- Konu Sahibi antidepresif
- #2.301
Eki Görüntüle 580969 resim bu bana yardımcı olursanız sevinirim
bencede hamilesin 2 haftalık falan tebrikleeeer ama kesin sonuç için kanda yaptır 2 gün geçtiyse çıkar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 580969 resim bu bana yardımcı olursanız sevinirim
ablanı tebrik ediyorum canım. maşallah bu işin sırrı ne yaw... sende sürtün azcık ona sora gel bize bize de bulaşsınbende bebiş çok istiyorum aralık başında denedik ama olmadı adetim gecikmesine rağman test negatif çıktı sanırım psikolojikben hamile kalıcam derken ablamdan bebek haberi aldık 1 aylık hamileymiş ki daha 4 ay önce doğum yaptı:)2.yeğenim geliyo.allah banada ve diğer bütün anne olmak isteyen herkeze nasip kısmet etsin.
kızlar herkes BATlarını yenı beklenmeyen adet tarihlerını bı yazabilir miilk sayfaya listemizi yapıcm cok sık güncelleyemesem de bi listemiz olsn artık
![]()
merhaba kızlar nasılsınız
benim bat 31 aralık yaz hatunum listeye:126::126::126:
bu arada kk enlerinde aday gösterilmişim sizdende destek bekliyoorum kızlarrrr:13:
kk en ilginç nickli üye gamyoncu![]()
beklenmeyen adet tarihi diyelim biz ona :):)
bu arada folbiol mide bulantısı yaparmı kızlar
canım 10 dk. uzun bi zaman. eğer ilk 5 dk olsa hamişsin kesin derdim. benim bundan daha silikti ve hamileydim. ama o siliklik prospektüste yazan sürenin sonuna hemn çıkmıştı.Eki Görüntüle 580969 resim bu bana yardımcı olursanız sevinirim
kimse bilmiyor mu arkadaşlar yardım edin..adetime 2 gün kala kan testinde hamilelik çıkar mı?
Selam Kizlar benide listeye yazarmisin 10 -11 Ocak batim
gurbetcim yine beraber beklicez :) aynı tarihler
selam bayanlar sayfalar çok ilerlemiş gün boyu yazışıyorsunuz akşamlşarı okuldan gelince sayfaları geri geri okumaya çalışıyorum ama yetişemiyorum![]()
Bi bakıym dedim ama kimsecikler kalmamısherkesin bir işi var sanırım
![]()
oh iyimis seninkide mi 10-11 ocak... o zaman ayni zamanda baslariz calismalar biz haftaya basliyoruz...![]()
canım aksamları malum herkes calısma derdine düşüyo burası boşalıyor valla![]()
Bi bakıym dedim ama kimsecikler kalmamısherkesin bir işi var sanırım
![]()
selam hanımlar. Aranıza yeni katıldım bugün üye oldum siteye. 2,5 yıllık evliyim ve artık ben de anne olmak istiyorum bu ay itibariyle korunmayı bırakıcam adetliyim şu an. Biter bitmez çalışmalar başlasın :) sizce ne yapmam gerek yani test ya da doktor muayenesi falan gerekir mi ilk deneme ama sağlıklı ve planlı olsun diye? Inşallah sizinle beraber ben de alırım hamiş haberimi. Sitede hamilelerin takvimini görüp çok özeniyodum o yüzden de üye oldum inşallah nasip olur o takvimi yapmak. Beni de alın listeye bat 16 ocak.. :)
biz başladık erken erken :) haftasonu izmite gidiorum o zaman sorun olacak bakalım ne yapıcaz benim 9-11 arası
millet kocişi ile vakit geçiriyor sanırım :):):) çay kave falan filan![]()
kızlar ben bu ovulasyon günü olayını hesaplamayı falan da yeni öğrendim. korunmayı bırakınca olur diye düşünerek 2,5 yıldır hep korundum ama şimdi kurt düştü olmazsa diye. yaptırmam gereken bişey var mı test kontrol ya da herhangi bişey yardım lütfen![]()