- Konu Sahibi antidepresif
-
- #2.281
merhaba canım hoşgeldin yalnız ben anlamadım bugün 10. günü dimi:44:
benimde çocuğumun kalbi durmuştu ve kürtaj oldum
bence bu kadar düşünme ve her belirtiyi kendine yorma
yanlış anlama üzülen sen olursun diye öyle söylüyorum
inşallah burdan hep birlikte hamiş haberi veririz
bayanlar size bişey danışmak istiyorum.bugün test aldım yaptım.negatif çıktı fakat 10 dakika sonra yanında ip ince bi çizgi belirdi.belli belirsiz bi çizgi.adetimi sadece 2 gün geçti.ve belim kasıklarım adet olucakmışım gibi ağrıyo.daha doğrusu ben kendimi iyice negatif çıktıktan sonra regli olmaya odakladım.benimle görüşlerinizi paylaşırmısınız?resim yukarıda
canım sen bence emin olmak için kan testi yaptır benmde öle olmuştu ama adet oldum en iyi sonuş kan testi inş hamilesindrbayanlar size bişey danışmak istiyorum.bugün test aldım yaptım.negatif çıktı fakat 10 dakika sonra yanında ip ince bi çizgi belirdi.belli belirsiz bi çizgi.adetimi sadece 2 gün geçti.ve belim kasıklarım adet olucakmışım gibi ağrıyo.daha doğrusu ben kendimi iyice negatif çıktıktan sonra regli olmaya odakladım.benimle görüşlerinizi paylaşırmısınız?resim yukarıda
canım sen bence emin olmak için kan testi yaptır benmde öle olmuştu ama adet oldum en iyi sonuş kan testi inş hamilesindr
10 dakika sonra çıkan testler geçersiz diyolar gercekten hamile olabilirmiyim yani?:)
10 dakika sonra çıkan testler geçersiz diyolar gercekten hamile olabilirmiyim yani?:)
Merhaba cnm inşallah hamilesindir . Ama yarın bir daha test yap . :) dediğin gibi 10 dk uzun süre .
aynen bende katılıyorum sana canım 10 dakika uzun bi süre
kimse bilmiyor mu arkadaşlar yardım edin..adetime 2 gün kala kan testinde hamilelik çıkar mı?
Bir daha test yap . :)
yarın yapıcam haber veririm sizlere:)
AMİNN inş RABBİM hepimizin yüzünü güldürsün.benimde açıkçası hiç umudum yok ne yalan söyleyeyim çünkü gecersiz die biliyorum.ama işallah allah hepimizin gönlüne göre verir.
AMİNN inş RABBİM hepimizin yüzünü güldürsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?