• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

kızlar çokk beğendimm:16::16::16:

425737_506803509364983_1335559782_n.jpg

çok güzelmiş canımmmm

ben folic plus kullanıyorum... günde 3 tane...

günde 3 tane çok değil mi canım drum bana gunde 1 tane dedi hamile kaldığında günde 3 e çıkıcak demişti?

mrb arkadaşlar, adetim 3 gün gecikti. sizce test yapmalımıyım. yoksa yarınıda beklemelimiyim? bana akıl verin düzenli adet gören biyim çok şükür. çok sık idrara gidiorum. cvblar için şimdiden teşekkürler

1 aya yakın olcak canım:ssz:

Insallah bende faydasini gorurum ben kalsiyum ve d vitamini kulaniyordum duzenli simdi folik asitine basliyorummmmmm ve basladim,,,:52::52::52:

mrb arkadaşlar, adetim 3 gün gecikti. sizce test yapmalımıyım. yoksa yarınıda beklemelimiyim? bana akıl verin düzenli adet gören biyim çok şükür. çok sık idrara gidiorum. cvblar için şimdiden teşekkürler

Yap canim bi test insallah hamilesindir... normalde gunu gune geliyorsa insallahhhh haberini beklyirouzz:34::34::34:

canım sık idrara çıkmada bir hamilelik belirtisidir 3 gun geçiyse idrar testi yapabilirsin kanda da idrarda da çıkar inşallah güzel hbri alırsınnn

O nasil oluyor canim? onun ozelligi ney? ben ezcane sordum simdi isvecde yasiyorum anlattim tabiki burda ismi farkli FOLSYRA diye geciyor, gun bir tane atacaksin diyor icinde 80 gunluk var

canım söylediğin ilacı bilmiyorum ama folic plus 1 tane içilen kapsulun 3 e bölünmüş hali diebiliriz 3 üni içince istenilend eğer içilmiş oluyor öyle biliyorum ben
drm bana hazılık döneminde 3 tane içmene gerek yok demişti gunde 1 tane iç hamile kalınca 3 e çıkıcak demişti

Anti ellerine sağlık kuzum.... listemiz şahane olmuş... İnşallah baştan sona tüm liste hamiş olarak işaretlenecek....

bi aile günümüz var kocamın akrabaları ile bu ay eltimin hamile haberini verdik gün eltimdeydi gelecek ay bende inşallah benim haberimi veririz :):)

Back