- Konu Sahibi antidepresif
- #2.361
öyle oluyor canım ya insan önce heveslenıyor sonrada hemen hamlıe kalmak istiyo inşallah gönlünden gecen olur![]()
amin canım hepimizin inşallah saolasın:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öyle oluyor canım ya insan önce heveslenıyor sonrada hemen hamlıe kalmak istiyo inşallah gönlünden gecen olur![]()
Katiliyorum sana canim
yumutlama yakin bizde 2 gune bir beraberdik ama simdi ovulasyon testi denemek istiyorum 1 yildir ugrastigimiz icin.. Hic duydunuzmu iliskiye girmeden, esi koyu kahve icerse sperm guclendirirmis asli var mi bunun?![]()
kızlar merhaba ben geldim oylarınız için teşekkürler![]()
evet tatlım doğru hatta geçen gün bunun üzerine bir muhabbet yapmişitik burda :)
hamileyken kahve içilmez demişti biriside günde bir tane içile bilir hatta ilişkiden önce erkekler içerse sperm kalitesi yükseliyor demiştim bendeNasil bir muhabbetti canim merak ettim?
bencede hamilesin 2 haftalık falan tebrikleeeer ama kesin sonuç için kanda yaptır 2 gün geçtiyse çıkar
benim bat 28 aralıkSenin batin ne zaman canim? canIm sIkIlIr benimde bugun yaaaa![]()
benim bat 28 aralıkneye canın sıkılır gıııı:26:anlamadım:44:
![]()
:26:hımmm anladım canım evet az kaldı amaBoş boş evde olmam tatile de girdim . Canım sıkılıyoraz kalmış Batı'na cnm :)
:26:hımmm anladım canım evet az kaldı amaçalışma durdu
kociş hala işte
onu bekliyorum
![]()
Yazikkkk kiyamam esinide beklermiş :) cok mu gelmesine ?
bilmiyorumkii aradım ama saat sölemedi benimde uykum gliyo
![]()
valla canım12 yıla gircek evliligim onu erken geldigini görmedim hiç:) hep akşamları mı çalışır ?
yok anam uykum kaçtı koca gelmeyincekıslar uyumadınızmı sis daha![]()
bekliyelim bakalımhoş bulduk canım benimde kocam uyudu bu hafta erken çalışıyor bnde uyku bekliyorum gelicek diye![]()
hiç niyeti yok gelmeye yarın erken de kalkmam lazım anneme gidicem ama yok iştebekliyelim bakalım![]()
![]()