• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

merhaba canım hoşgeldin yalnız ben anlamadım bugün 10. günü dimi:44:
benimde çocuğumun kalbi durmuştu ve kürtaj oldum:5::5::5:
bence bu kadar düşünme ve her belirtiyi kendine yorma
yanlış anlama üzülen sen olursun diye öyle söylüyorum
inşallah burdan hep birlikte hamiş haberi veririz:49::49::49:

yok eskisi kadar kafamı takmıyırum acaba hamilelikten mi diyorumda çok erken yaaa... ama şöyle bişi oldu dün gecede denedik denedikten sonra ağrım gittiii

amiin amiin inşllah beraber veriririz güzel habelerimiziiii

$resim018.jpg resim bu bana yardımcı olursanız sevinirim

bayanlar size bişey danışmak istiyorum.bugün test aldım yaptım.negatif çıktı fakat 10 dakika sonra yanında ip ince bi çizgi belirdi.belli belirsiz bi çizgi.adetimi sadece 2 gün geçti.ve belim kasıklarım adet olucakmışım gibi ağrıyo.daha doğrusu ben kendimi iyice negatif çıktıktan sonra regli olmaya odakladım.benimle görüşlerinizi paylaşırmısınız?resim yukarıda

bayanlar size bişey danışmak istiyorum.bugün test aldım yaptım.negatif çıktı fakat 10 dakika sonra yanında ip ince bi çizgi belirdi.belli belirsiz bi çizgi.adetimi sadece 2 gün geçti.ve belim kasıklarım adet olucakmışım gibi ağrıyo.daha doğrusu ben kendimi iyice negatif çıktıktan sonra regli olmaya odakladım.benimle görüşlerinizi paylaşırmısınız?resim yukarıda

hamilesiinnnn :))))) tebrikler canım..

canım sen bence emin olmak için kan testi yaptır benmde öle olmuştu ama adet oldum en iyi sonuş kan testi inş hamilesindr:16:

ben de bir şey sorucam kızlar yarın adetime 2 gün kalmış olacak kan testi yaptırsam çıkar mı?

10 dakika sonra çıkan testler geçersiz diyolar gercekten hamile olabilirmiyim yani?:)

10 dk sonra çıkan sonuçlara aldanmayın diyorlar doğru ama olmasa bu kadar net çıkmazdı diye mantık yürütüyorum.kesin olarak kan testi yaptır bence de.ben 10 dk yazısını görmedim direk testinin resmine baktım canım.

kimse bilmiyor mu arkadaşlar yardım edin..adetime 2 gün kala kan testinde hamilelik çıkar mı?

Back