• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Hoş geldin Kerim Eren:nazar: ve güzel annesi:54:

yerim seni tosbağa kerim :54::54::54::54::54:

hoşgeldin oğluş demekki erkeksin sen :16::16::16: ama ben çıkıcam şimdi sonra okucam annenin yazdıklarını :19::19::19::19:

canım hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına al inş oğluşunu :)) adıyla yaşasın tombak :))

sudecim bu arada sen nasıl oldun? birde bu liste ne kadar kalabalık yaaa iki valizle falan gitcez heralde hastaneye :))

bu arada kerim eren gelmiş hoşgelmişşşşşşşşş....

annen iş mi yapıyo kuzum yoksa,alışveriş mi yapıyo doğruyu söyle....:9::9::9:

teşekkürederiz annişlerrrrrr boğuldummmm aklımda sizde hbr verelim dedikkkk

gittik ilk önce kg mize bakıldı geçtiğimiz ay hiç kg almamışımmmmmmm yani 4 ayı 2,5 kg ile kapadıkkkk çok sevindikkk dokorumuzdanda tebrik aldıkkkkk :9::9::9::9::9:

sonra geçtik ultrasonumuza paşam sereserpe yatıyodu bi fazlalık görüyorum dedi pipsi :52::52::52::52::52::52::52::52:
evirdi çevirdi her yönden gösterdiii boyu 15 cm kg si 142 grm olmuş paşamınnn herşey çok güzel Allahıma şükür $943138_564317886945414_1777384508_n.webp$375082_564318006945402_1415664657_n.webp$935598_564317780278758_2010718891_n.webp

kocaman yanakları kocaman göbüşü olmuş paşamızın babasıyla göbek yarıştırıcak anlaşılannn :9::9::9::9::9::9:

kızlar ben neye karar verdim gelecek ay bir olsun tabi de , şu battaniyeli 10-12 parçalı hastane çıkışlarının krem beyaz gibi ara bir renk alcam bir tanede 5 li den cinsiyeti neyse ona göre bir renk alcam bebişime içini çoklu takımdan giydirir dışına kendi rengini giydiririm kısmette diğer bebiş olur farklı olursa cinsiyeti de o zaman onada bir beşli alırım nası fikiri :28::28::28::28::28:

nede olsa aynur abla 2 tane takım alın dedi :60::60::60:

mantıklı canm bencede...

ben genelde ara renkler alırım ya her iki cinsinde kullanabileceği,ne bileyim öyle pembe mavi çok sevmem,tabi mavi de alırım ama herşeyini de mavi düzmem.... hoşuma giden mavileri alırım....
en başta,krem beyaz favorim...sarı yeşil...
ama bir de kırmızı almazsam içim rahat etmez... kırmızıyı çok seviyorum....çok özeniyorum... geçen şortlu keten bi bahçıvan tulum gördüm bayıldım,oğluşumu hayal ettim içinde.. içine beyaz tişört,ayağına beyaz converse.... :16::16::16::16:

hastane çıkışlarından birini de kırmızı beyaz bişey istiyorum yada denizci renkleri kırmızı beyaz lacivert...:16::16:

gittik ilk önce kg mize bakıldı geçtiğimiz ay hiç kg almamışımmmmmmm yani 4 ayı 2,5 kg ile kapadıkkkk çok sevindikkk dokorumuzdanda tebrik aldıkkkkk :9::9::9::9::9:

sonra geçtik ultrasonumuza paşam sereserpe yatıyodu bi fazlalık görüyorum dedi pipsi :52::52::52::52::52::52::52::52:
evirdi çevirdi her yönden gösterdiii boyu 15 cm kg si 142 grm olmuş paşamınnn herşey çok güzel Allahıma şükür Eki Görüntüle 725357 Eki Görüntüle 725358 Eki Görüntüle 725359

kocaman yanakları kocaman göbüşü olmuş paşamızın babasıyla göbek yarıştırıcak anlaşılannn :9::9::9::9::9::9:

maşallahhhhh kuzum ya allah nazarlardan saklasın.....

