• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

bak o kötü hikayeleri kafana takma canım sen içini ferah tut stress yapma düşün bana doktor sen korunma rahminde tembellik var hemen çocuğun olmaz demişti ben de bare çok istemeden korunmayayım bare dedim olmazsa olmaz dedim nasılsa çok istemiyordum ama pat diye oldu yani doktora bile tam inanma herzaman....

hiçbirşeyi evham yapma hep olumlu düşün benim hatta yumurtlama zamanım 21 kasım felandı evden çıkmadım düşün ama gel görki sistit oldum birşey yapamadık ve dedim ki tüh bee bu ay en verimli günümü kaçırdım dedim sonra isteksizlik oldu derken korunmayı bıraktım ama doğru düzgün sex yapmadık,sonuç: hamileyim:)

maşallah yaa umarım bizde de öyle olur bi sorun yoktur inşallah. peki kaç yıllık evlisin bi de kaç yaşındasın.?

benım koca her aksam istio kahveyi anladın sen onu:17::17::17:dogru yanı canım :27::27:

Katiliyorum sana canim :52::52::52:

yumutlama yakin bizde 2 gune bir beraberdik ama simdi ovulasyon testi denemek istiyorum 1 yildir ugrastigimiz icin.. Hic duydunuzmu iliskiye girmeden, esi koyu kahve icerse sperm guclendirirmis asli var mi bunun?:17::17::17:
gerçektenmi kızlar ben bilmiyodum:26::26::26:

bi de daha geçen aya kadar yok yaa diyodum daha zamanı var diyodum ama arkadaşlarım patır patır hamile kalmaya başlayınca istek geldi bana da heveslendim mi ya da bilmiyorum ama istiyorum yaa.. :)

bi de daha geçen aya kadar yok yaa diyodum daha zamanı var diyodum ama arkadaşlarım patır patır hamile kalmaya başlayınca istek geldi bana da heveslendim mi ya da bilmiyorum ama istiyorum yaa.. :)

öyle oluyor canım ya insan önce heveslenıyor sonrada hemen hamlıe kalmak istiyo inşallah gönlünden gecen olur:49:

kıslar çalışın çalışın sakın moral bozmayın ama size yeni hamile olarak naçizane tavsiyem dişlerinize baktırın bebek ilk aylarda kalsiyumu dişlerden alır benim yirmilik dişim apse yaptı ağladım günlerce antibiyotik kullanıyorum tırsa tırsa ama mecbur...

bu sebepten dişlerinize baktırın sorunlu yirmilik varsa çektirin dolgu çürük varsa yaptırın aksi halde hamileyken diş felan çekmiyorlar uyuşturucu iğne yasakmış...

sende yap kız kocana bır kahve cabuuk:1:
Ben de kahve yapmaya basliyim artk gorusuruz canim sana hayirli geceler

kızlar merhaba ben geldim oylarınız için teşekkürler:16::16::16:

Merhaba canim hosgeldin ...:)))

gerçektenmi kızlar ben bilmiyodum:26::26::26:
gurbetim sen naptın senin bat nezamandı kaçdır sorum diorum unutuyodum:26:

Aynen ikimizde birsey ogrenmis oldukkkk..:34::34::34:
canim benim batim 10-11 ocak.:34::34:

Back