• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

selam bayanlar sayfalar çok ilerlemiş gün boyu yazışıyorsunuz akşamlşarı okuldan gelince sayfaları geri geri okumaya çalışıyorum ama yetişemiyorum :31:

kızlarrrr nasılsınız. gece kuşu arkadaşınız geldi. gündüz iş çok yoğun ancak böle gece giriyorum. yine döktürmüşsünüzz. ama ben de cevap yetiştircem size durun :3:
kocam çeşme tamir ediyo he he ben vanadan suyu açınca biraz banyo yaptı :9: şimdi uğraşmaya devam ediyo...

bende bebiş çok istiyorum aralık başında denedik ama olmadı adetim gecikmesine rağman test negatif çıktı sanırım psikolojik:(ben hamile kalıcam derken ablamdan bebek haberi aldık 1 aylık hamileymiş ki daha 4 ay önce doğum yaptı:)2.yeğenim geliyo.allah banada ve diğer bütün anne olmak isteyen herkeze nasip kısmet etsin.
ablanı tebrik ediyorum canım. maşallah bu işin sırrı ne yaw... sende sürtün azcık ona sora gel bize bize de bulaşsın
kızlar herkes BATlarını yenı beklenmeyen adet tarihlerını bı yazabilir mi:9: ilk sayfaya listemizi yapıcm cok sık güncelleyemesem de bi listemiz olsn artık:34:

beni de ekle canım. 14 ocak ortalama batım. ama bende pko başlangıcı vardı gün şaşabilir kısmet.

merhaba kızlar nasılsınız:3::3::3::3:
benim bat 31 aralık yaz hatunum listeye:126::126::126:
bu arada kk enlerinde aday gösterilmişim sizdende destek bekliyoorum kızlarrrr:13:
kk en ilginç nickli üye gamyoncu :46::46::46:

oyumu senden yana kullandım şekerim. zaten açık ara öndesin maşallah...

beklenmeyen adet tarihi diyelim biz ona :):)

bu arada folbiol mide bulantısı yaparmı kızlar

ben folbiol kullanıyorum günde 1 tane. bende mide bulantısı yaptı ilk zamanlar. doktorum gece yatarken iç dedi. şimdi öle kullanıyorum midem daha iyi. bi de bikaç zaman sonra vücüt alışıyo şişkinlik vs. olmamaya başlıyo.

Eki Görüntüle 580969 resim bu bana yardımcı olursanız sevinirim
canım 10 dk. uzun bi zaman. eğer ilk 5 dk olsa hamişsin kesin derdim. benim bundan daha silikti ve hamileydim. ama o siliklik prospektüste yazan sürenin sonuna hemn çıkmıştı.
ama inşallah hamişsindir :49:

kimse bilmiyor mu arkadaşlar yardım edin..adetime 2 gün kala kan testinde hamilelik çıkar mı?

çıkar tatlım. bebek rahme yerleştikten 5 gün sora kanda gebelik hormonu hemen yükseliyo. hatta şu an hamişsen evde yapılan erken gebelik testlerinde bile idrarda çıkar

selam hanımlar. aranıza yeni katıldım bugün üye oldum siteye. 2,5 yıllık evliyim ve artık ben de anne olmak istiyorum bu ay itibariyle korunmayı bırakıcam adetliyim şu an. biter bitmez çalışmalar başlasın :) sizce ne yapmam gerek yani test ya da doktor muayenesi falan gerekir mi ilk deneme ama sağlıklı ve planlı olsun diye? inşallah sizinle beraber ben de alırım hamiş haberimi. sitede hamilelerin takvimini görüp çok özeniyodum o yüzden de üye oldum inşallah nasip olur o takvimi yapmak. beni de alın listeye bat 16 ocak.. :)

selam hanımlar. Aranıza yeni katıldım bugün üye oldum siteye. 2,5 yıllık evliyim ve artık ben de anne olmak istiyorum bu ay itibariyle korunmayı bırakıcam adetliyim şu an. Biter bitmez çalışmalar başlasın :) sizce ne yapmam gerek yani test ya da doktor muayenesi falan gerekir mi ilk deneme ama sağlıklı ve planlı olsun diye? Inşallah sizinle beraber ben de alırım hamiş haberimi. Sitede hamilelerin takvimini görüp çok özeniyodum o yüzden de üye oldum inşallah nasip olur o takvimi yapmak. Beni de alın listeye bat 16 ocak.. :)

hoşgeldin canım benim..valla bence bir doktora git derim muayene ol tahmınımce folikasite baslatıcak seni belki kansızlık yada enfeksiyon vardır bunlara uygun bişeyler verebilir tabı yınede sen bilirsn cnm ..hemen listeye ekliyorum:34:

kızlar ben bu ovulasyon günü olayını hesaplamayı falan da yeni öğrendim. korunmayı bırakınca olur diye düşünerek 2,5 yıldır hep korundum ama şimdi kurt düştü olmazsa diye. yaptırmam gereken bişey var mı test kontrol ya da herhangi bişey yardım lütfen :(

biz başladık erken erken :) haftasonu izmite gidiorum o zaman sorun olacak bakalım ne yapıcaz benim 9-11 arası

Sen erken baslamisin o zaman insallah tutar yumutlama gununua ayarla onemli olan o:34::34:
bakalim haftaya ovulasyon testlerini kulanmaya basliyacam folik asit mi neyse onada basladim bugun,..:34::34::34::34:

kızlar ben bu ovulasyon günü olayını hesaplamayı falan da yeni öğrendim. korunmayı bırakınca olur diye düşünerek 2,5 yıldır hep korundum ama şimdi kurt düştü olmazsa diye. yaptırmam gereken bişey var mı test kontrol ya da herhangi bişey yardım lütfen :(

güzelim takma kafana yaa ben de senin gibi düşünenlerdenim ve 2,5 yıl korumdum kasım 13 te bıraktım korunmayı ve hamileyim hemen oldu bence bir kaç ay akışına bırak hergün sex yapma kafana göre takıl canın ne zaman isterse o zaman yap olur dert etme eğer ki hemen olmazsa normaldir 4 ay felan olmazsa o zaman gidersin doktora...

Back