Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

dün pazarda erik üzerinden pazarlık yaptım adam 1 lira indirdi kendime şaştım ilk kez bişeyde pazarlık yaptım hemde bu basit bi meyve

Bişey değil bebeğimmm

Fitoş nerde bugün.

geldi fitos ama yemeğe gitmiştir sonrada kocişine gider yürüyerek dondurmasınıyer gelir

siz hafta olarakta bizden öncesiniz abla hemde senin kız erken gelir çok bekletmez bence seni
ben ,fitoş , serap bi grubuz üçümüzün yakın doğumları bakalım kim bizim aramızda kim önce doğracak

ben sona kalayım kuzum bayramdan sonra olsun mümkünse

çok güzeller canım çok beğendim bu küçük beşikten aynur ablada beğenmişti benim alacağım markanın beşiği 350 liraya satıolar burada

evet kuzumm bende bakıyorum çoğu yerde 350 diyolar bizde alıcaz nasipse oda takımıda karsıda bi mobilyacıda eray gitmey üşeniyo ama gidicez görmeden alınmaz

hadi ya inşallah bayramı geçirir oğulcuğun

cuma günü bi kızla tanıştım 40 günlük bebeği vardı 42. haftada doğurmuşşş maşallah oğlu çok tembelmiş

2 hafta mı geriye atmış...:18::18:bayramdan sonra hangi gün olursa müsaitim buyursun gelsin paşamız...

Kızlar bu park yatakların içine yatağı da dahil mi acaba
yok canım dahil değil...

evet tatlım 2 hafta geç gelmiiş bebeğiii

yok abla dahil olmuıyor ayru alıyosun ama çok para değil 50 tl filan
erkek bebekler geç doğarmış gününü tamamlarmış kızlar daha erken doğarmış ne kadar doğru bilemem ama..

Bişey değil bebeğimmm

Fitoş nerde bugün.
geldim abla,yemeğe gittim geldim... nasılsın? bizim yarın ayrıntılımız varrrrrrr

siz hafta olarakta bizden öncesiniz abla hemde senin kız erken gelir çok bekletmez bence seni
ben ,fitoş , serap bi grubuz üçümüzün yakın doğumları bakalım kim bizim aramızda kim önce doğracak
görünürde önce benim ama sürpriz yapıp önüme de geçebilirsiniz belli olmaz bu işler

allah iyiliğini versin kız......

benim öğle aramı ezberlemişsin...
bugün eşim geldi yanıma değişiklik yaptık,beraber yemek yedik,sonra bi mağazada park yatak ve araba baktıkkk... ama ıyyyyyyy hiç beğenmedim...:100::100::100::100::100:

abla güle güle kullansın kızçen sen şu manuel pompalardan almışsın ama ben son ana bırakıp elektriklilerden alcam galiba ben bunları becerebilir miyim acaba diye bile düşünüyom , bu pompalar işe başlayınca süt bırakmak içinde lazım olacak sanki her türlü lazım gibi geldi bana :44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…