- Konu Sahibi antidepresif
-
- #29.001
geldim abla,yemeğe gittim geldim... nasılsın? bizim yarın ayrıntılımız varrrrrrr
görünürde önce benim ama sürpriz yapıp önüme de geçebilirsiniz belli olmaz bu işler
allah iyiliğini versin kız......
benim öğle aramı ezberlemişsin...
bugün eşim geldi yanıma değişiklik yaptık,beraber yemek yedik,sonra bi mağazada park yatak ve araba baktıkkk... ama ıyyyyyyy hiç beğenmedim...:100::100::100::100::100:
93 Babyjem Emzirme Yastığı - Ürün Kategorileri
665 Bebedor Mini Göğüs Pompası - Ürün Kategorileri
805 Buude Velsoft Desenli Battaniye - Ürün Kategorileri
805 Buude Velsoft Desenli Battaniye - Ürün Kategorileri
2580-1 BESTIDO MIKRO KOPEK KEDI NAKIS 6-9-12 AY KIZ BEBE MONT - Ürün Kategorileri
1930-1 Misket Penye Tulum 0-3 Ay - Ürün Kategorileri
Bunları aldım kızlar. üç parça daha birşey vardı ne olduklarını unuttum. Tplamda 155 tl. Nasıl?
bilmiyom ki sabahtan beri herşey batıyo sanki bana sabır eşiğim düştü galiba herşey sinirimi bozuyo
abla güle güle kullansın kızçen sen şu manuel pompalardan almışsın ama ben son ana bırakıp elektriklilerden alcam galiba ben bunları becerebilir miyim acaba diye bile düşünüyom , bu pompalar işe başlayınca süt bırakmak içinde lazım olacak sanki her türlü lazım gibi geldi bana :44::44::44:
abla güle güle kullansın kızçen sen şu manuel pompalardan almışsın ama ben son ana bırakıp elektriklilerden alcam galiba ben bunları becerebilir miyim acaba diye bile düşünüyom , bu pompalar işe başlayınca süt bırakmak içinde lazım olacak sanki her türlü lazım gibi geldi bana :44::44::44:
ben arkadaşımdan alıcam kullanılır mı yoksa kullanılmaz mı bilemedim arkadaşta alma dedi bi denersin dedi bakıcam belki hiç kullanamıcam
zorunlu kullancam göğüste süt kalıncada rahatsızlık veriyomuş onu her türlü sağacan anladığım , ben medela diye bir marka için iyi diye duydum du bakıyım yumurta kapıya dayansın neye karar veririm ................
geldim abla,yemeğe gittim geldim... nasılsın? bizim yarın ayrıntılımız varrrrrrr
görünürde önce benim ama sürpriz yapıp önüme de geçebilirsiniz belli olmaz bu işler
allah iyiliğini versin kız......
benim öğle aramı ezberlemişsin...
bugün eşim geldi yanıma değişiklik yaptık,beraber yemek yedik,sonra bi mağazada park yatak ve araba baktıkkk... ama ıyyyyyyy hiç beğenmedim...:100::100::100::100::100:
Canım ben buna benzer birşeyi sütü sağıp bırakmak için kullanmıştım. Pratik. Temizlemesi kolay hem de ucuz. Şimdilik bu işimi görür. O kadar teferruatlıya gerek yok derim. Sadece o top kısmını bastırıp bırakıyorsun. Bu pompaların öyle bir çekiş gücü var ki aklınız durur. Ben hep göğüs ucunda bir delik var sanardım meğersem 5-6 delik varmış bu pompa sayesinde gördüm. Öbür süt sağıcılara baktım o ne öyle anam sanki süt değil Bağdatta petrol çıkaracaklar. O kadar teferruat o kadar para...Emzirme minderine bayıldım ama mutklaka tavsiye diyorum bir emzirme minderi alın kızlar. Bebeği birilerinin kucağına verirken de kullanıyorsunuz, bebek ezilmiyor.
zorunlu kullancam göğüste süt kalıncada rahatsızlık veriyomuş onu her türlü sağacan anladığım , ben medela diye bir marka için iyi diye duydum du bakıyım yumurta kapıya dayansın neye karar veririm ................
kullanamayan kullanamıyor canım bi arkadaşım kullanamadı gögsünü yara yaptığı için sağamamış ilk zamanlar zaten sürekli bebeği emzirmek durumundayız süt birikmez heralde philips avent varmış arkadaşta o çok memnundu
bebeğimin rızkını lavabolara falan sıkamamGöğüs de süt olsun da, icabında bizim gelin gibi elinle lavaboya da sıkarsınYeterki bol süt olsun, bebeğini bol bol emzirirsin süt müt kalmaz merak etme...
dondurma yemedin mi peki
Hadi bakalım açılışı yap. Haftaya çarşamba da benim var ama gidip gitmemekte kararsızım. Kafamı karıştırmak istemiyorum durduk yere. Doktorum da birşey söylemedi, ben ondan habersiz aldım ayrıntılı randevusunu. Daha önce ben organlara da bakıyorum demişti birine...Bilemedim yani..
kızlar bilginize bebek ilk emmeye başladığında göğsünüzün kahverengi kısmını ağzına sokacakmışsınız yoksa yara oluyormuş göğüsleriniz , yara varsa sağamaz zaten benim arkadaşım olmuştu çok kötüydü, ben ilk zamanı demiyorum zaten 6 aydan sonrası için şart olacak ben işe başlıycam mecbur.............
yok cnm bugün henüz yemedim ama her an yiyebilirim....
ben en çok renkli ultrasonda görücem diye heyecanlıyım...
Muayeneye gittiğinde de 4 boyutluyla yani renkliyle bakmıyor mu senin ki
kızlar bilginize bebek ilk emmeye başladığında göğsünüzün kahverengi kısmını ağzına sokacakmışsınız yoksa yara oluyormuş göğüsleriniz , yara varsa sağamaz zaten benim arkadaşım olmuştu çok kötüydü, ben ilk zamanı demiyorum zaten 6 aydan sonrası için şart olacak ben işe başlıycam mecbur.............
yok cnm bugün henüz yemedim ama her an yiyebilirim....
ben en çok renkli ultrasonda görücem diye heyecanlıyım...
ooo altı aya kadar neler olur neler ilk zamanları atlatınca zaten şart birine bırakıp gitmek içinde 10 numara oluyomuş
ben akşama saklıom hakkımı kocişle yiyoz karşılıklı
Kahverengi kısmın tamamını vermenin bir başka sebebi de bebekte gaz oluşmaması. İyi yere değindin şekerim:)
İremcim, ben de lavobaya süt sağılmasına karşıyım tabisi de. Bizim gelin öyle yaptım hep. Çok sütü vardı. Oğlunu 2 sene emzirdi, daha da emerdi çocuk da o artık çok bıkmıştı bıraktırdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?