten bizi muayene ettikleriyle aynı. Sadece daha detaylı bakıyorlar ve radyolog daha iyi anlıyor. Ben her gidişte 2 boyutlu da dört boyutlu da bakıyor. Önceden i boyutlu bakardı genelde. Bebek büyüyünce 4 boyutluya geçti. Senin renkli dediğin nasıl birşey daha mı farklı acaba.:44:
ben acıyı çekenide çektiği yerin tipinide her haltını gördüğüm için korkacak bişey kalmadı yeter ki sütüm olsun napcamı biliyomilk iki hafta çatladı benim de. Kaynamış saf zeytinyağı sürdüm hep çok ilerlemedi. Ama insanın canı acıyor korkutmak gibi olmasın da.
ağır yemek yemedim ama başaldı yine benim yanamalar,ayran içeyim bari....iyi gelir belki...ağır bişey mi yedin öğlen canımcımm midene dokunacak
normal siyah beyaz ultrason var bizim dr. da onunla bakıyo her seferinde... aynı şeyden bahsediyoruz... ama bizim dr. odasında 4 boyutlu usg yokBebeğim nasıl yani, ayrıntılıda baktıkları uşltrason zaten bizi muayene ettikleriyle aynı. Sadece daha detaylı bakıyorlar ve radyolog daha iyi anlıyor. Ben her gidişte 2 boyutlu da dört boyutlu da bakıyor. Önceden i boyutlu bakardı genelde. Bebek büyüyünce 4 boyutluya geçti. Senin renkli dediğin nasıl birşey daha mı farklı acaba.:44:
ağır yemek yemedim ama başaldı yine benim yanamalar,ayran içeyim bari....iyi gelir belki...
normal siyah beyaz ultrason var bizim dr. da onunla bakıyo her seferinde... aynı şeyden bahsediyoruz... ama bizim dr. odasında 4 boyutlu usg yok
Bebeğim nasıl yani, ayrıntılıda baktıkları uşltrason zaten bizi muayene ettikleriyle aynı. Sadece daha detaylı bakıyorlar ve radyolog daha iyi anlıyor. Ben her gidişte 2 boyutlu da dört boyutlu da bakıyor. Önceden i boyutlu bakardı genelde. Bebek büyüyünce 4 boyutluya geçti. Senin renkli dediğin nasıl birşey daha mı farklı acaba.:44:
günaydın bambuu gözün aydın görmüşsün keseyii inşallah pıt pıtları duuymak da nasip olurr.. Dİkkat et bebişinee
fulicimmm senin aldığın cicileri gördümm güzel şeyler almışsın sıpayaa güle güle giysinn
Bütün kızlar kuzular herkese günaydınnn saat 9 oldu daha topiği canlandıramadınız yaa ben gidiyorummm kendinize iyi bakınnnn
günaydın canım hayırlısı bakalım keseni görmende güzel darısı pıt pıtlara inşallah
günaydın kızlarrr nasılsınızzz
b
gözün aydın canım, zten çok küçükken dinletmiyolar, önemli olan atışının görülmesi
..
kızlar biz geldikkk ne kaynattınız ben yokkenn??
aynur abla aldığı ürünlerin linkini koymuş ben hepsine baktım hatta o site çok da pahalı gelmedi bana. Emzirme minderinin fiyatı çok uygundu tam bakarken "tükendi" yazdıı ürünler o kadar çabuk tükendi ki ben bile anlamadım aynur abla kıl payı ile almayı başarmış bebişi güle güle kullansın.
gülücükkk senin dediğini ben anladım çünkü benim doktorunki de öyle.. renkli ultrasonda bildiğin sarı renkte bebiş görüyosun adı üstünde renkli oluyor. Ama doktorun odasındaki siyah beyaz orda da aslında kafasını elini yüzünü her şeyini görüyosun renklide de aynı şekilde görüyosun ama renk farkı var işte :) Aynur abla umarım anlamıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?