• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

ben de folik plus kullanıyorum, gunde 3 tane. Folik plusta ayrıca D vitamini ve Kalsiyum da var. Folik asit gebelik olusumunu desteklermiş kızlar, kullanın derim :32:

bayanlar size bişey danışmak istiyorum.bugün test aldım yaptım.negatif çıktı fakat 10 dakika sonra yanında ip ince bi çizgi belirdi.belli belirsiz bi çizgi.adetimi sadece 2 gün geçti.ve belim kasıklarım adet olucakmışım gibi ağrıyo.daha doğrusu ben kendimi iyice negatif çıktıktan sonra regli olmaya odakladım.benimle görüşlerinizi paylaşırmısınız?

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
MERHABA BAYANLAR..benim gibi aralık veya ocak ayında hamilelik müjdesi bekleyenleri topiğe bekliyorum..:3:hayırlı haberlerimizi beklerken sohbet muhabbet edip stres atalım:42:
HEPİNİZ HOŞGELDİNİİİİZ:16::16:

İŞTE MÜJDELİ HABER TARİHLERİMİZ...
1)LANVİN.......25 ARALIK:10:
2)UMUT81....27-28 ARALIK:10:
3)GAMYONCU....31 ARALIK:10:
4)CİPCİLEK......1 OCAK:10:
5)ANTİDEPRESİF...3 OCAK:10:
6)FLYREY......3 OCAK:10:
7)ROSEİS.......3 OCAK:10:
8)MEHTAP61.....3 OCAK:10:
9)EBRUEEE.....3-4 OCAK:10:
10)PEMBEFİL06.....6 OCAK:10:
11)ZİZAG.......9 OCAK:10:
12)ATAMAN.....13 OCAK:10:

beni de ekleyin 1 ocak gibi bekliyorum bendeeeee

bayanlar size bişey danışmak istiyorum.bugün test aldım yaptım.negatif çıktı fakat 10 dakika sonra yanında ip ince bi çizgi belirdi.belli belirsiz bi çizgi.adetimi sadece 2 gün geçti.ve belim kasıklarım adet olucakmışım gibi ağrıyo.daha doğrusu ben kendimi iyice negatif çıktıktan sonra regli olmaya odakladım.benimle görüşlerinizi paylaşırmısınız?

hamilesin bence... ama o testlere 5 dk içinde geçerlidir deniliyor fotosunu çekip koysan daha iyi yorum yapabilirim

Back