- Konu Sahibi antidepresif
-
- #28.981
Doğru demiş arkadaşın. Pazarda bile karnını görünce farklı fiyat veriyorlar meyvelere. Canı çekti nasılsa alacak gibilerden. Bir de kocayla yapılan alışverişlerde çok kazıklamaya bakıyorlar. Adamın karısı yanında eli mahkum gibi..
Bişey değil bebeğimmm
Fitoş nerde bugün.
Annişler bakınnn benim kısmet olursa oğluşuma alacağım oda Eki Görüntüle 727106
Buda ilk ayları için alacağımmm beşiği Eki Görüntüle 727107
siz hafta olarakta bizden öncesiniz abla hemde senin kız erken gelir çok bekletmez bence seni
ben ,fitoş , serap bi grubuz üçümüzün yakın doğumları bakalım kim bizim aramızda kim önce doğracak
çok güzeller canım çok beğendim bu küçük beşikten aynur ablada beğenmişti benim alacağım markanın beşiği 350 liraya satıolar burada
ben sona kalayım kuzum bayramdan sonra olsun mümkünse
seninki bayrama mı geliyo ki bayram ayın kaçında benimki 28 ekime geliyor heralde bayrama kadar erkene çekmez benim oğlum
evet kuzumm bende bakıyorum çoğu yerde 350 diyolar bizde alıcaz nasipse oda takımıda karsıda bi mobilyacıda eray gitmey üşeniyo ama gidicez görmeden alınmaz
ultrasyonda verilen kağıda göre 18 ekim görünüyo yani bayramın dördüncü günü...ama sata göre taaaa 25 ekim..
hadi ya inşallah bayramı geçirir oğulcuğun
cuma günü bi kızla tanıştım 40 günlük bebeği vardı 42. haftada doğurmuşşş maşallah oğlu çok tembelmiş
2 hafta mı geriye atmış...:18::18:bayramdan sonra hangi gün olursa müsaitim buyursun gelsin paşamız...
Kızlar bu park yatakların içine yatağı da dahil mi acaba
yok canım dahil değil...Kızlar bu park yatakların içine yatağı da dahil mi acaba
erkek bebekler geç doğarmış gününü tamamlarmış kızlar daha erken doğarmış ne kadar doğru bilemem ama..evet tatlım 2 hafta geç gelmiiş bebeğiii
yok abla dahil olmuıyor ayru alıyosun ama çok para değil 50 tl filan
geldim abla,yemeğe gittim geldim... nasılsın? bizim yarın ayrıntılımız varrrrrrrBişey değil bebeğimmm
Fitoş nerde bugün.
görünürde önce benim ama sürpriz yapıp önüme de geçebilirsiniz belli olmaz bu işlersiz hafta olarakta bizden öncesiniz abla hemde senin kız erken gelir çok bekletmez bence seni
ben ,fitoş , serap bi grubuz üçümüzün yakın doğumları bakalım kim bizim aramızda kim önce doğracak
dün pazarda erik üzerinden pazarlık yaptım adam 1 lira indirdi kendime şaştım ilk kez bişeyde pazarlık yaptım hemde bu basit bi meyve
geldi fitos ama yemeğe gitmiştir sonrada kocişine gider yürüyerek dondurmasınıyer gelir
bugün çatacak yer arıyom allah kocama sabır versin akşam
Hayırdır canım, neye sinirlendin öyle...
93 Babyjem Emzirme Yastığı - Ürün Kategorileri
665 Bebedor Mini Göğüs Pompası - Ürün Kategorileri
805 Buude Velsoft Desenli Battaniye - Ürün Kategorileri
805 Buude Velsoft Desenli Battaniye - Ürün Kategorileri
2580-1 BESTIDO MIKRO KOPEK KEDI NAKIS 6-9-12 AY KIZ BEBE MONT - Ürün Kategorileri
1930-1 Misket Penye Tulum 0-3 Ay - Ürün Kategorileri
Bunları aldım kızlar. üç parça daha birşey vardı ne olduklarını unuttum. Tplamda 155 tl. Nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?