- Konu Sahibi antidepresif
-
- #2.321
Sen erken baslamisin o zaman insallah tutar yumutlama gununua ayarla onemli olan o
bakalim haftaya ovulasyon testlerini kulanmaya basliyacam folik asit mi neyse onada basladim bugun,..
VALLA BİLEMİCEEEEEEM ARTIK NE YAPIYORLAR
ben ovülasyon testi flan almadım şimdilik almıcam düzenli 2günde 1 çalışma yaprsam yumurtlama günümü atlamamış olurum sanırım :)
güzelim takma kafana yaa ben de senin gibi düşünenlerdenim ve 2,5 yıl korumdum kasım 13 te bıraktım korunmayı ve hamileyim hemen oldu bence bir kaç ay akışına bırak hergün sex yapma kafana göre takıl canın ne zaman isterse o zaman yap olur dert etme eğer ki hemen olmazsa normaldir 4 ay felan olmazsa o zaman gidersin doktora...
VALLA BİLEMİCEEEEEEM ARTIK NE YAPIYORLAR
ben ovülasyon testi flan almadım şimdilik almıcam düzenli 2günde 1 çalışma yaprsam yumurtlama günümü atlamamış olurum sanırım :)
herkese kolay gelsin diyorum o zaman ufaktan uzuyorum ben 1 saat oldu eve geleli sabah 6da yne iş var ben yatar i geceler hatunlar
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
MERHABA BAYANLAR..benim gibi aralık veya ocak ayında hamilelik müjdesi bekleyenleri topiğe bekliyorum..hayırlı haberlerimizi beklerken sohbet muhabbet edip stres atalım
HEPİNİZ HOŞGELDİNİİİİZ
İŞTE MÜJDELİ HABER TARİHLERİMİZ...
1)LANVİN.......25 ARALIK
2)UMUT81....27-28 ARALIK
3)GAMYONCU....31 ARALIK
4)LUSNİCA.....1 OCAK
5)CİPCİLEK......1 OCAK
6)ANTİDEPRESİF...3 OCAK
7)FLYREY......3 OCAK
8)ROSEİS.......3 OCAK
9)MEHTAP61.....3 OCAK
10)EBRUEEE.....3-4 OCAK
11)PEMBEFİL06.....6 OCAK
12)ZİZAG.......9 OCAK
13)GURBETKİZ....10-11 OCAK
14)ATAMAN.....13 OCAK
15)AYVARECELİ.....14 OCAK
16)MİHRİMAH87......16 OCAK
gurbetcim ben gider kendine ii bak kolay gelsin :)
katiliyorum sana canim
Yumutlama yakin bizde 2 gune bir beraberdik ama simdi ovulasyon testi denemek istiyorum 1 yildir ugrastigimiz icin.. Hic duydunuzmu iliskiye girmeden, esi koyu kahve icerse sperm guclendirirmis asli var mi bunun?
merhaba canım nasılsın bakalım gelişme varmıMerhaba kızlar. Ben geldim. Hasretle yollarımı gözlediğinizden eminim:))
Merhaba kızlar. Ben geldim. Hasretle yollarımı gözlediğinizden eminim:))
ne güzel ya hayırlı olsun hamileliğin. sağlıkla kucağına alırsın inşallah. umarm ben de çok beklemem burda kötü hikayeler de var çünkü gözüm korktu biraz.. :)
herseyın hayırlısı kızlar ınsallah hepımız hayırlı haberler alırız.
benım koca her aksam istio kahveyi anladın sen onudogru yanı canım
Merhaba kızlar. Ben geldim. Hasretle yollarımı gözlediğinizden eminim:))
bu arada herekse iyi akşamlar çıtırlarr
Bildigim turk kahvesi degil mi? benim esimde hic kahve sevmez bakalim zorla bi iciriyim hihiihih
Hosgeldin canim... Aynen yollarini gozler olduk hihihihi
Nasil gidiyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?