Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

fatmişş işte hamile oldğun belli oluyorr canım yakışmış elbisenn güle güle büyüt bebişini o göbüşünde

2 yaş sendromu diyor arkdaşlar ben hiç duymamıştım öyle bir şey ama erkek çocuğu illaki vurdulu kırdılı kavgalı dövüşlü şeyler yapacak sen onunla bu davranışının yanlış olduğunu konuşursun annesii

Ona da bakayım kuzum. Unnadodan bir nevresim takımı aldım az önce. Kendim için. Dinarsunun ama 84 çok uygun 84 lira:) Çok da güzel.

http://unnado.radorecdn.com/images/products/1359/big/192652-105.jpg

Aynur abla listeni hemen kopyaladım çok güzel bir liste hazırlamışsın baya işime yarayacak :) hazırlıklara başlamam lazım .....

nevresim takımın da güle güle yatsın zeynep narinimiz.. bana çok pahalı geliyor bu fiyatlar a101 de 25 liraydı :) Tabi kalite farkı illaki vardır. Bu arada yorganı ve yastığını babannesi diktiriyor.. Battaniye demişsin ya yatağına örtmek için bir tane annem örecek onu gezmelik kullanıp yatağı için de peluş alabilirim daha karar vermedim

hoşgeldinizz fulimm ve tescilli paşasııı.. Öncelikle oğluşuna maşallahhh tabi annesine de kilosunu koruduğu için kocaman bir aferimmm

Fotoğraflardan kimse anlamamış galiba ama birinde pipisini çekmiş doktor iki bacak var sadece :) Bizde de aynı fotodan olduğu için hemen bildimm ne olduğunuuu

Kimseikler yok muuuuuuu

Kızlar pazara gittim geldimmm sıcaktan bayılacaktım yaa üstelik de pazar yakın uzak bile değil dikkat edin dışarlarda kendinizee sıcaklar çok fenaaa

hiç üzmüyo teyze,az önce dondurma ısmarladı bana... çok mutlu oldum... ben de durmadan onu tepikliyorum....

ohh afiyet olsunnn paşayaaa tombiş tombiş bir bebek olasın inşallah

Canım sizinle biraz daha kalmak isterdim ama sıcaktan bayılacamm artık balkona ya da duşa atacam kendimii çok özletiyorum kendimi biliyorum ama naparsınn ümit verici gelişmeler yorumlar okudukçaa ders çalışma isteğim artıyor( her ne kadar bugün verimli geçmese de)

Öpüyoruzzz sizleriiii görüşmek üzereeee

gitme yaaaaaaaa.....
neyse oğluşun dinlensin azıcık....
yine gel,hep gelllllll.....
biz de sizi öptük....Eki Görüntüle 725465

ballı lokmammmmm oğluşumla öperiz kocaman seniiii

akşam menülerini alalım iştahlar kabarsın bayanlar.....

benim kocişimin dünden isteği var makarna patates tavuk şinitzel

didoşum hoşgeldinnnn evet birinde bacak arası pipisi birinde tepeden kafası ve pipisii biride tosun yanakları ve karnı

DİDOŞ YORUM YAPINCA GÖRDÜM ELBİSELİ RESMİNİ KOYMUŞSN ÇOK YAKIŞMIŞ BONCUK GÖZLÜM BENİMMM NAZARLARDAN KORUSUN RABBİM

Hangi mağaza o anlamadım ki :)) Valla internet alışverişi dediler mi aklıma sen geliyorsun canım. Ben hep kitap aldım bugüne kadar, ilk defa farklı şeyler alıyorum yani:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…