- Konu Sahibi antidepresif
- #2.241
oh oh kaynatin bakalim canlarim folik asit kulaniyormusunuz?![]()
ben folic plus kullanıyorum... günde 3 tane...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oh oh kaynatin bakalim canlarim folik asit kulaniyormusunuz?![]()
kızlar çokk beğendimm
![]()
mrb arkadaşlar, adetim 3 gün gecikti. sizce test yapmalımıyım. yoksa yarınıda beklemelimiyim? bana akıl verin düzenli adet gören biyim çok şükür. çok sık idrara gidiorum. cvblar için şimdiden teşekkürler
1 aya yakın olcak canım![]()
mrb arkadaşlar, adetim 3 gün gecikti. sizce test yapmalımıyım. yoksa yarınıda beklemelimiyim? bana akıl verin düzenli adet gören biyim çok şükür. çok sık idrara gidiorum. cvblar için şimdiden teşekkürler
O nasil oluyor canim? onun ozelligi ney? ben ezcane sordum simdi isvecde yasiyorum anlattim tabiki burda ismi farkli FOLSYRA diye geciyor, gun bir tane atacaksin diyor icinde 80 gunluk var
ben şimdiye kırk kere yapmıştım![]()
Yap canim bi test insallah hamilesindir... normalde gunu gune geliyorsa insallahhhh haberini beklyirouzz![]()
hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum.. yine tek çizgi görmemek için hep dua ediyorum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Anti ellerine sağlık kuzum.... listemiz şahane olmuş... İnşallah baştan sona tüm liste hamiş olarak işaretlenecek....
canım sık idrara çıkmada bir hamilelik belirtisidir 3 gun geçiyse idrar testi yapabilirsin kanda da idrarda da çıkar inşallah güzel hbri alırsınnn
inşlhh arkadaşlar saolun dualarınız için çok heyecanlıyım. bu sefer oldu galiba :)) çift çizgi olur olmaz bildireceğim.
ne zamandir kualniyorsun canim ?
aynen canım ben olmazsam sonucu özelden bana da bildir duruma göre listeye ekleyım seni![]()
bende 1 haftadır folbiol atıyorum :):)
kocacuk lahmacun istiomus söylemesi ayıp gelırken alcak benide yemek derdinden kurtardı![]()