- 13 Kasım 2012
- 3.207
- 6
- 116
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #28.761
kızlar nasılsınız ben okuldayım bi yandan notları giriyorum bi yandan yazdıklarınızı okuyorum. az biraz keyfim yok 2-3 gündür oğlumda bi aksilik var dışarda arkadaşlarına tekme atmaya itip kakmaya başladı. çok uyumlu bi çocuktur ve bunu yaparken de yüzünde bi sinir oluyo sanki canım sıkılıyo biraz bu konuya
Ona da bakayım kuzum. Unnadodan bir nevresim takımı aldım az önce. Kendim için. Dinarsunun ama 84 çok uygun 84 lira:) Çok da güzel.
http://unnado.radorecdn.com/images/products/1359/big/192652-105.jpg
teşekkürederiz annişlerrrrrr boğuldummmm aklımda sizde hbr verelim dedikkkk
gittik ilk önce kg mize bakıldı geçtiğimiz ay hiç kg almamışımmmmmmm yani 4 ayı 2,5 kg ile kapadıkkkk çok sevindikkk dokorumuzdanda tebrik aldıkkkkk
sonra geçtik ultrasonumuza paşam sereserpe yatıyodu bi fazlalık görüyorum dedi pipsi
evirdi çevirdi her yönden gösterdiii boyu 15 cm kg si 142 grm olmuş paşamınnn herşey çok güzel Allahıma şükür Eki Görüntüle 725357 Eki Görüntüle 725358 Eki Görüntüle 725359
kocaman yanakları kocaman göbüşü olmuş paşamızın babasıyla göbek yarıştırıcak anlaşılannn
didoş teyze bize merhaba yok mu
selammmmm Alp nasılsınnn anne üzüyo mu seniii?
eeeeeeeeeee ben kendim çalıyom kendim oynuyom....
kimse yok mu ahaliiiiiiiii
Kimseikler yok muuuuuuu
Kızlar pazara gittim geldimmm sıcaktan bayılacaktım yaa üstelik de pazar yakın uzak bile değil dikkat edin dışarlarda kendinizee sıcaklar çok fenaaa
hiç üzmüyo teyze,az önce dondurma ısmarladı bana... çok mutlu oldum... ben de durmadan onu tepikliyorum....
biz geldik ama ayva pestili olarak
ohh afiyet olsunnn paşayaaa tombiş tombiş bir bebek olasın inşallah
Canım sizinle biraz daha kalmak isterdim ama sıcaktan bayılacamm artık balkona ya da duşa atacam kendimii çok özletiyorum kendimi biliyorum ama naparsınn ümit verici gelişmeler yorumlar okudukçaa ders çalışma isteğim artıyor( her ne kadar bugün verimli geçmese de)
Öpüyoruzzz sizleriiii görüşmek üzereeee
gitme yaaaaaaaa.....
neyse oğluşun dinlensin azıcık....
yine gel,hep gelllllll.....
biz de sizi öptük....Eki Görüntüle 725465
çok tatlıymış bu bebiş
haftabaşı gelirim canımmmSen de paşaya iyi bak oğlumun arkdaşınaa göbüşünde böyle taklalar atsın inşallah
bugün bitsin neeee olurrrrrr.... çok yorulduk biz hala da dünya iş var...
ayyy gel bebekim gel kerim erenim, ananla işimiz yok zaten biz seni merak ettikpipini de bırakmamışsın sımsıkı tutmuşun
biz de seni kocaman öpüyozzzzz
neyse bu konuştuklarımız aramızda annene de bi öpücük gönderelim.. FULİMMMMMM
canım 2 yaş sendromu denen bi şey varmış. seninki de 1 yaş 9 ay görünüyo takviminde. muhtemel öle bi şeydir. bebeklikten çocukluğa geçiş zorlu oluyo demek ki oğluşunda...
ay ay yirim ben sizin fazlalıklarınızı, boyunuzu, posunuzuuu
fulimmm formunu korumuşun bacımdarısı diğer ayların ve bizim başımıza...
akşam menülerini alalım iştahlar kabarsın bayanlar.....
fatmişş işte hamile oldğun belli oluyorr canım yakışmış elbisenn güle güle büyüt bebişini o göbüşünde
2 yaş sendromu diyor arkdaşlar ben hiç duymamıştım öyle bir şey ama erkek çocuğu illaki vurdulu kırdılı kavgalı dövüşlü şeyler yapacak sen onunla bu davranışının yanlış olduğunu konuşursun annesii
Aynur abla listeni hemen kopyaladım çok güzel bir liste hazırlamışsın baya işime yarayacak :) hazırlıklara başlamam lazım .....
nevresim takımın da güle güle yatsın zeynep narinimiz.. bana çok pahalı geliyor bu fiyatlar a101 de 25 liraydı :) Tabi kalite farkı illaki vardır. Bu arada yorganı ve yastığını babannesi diktiriyor.. Battaniye demişsin ya yatağına örtmek için bir tane annem örecek onu gezmelik kullanıp yatağı için de peluş alabilirim daha karar vermedim
hoşgeldinizz fulimm ve tescilli paşasııı.. Öncelikle oğluşuna maşallahhhtabi annesine de kilosunu koruduğu için kocaman bir aferimmm
Fotoğraflardan kimse anlamamış galiba ama birinde pipisini çekmiş doktor iki bacak var sadece :) Bizde de aynı fotodan olduğu için hemen bildimm ne olduğunuuu
ay bu sondaki çok tatlıııı hehe bizim sıpanın karnımda kıvranması gibi
ya ben zaten ona hayranım...
Benim avatardaki çocuğun değişik versiyonu...
Ona bakıp bakıp seviyorum ... Kesin benim oğlan ona benzicek...
fitoşum döktürmmüş yine
Kızlar ben çıkıyorum, hepinize iyi hafta sonları
ben gelecek ay deniycem heyecanla bekliyom bilmem fena değildir gibi geldi , aynur abla magazayı biliyorsa yorum yapar kalite hakkında
bazı şeylerde ara renk güzel geliyo renkli cart , bazısındada yani renkli almalı dediğin gibi bende kırmızı çok beğeniyom gelecek ay bir olsun iş ciddiye binince ne renk alcağım ortaya çıkar
Fulim maşallah kerim eren paşaya , sanada hadi iyi kapatmışın ayı bu arada az bir gramla benim tosbağam seninkini geçmiş galiba onlarda yanakları cimcimemin
abla o indirimli bebe de ki mallar kocaelinin bir magazasının galiba özdeller diye açılınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?