çok güzel olmuş kerim eren......
teyzeleri hammm yapar onu.....

bu arada senin de maşallahın var kuzu,o kadar yiyorum yiyorum diyosun kilo almamışsın... ben de tebrik ediyorum seni ve soruyorum nasıl başardın kuzu yaaaaaa?????
beni kimse tutamıyoooooo ağlıcam nerdeyse.....:5::5::5: az yiyorum ama yine alıyorum yine alıyorummmmm:31::31::31:neyseki bu ayı 2 kiloyla kapattım...sanırım topiğin rekoru bende 5 ayda 8 kilo:17::17::17::17::17::17::17::17::17::17:

maşallahhhhh kuzum ya allah nazarlardan saklasın.....

çok güzel olmuş kerim eren......
teyzeleri hammm yapar onu.....

bu arada senin de maşallahın var kuzu,o kadar yiyorum yiyorum diyosun kilo almamışsın... ben de tebrik ediyorum seni ve soruyorum nasıl başardın kuzu yaaaaaa?????
beni kimse tutamıyoooooo ağlıcam nerdeyse.....:5::5::5: az yiyorum ama yine alıyorum yine alıyorummmmm:31::31::31:neyseki bu ayı 2 kiloyla kapattım...sanırım topiğin rekoru bende 5 ayda 8 kilo:17::17::17::17::17::17::17::17::17::17:

teşekkürederim gülücüküm fitoşummmm bende anlamadım nasıl almadım kg ama benim son 3 gündür iştahım açık bundan sonra lırım yani bende öncesinde hep iki lokma lıp midem bulandı bıraktım yemeği ondan lamadım sanırım :34::34::34:

teşekkürederim gülücüküm fitoşummmm bende anlamadım nasıl almadım kg ama benim son 3 gündür iştahım açık bundan sonra lırım yani bende öncesinde hep iki lokma lıp midem bulandı bıraktım yemeği ondan lamadım sanırım :34::34::34:

anladım cnmmmm yiyemiyodun yani....
hesap yapa yapa kafayı yicem...ben toplamda 20-25 alırım böyle giderse:30::30::30::30:

bazen de diyorum amaaannnnn sağlıkla doğurayım da bebeğimi gerisini sonra düşünürüz.......

anladım cnmmmm yiyemiyodun yani....
hesap yapa yapa kafayı yicem...ben toplamda 20-25 alırım böyle giderse:30::30::30::30:

bazen de diyorum amaaannnnn sağlıkla doğurayım da bebeğimi gerisini sonra düşünürüz.......

sık yiyodum ama bitiremiyodum bulanıyodum kesiyodum yemeği ama açıldı iştahım artık :8::8::8::8:

sağlıklı olsunda kuzucuklarrr biz veririz sonra kgleri :33::33::33:

bu indirimli bebe hakkaten indirimliymiş :)) ama kalitesi nasıl acaba yaaa ???

ben gelecek ay deniycem heyecanla bekliyom bilmem fena değildir gibi geldi , aynur abla magazayı biliyorsa yorum yapar kalite hakkında :34:

mantıklı canm bencede...

Ben genelde ara renkler alırım ya her iki cinsinde kullanabileceği,ne bileyim öyle pembe mavi çok sevmem,tabi mavi de alırım ama herşeyini de mavi düzmem.... Hoşuma giden mavileri alırım....
En başta,krem beyaz favorim...sarı yeşil...
Ama bir de kırmızı almazsam içim rahat etmez... Kırmızıyı çok seviyorum....çok özeniyorum... Geçen şortlu keten bi bahçıvan tulum gördüm bayıldım,oğluşumu hayal ettim içinde.. Içine beyaz tişört,ayağına beyaz converse.... :16::16::16::16:

Hastane çıkışlarından birini de kırmızı beyaz bişey istiyorum yada denizci renkleri kırmızı beyaz lacivert...:16::16:

bazı şeylerde ara renk güzel geliyo renkli cart , bazısındada yani renkli almalı dediğin gibi bende kırmızı çok beğeniyom gelecek ay bir olsun iş ciddiye binince ne renk alcağım ortaya çıkar:52::52::52::52:

