• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

midem yanınca ben şekerli sıcak su içiyodum ii geliyodu belki ayranda ii gelir artık bebeğin büyüyor ya midene baskı yapıyor demekki
içtim şimdi biraz ferahlatı gibi ama...inşallah iyi gelir...
efferimmm kuzumm sen burda oll:16::16::16:
:21::21::21::21::21::21:

kızlar biz geldikkk ne kaynattınız ben yokkenn??

aynur abla aldığı ürünlerin linkini koymuş ben hepsine baktım hatta o site çok da pahalı gelmedi bana. Emzirme minderinin fiyatı çok uygundu tam bakarken "tükendi" yazdıı ürünler o kadar çabuk tükendi ki ben bile anlamadım aynur abla kıl payı ile almayı başarmış bebişi güle güle kullansın.

gülücükkk senin dediğini ben anladım çünkü benim doktorunki de öyle.. renkli ultrasonda bildiğin sarı renkte bebiş görüyosun adı üstünde renkli oluyor. Ama doktorun odasındaki siyah beyaz orda da aslında kafasını elini yüzünü her şeyini görüyosun renklide de aynı şekilde görüyosun ama renk farkı var işte :) Aynur abla umarım anlamıştır :1::1:

aynen öyle tontişimmmmmm.....:1::1::1::1:
ama renklide çok tatlı oluyolar yaaaaaa....

evet canım siteleri takip etmek gerekiyor. alacağımız zaman bakarım artık şimdiden fikir ediniyorum.

kaç liraymış ayrıntılı fiyat araştırması yaparken randevusuz kalıcam bende

ben geçen millet 300-400 falan deyince kasım annelerinde arayıp sordum benim ki 70 falan olacak muayeneye ek 25 liraymış 42+25 ödüycem anladığım inşallah doğru anlamışımdır :9::9::9:

biz geldikkkkkkkkkkkk...
anammm kafam bi milyon hea. gece de bölük pörçük uyudum ya. neyse işlerim bitti. ara ara kaçıp okudum hep sizi ama :34:
bi yandan da eşimle mesajlaştım, eski zaman aşıkları gibi :9: şimdi uykuya daldı.

akşam yan komşumun kızının okuma bayramı var, işten çıkınca oraya gidicem, özel davet aldım gitmezsem minik arkadaşım gönül koyar bana:34: gidip bi görünücem. evde kocama yemek var ben de dışarda yicem ama hiç dışardan yiyesim yok...

ireeeeemmmm senin göbüş nasıl oldu kıs, çıktı mı. sankim benim göbüşüm çıkıyo gibi artık. aynadan kendimi seyretmelere başladım ben :27::27::27::27::27:

ben geçen millet 300-400 falan deyince kasım annelerinde arayıp sordum benim ki 70 falan olacak muayeneye ek 25 liraymış 42+25 ödüycem anladığım inşallah doğru anlamışımdır :9::9::9:

ay şaka gibi bana yer ayırt geliyom ben hem seni görmüş olurum hemde ayrıntılıyı yaptırırım ben en ucuz 170 liraya buldum kendi hastanem 300 tl dedi

bizim hastane kaç alıyo sormadım daha. ama ikili tarama testi 60 liraydı. o da burda yapılmıyor, kan numunesi ankara gönderiliyo diyeydi.
renkli ultrason resimlerini biliyom eli yüzü belli oluyo çok. benim dr. da da var galiba ama hiç aklıma gelmemiş, bi dahakine sorayım bali:9:

ay şaka gibi bana yer ayırt geliyom ben hem seni görmüş olurum hemde ayrıntılıyı yaptırırım ben en ucuz 170 liraya buldum kendi hastanem 300 tl dedi

300 müüüüü? ben hiç sormadım ama en uygun fiyat burdadır diye düşünüyorum,yarın görücez bakalım...
sadece mesai dışında bakıyolar burda onun içinde sanırım mesai dışı ücret alıyolar ,mesai dışı muayene ücreti de 35 tl bildiğim kadarıyla....yarın ola hayrola:31::31:

29 haziranda normal randevumuzzzzz
17 temmuzda ayrıntılımız var bizimde :52::52::52::52: anamm daha 6 hafta var :35::35::35:

Son düzenleme:
Allahın izniyle birşey olmaz canım merak etme. Asıl ilaç almamaya direnmek tehlikeli. İltihap vücuda dağılırsa daha kötü. Geçmiş olsun canım.

diar cım geçmiş olsunn dikkat et kendine ama iltihaplanma durumunda isen ilaç almamak daha büyük zararr verebilir o yüzden inşallah bir şey olmaz bebişine sen içini ferah tutmaya çalış.

geçmiş olsun canım , rabbimin izniyle bişey olmaz içini ferah tut sen ....................

diğer yazıları silerken kişi isimlerini de silmişim kusura bakmayın. ancak cevap yazabiliyorum Teşekkür ederim desteğinize.:54::54: daha iyileştim bugün

bugün doktora gittim 2.5 cm olmuş bebişim:1:

Son düzenleme:
günaydın teyzoşlar ve kzucukları , geldik kızçemle bugün daha sakiniz :32::32::32::32::32::32:

ireeeeemmmm senin göbüş nasıl oldu kıs, çıktı mı. sankim benim göbüşüm çıkıyo gibi artık. aynadan kendimi seyretmelere başladım ben :27::27::27::27::27:

büyümeden öte benim göbek kısmım çıktı ama alt karnım daha şişmemiş gibi daha çökkündü bu hafta farkettimde birleştiler daha toparlak bir hal aldı karnım .................

gel tatlım gel , bizim burda başka bir hastanede arkadaş 100 liraya çektirmişti ayrıntılıyı o yüzden yanlış anlamadım galiba ha 100 ha 70 yani :1::1::1::1:

bizim hastane kaç alıyo sormadım daha. ama ikili tarama testi 60 liraydı. o da burda yapılmıyor, kan numunesi ankara gönderiliyo diyeydi.
renkli ultrason resimlerini biliyom eli yüzü belli oluyo çok. benim dr. da da var galiba ama hiç aklıma gelmemiş, bi dahakine sorayım bali:9:

ben hiç bir testime ekstra para vermiyorum kan rutin her gittiğimde alıyo 12. haftamda ekstra idrar da istemiştim yine alınmadı , 2 liyede para vermedim ben sadece muayene ücretim yani ,

:3:Günaydın gacılar bacılar ve minnakları....:3::27:Kepenkleri yine ben açayım dedim...:27:

günaydınn serabımmmmmm

günaydın teyzoşlar ve kzucukları , geldik kızçemle bugün daha sakiniz :32::32::32::32::32::32:

büyümeden öte benim göbek kısmım çıktı ama alt karnım daha şişmemiş gibi daha çökkündü bu hafta farkettimde birleştiler daha toparlak bir hal aldı karnım .................

gel tatlım gel , bizim burda başka bir hastanede arkadaş 100 liraya çektirmişti ayrıntılıyı o yüzden yanlış anlamadım galiba ha 100 ha 70 yani :1::1::1::1:

ben hiç bir testime ekstra para vermiyorum kan rutin her gittiğimde alıyo 12. haftamda ekstra idrar da istemiştim yine alınmadı , 2 liyede para vermedim ben sadece muayene ücretim yani ,

günaydın iremim acayip acıkmışım yemeğe saldırdık bizde oğlumlaaaaa

Back
X