Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

dondurma yemedin mi peki

ben arkadaşımdan alıcam kullanılır mı yoksa kullanılmaz mı bilemedim arkadaşta alma dedi bi denersin dedi bakıcam belki hiç kullanamıcam

Canım ben buna benzer birşeyi sütü sağıp bırakmak için kullanmıştım. Pratik. Temizlemesi kolay hem de ucuz. Şimdilik bu işimi görür. O kadar teferruatlıya gerek yok derim. Sadece o top kısmını bastırıp bırakıyorsun. Bu pompaların öyle bir çekiş gücü var ki aklınız durur. Ben hep göğüs ucunda bir delik var sanardım meğersem 5-6 delik varmış bu pompa sayesinde gördüm. Öbür süt sağıcılara baktım o ne öyle anam sanki süt değil Bağdatta petrol çıkaracaklar. O kadar teferruat o kadar para...Emzirme minderine bayıldım ama mutklaka tavsiye diyorum bir emzirme minderi alın kızlar. Bebeği birilerinin kucağına verirken de kullanıyorsunuz, bebek ezilmiyor.

ben arkadaşımdan alıcam kullanılır mı yoksa kullanılmaz mı bilemedim arkadaşta alma dedi bi denersin dedi bakıcam belki hiç kullanamıcam

zorunlu kullancam göğüste süt kalıncada rahatsızlık veriyomuş onu her türlü sağacan anladığım , ben medela diye bir marka için iyi diye duydum du bakıyım yumurta kapıya dayansın neye karar veririm ................

kullanamayan kullanamıyor canım bi arkadaşım kullanamadı gögsünü yara yaptığı için sağamamış ilk zamanlar zaten sürekli bebeği emzirmek durumundayız süt birikmez heralde philips avent varmış arkadaşta o çok memnundu

Hadi bakalım açılışı yap. Haftaya çarşamba da benim var ama gidip gitmemekte kararsızım. Kafamı karıştırmak istemiyorum durduk yere. Doktorum da birşey söylemedi, ben ondan habersiz aldım ayrıntılı randevusunu. Daha önce ben organlara da bakıyorum demişti birine...Bilemedim yani..

ben medela için bebeğin çekiş gücüne yakın bir gücü varmış senide yormuyo rahat diye duydum , bir arkadaş yurt dışında orda kiralama durumu varmış ilk doğum yaptığındada onu kullanmış tavsiye ederim dedi bakıyım dedim ya son zaman bir gelsin , bunlar ucuzmuş bir denerim olmazsa ondan alırım gerekirse .................

Göğüs de süt olsun da, icabında bizim gelin gibi elinle lavaboya da sıkarsın Yeterki bol süt olsun, bebeğini bol bol emzirirsin süt müt kalmaz merak etme...

kızlar bilginize bebek ilk emmeye başladığında göğsünüzün kahverengi kısmını ağzına sokacakmışsınız yoksa yara oluyormuş göğüsleriniz , yara varsa sağamaz zaten benim arkadaşım olmuştu çok kötüydü, ben ilk zamanı demiyorum zaten 6 aydan sonrası için şart olacak ben işe başlıycam mecbur.............

Göğüs de süt olsun da, icabında bizim gelin gibi elinle lavaboya da sıkarsın Yeterki bol süt olsun, bebeğini bol bol emzirirsin süt müt kalmaz merak etme...
bebeğimin rızkını lavabolara falan sıkamam ay ben o işi töbe yapamam ay olmaz abla hiç üsteleme gerçi şimdi karıların geneli sütsüz eskiden miş o 2 yaşından sonra zorla meme kesmeler nerde o eski torpaklar hey

dondurma yemedin mi peki

yok cnm bugün henüz yemedim ama her an yiyebilirim....

ben en çok renkli ultrasonda görücem diye heyecanlıyım...

kızlar başım kalabalık yazamasam da okuyorum göz ucuyla....
ben hep öneri olarak manuel pompa duydum arkadaşlardan. çoğunlukla philips kullanıyolar.

Kahverengi kısmın tamamını vermenin bir başka sebebi de bebekte gaz oluşmaması. İyi yere değindin şekerim:)

İremcim, ben de lavobaya süt sağılmasına karşıyım tabisi de. Bizim gelin öyle yaptım hep. Çok sütü vardı. Oğlunu 2 sene emzirdi, daha da emerdi çocuk da o artık çok bıkmıştı bıraktırdı.

ooo altı aya kadar neler olur neler ilk zamanları atlatınca zaten şart birine bırakıp gitmek içinde 10 numara oluyomuş

yok cnm bugün henüz yemedim ama her an yiyebilirim....

ben en çok renkli ultrasonda görücem diye heyecanlıyım...

ben akşama saklıom hakkımı kocişle yiyoz karşılıklı

nasıl kahve kısmı tam anlamadım ben unu hariç komple kahve yerimi:44::44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…