Fulim maşallah kerim eren paşaya , sanada hadi iyi kapatmışın ayı bu arada az bir gramla benim tosbağam seninkini geçmiş galiba onlarda yanakları cimcimemin :9::9::9:

ben gelecek ay deniycem heyecanla bekliyom bilmem fena değildir gibi geldi , aynur abla magazayı biliyorsa yorum yapar kalite hakkında :34:

bazı şeylerde ara renk güzel geliyo renkli cart , bazısındada yani renkli almalı dediğin gibi bende kırmızı çok beğeniyom gelecek ay bir olsun iş ciddiye binince ne renk alcağım ortaya çıkar:52::52::52::52:

Fulim maşallah kerim eren paşaya , sanada hadi iyi kapatmışın ayı bu arada az bir gramla benim tosbağam seninkini geçmiş galiba onlarda yanakları cimcimemin :9::9::9:

yerim o bal yanakları bennnnnn :16::16::16::16::16::16::16:

ne kaynattınız çok merak ediyorum okuyamıyorumda geçmişi :31::31::31::31::31::31:

sık yiyodum ama bitiremiyodum bulanıyodum kesiyodum yemeği ama açıldı iştahım artık :8::8::8::8:

sağlıklı olsunda kuzucuklarrr biz veririz sonra kgleri :33::33::33:
inşallah veririz cnm yoksa................:30::30::30::30::30::30::30::30::30:

aynen canım.... kıyafete göre değişiyo,şimdi mavi almam derim ama giderim mağazada maviyi beğenirim hiç belli olmaz yani...:9::9:

bugün bitsin neeee olurrrrrr.... çok yorulduk biz hala da dünya iş var...
Teyzeler ben kerim eren kocaman öpücükler getirdim size :54::54::54::54::54::54:

Annemin ofiste işler karışmış onları toplayıp size detaylı bilgilerimi vericekmişşşş :54::54::54::54::54::54:
ayyy gel bebekim gel kerim erenim, ananla işimiz yok zaten biz seni merak ettik :33::33::33::33::33: pipini de bırakmamışsın sımsıkı tutmuşun:34:
biz de seni kocaman öpüyozzzzz:16::16::16::16:
neyse bu konuştuklarımız aramızda annene de bi öpücük gönderelim.. FULİMMMMMM :54::54::54::54::54:

kızlar nasılsınız ben okuldayım bi yandan notları giriyorum bi yandan yazdıklarınızı okuyorum. az biraz keyfim yok 2-3 gündür oğlumda bi aksilik var dışarda arkadaşlarına tekme atmaya itip kakmaya başladı. çok uyumlu bi çocuktur ve bunu yaparken de yüzünde bi sinir oluyo sanki canım sıkılıyo biraz bu konuya
canım 2 yaş sendromu denen bi şey varmış. seninki de 1 yaş 9 ay görünüyo takviminde. muhtemel öle bi şeydir. bebeklikten çocukluğa geçiş zorlu oluyo demek ki oğluşunda...

evirdi çevirdi her yönden gösterdiii boyu 15 cm kg si 142 grm olmuş paşamınnn herşey çok güzel Allahıma şükür Eki Görüntüle 725357 Eki Görüntüle 725358 Eki Görüntüle 725359

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: ay ay yirim ben sizin fazlalıklarınızı, boyunuzu, posunuzuuu:9::9::9::9:
fulimmm formunu korumuşun bacım:nazar::49:darısı diğer ayların ve bizim başımıza...

bugün bitsin neeee olurrrrrr.... çok yorulduk biz hala da dünya iş var...

canım 2 yaş sendromu denen bi şey varmış. seninki de 1 yaş 9 ay görünüyo takviminde. muhtemel öle bi şeydir. bebeklikten çocukluğa geçiş zorlu oluyo demek ki oğluşunda...

..

galiba öyle biey canım yaa yavrumun çocukluğu böyleyse ergenliğini düşünemiyorumm:52::52::52:

Back
X