• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Sen erken baslamisin o zaman insallah tutar yumutlama gununua ayarla onemli olan o:34::34:
bakalim haftaya ovulasyon testlerini kulanmaya basliyacam folik asit mi neyse onada basladim bugun,..:34::34::34::34:

ben ovülasyon testi flan almadım şimdilik almıcam düzenli 2günde 1 çalışma yaprsam yumurtlama günümü atlamamış olurum sanırım :)

güzelim takma kafana yaa ben de senin gibi düşünenlerdenim ve 2,5 yıl korumdum kasım 13 te bıraktım korunmayı ve hamileyim hemen oldu bence bir kaç ay akışına bırak hergün sex yapma kafana göre takıl canın ne zaman isterse o zaman yap olur dert etme eğer ki hemen olmazsa normaldir 4 ay felan olmazsa o zaman gidersin doktora...

ne güzel ya hayırlı olsun hamileliğin. sağlıkla kucağına alırsın inşallah. umarm ben de çok beklemem burda kötü hikayeler de var çünkü gözüm korktu biraz.. :)

VALLA BİLEMİCEEEEEEM ARTIK NE YAPIYORLAR:9::9::9::9::49::emir_bebek::34:

Katiliyorum sana canim :52::52::52:

ben ovülasyon testi flan almadım şimdilik almıcam düzenli 2günde 1 çalışma yaprsam yumurtlama günümü atlamamış olurum sanırım :)

yumutlama yakin bizde 2 gune bir beraberdik ama simdi ovulasyon testi denemek istiyorum 1 yildir ugrastigimiz icin.. Hic duydunuzmu iliskiye girmeden, esi koyu kahve icerse sperm guclendirirmis asli var mi bunun?:17::17::17:

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
MERHABA BAYANLAR..benim gibi aralık veya ocak ayında hamilelik müjdesi bekleyenleri topiğe bekliyorum..:3:hayırlı haberlerimizi beklerken sohbet muhabbet edip stres atalım:42:
HEPİNİZ HOŞGELDİNİİİİZ:16::16:

İŞTE MÜJDELİ HABER TARİHLERİMİZ...
1)LANVİN.......25 ARALIK:10:
2)UMUT81....27-28 ARALIK:10:
3)GAMYONCU....31 ARALIK:10:
4)LUSNİCA.....1 OCAK:10:
5)CİPCİLEK......1 OCAK:10:
6)ANTİDEPRESİF...3 OCAK:10:
7)FLYREY......3 OCAK:10:
8)ROSEİS.......3 OCAK:10:
9)MEHTAP61.....3 OCAK:10:
10)EBRUEEE.....3-4 OCAK:10:
11)PEMBEFİL06.....6 OCAK:10:
12)ZİZAG.......9 OCAK:10:
13)GURBETKİZ....10-11 OCAK:10:
14)ATAMAN.....13 OCAK:10:
15)AYVARECELİ.....14 OCAK:10:
16)MİHRİMAH87......16 OCAK:10:

17]27 aralık.
:3:
:42::42::42::42::42::42::42:

katiliyorum sana canim :52::52::52:

Yumutlama yakin bizde 2 gune bir beraberdik ama simdi ovulasyon testi denemek istiyorum 1 yildir ugrastigimiz icin.. Hic duydunuzmu iliskiye girmeden, esi koyu kahve icerse sperm guclendirirmis asli var mi bunun?:17::17::17:

benım koca her aksam istio kahveyi anladın sen onu:17::17::17:dogru yanı canım :27::27:

ne güzel ya hayırlı olsun hamileliğin. sağlıkla kucağına alırsın inşallah. umarm ben de çok beklemem burda kötü hikayeler de var çünkü gözüm korktu biraz.. :)

bak o kötü hikayeleri kafana takma canım sen içini ferah tut stress yapma düşün bana doktor sen korunma rahminde tembellik var hemen çocuğun olmaz demişti ben de bare çok istemeden korunmayayım bare dedim olmazsa olmaz dedim nasılsa çok istemiyordum ama pat diye oldu yani doktora bile tam inanma herzaman....

hiçbirşeyi evham yapma hep olumlu düşün benim hatta yumurtlama zamanım 21 kasım felandı evden çıkmadım düşün ama gel görki sistit oldum birşey yapamadık ve dedim ki tüh bee bu ay en verimli günümü kaçırdım dedim sonra isteksizlik oldu derken korunmayı bıraktım ama doğru düzgün sex yapmadık,sonuç: hamileyim:)

Back