- Konu Sahibi antidepresif
- #2.221
ayy bılmıomki ben hemen yapardm sanırım![]()
cikarmi acaba yarinda beklesem idrardan cikmazda kandanda 2 gunde cikarmi onu merak ediyorum bu arada ne adet belirtim var nede hamileleik belirtisi tuaf bi durumdayim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy bılmıomki ben hemen yapardm sanırım![]()
bi kaç damla limon ve bi küp şeker at pilavına bide pirincini iyi tanı ne kadar su alır onu öğrenince olur
hıhh tam yazıcaktım bunlarıda saol kuzum sen yazıverdin![]()
cikarmi acaba yarinda beklesem idrardan cikmazda kandanda 2 gunde cikarmi onu merak ediyorum bu arada ne adet belirtim var nede hamileleik belirtisi tuaf bi durumdayim
ay yazdığımı okuyunca güldüm kendime pirinci tanıcaksın filan yazmışım görende oktay usta sanacak beni :
rica ederim ne demek![]()
ama öyle her markanın pirincinden aynı sonucu alamıyorum ben![]()
kızlar çokk beğendimm
![]()
merhaba gizlar ben geldim ... Nasilsiniz?![]()
merhaba gizlar ben geldim ... Nasilsiniz?![]()
iyiyiz canım kaynatıyoruz bol bol![]()
oh oh kaynatin bakalim canlarim folik asit kulaniyormusunuz?![]()
varsa kanda kesin çıkar canım idrarda 2 3 gün gecince net cıkıo aslında![]()
hoşgeldin canım kaynatıyoruz sen napıyosun
Anti ellerine sağlık kuzum.... listemiz şahane olmuş... İnşallah baştan sona tüm liste hamiş olarak işaretlenecek....