• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

kız bana da gönder bırkaç börek kızartaym:9::27::27::27:

göndermemmm miii beeebbeeeeeemmmmmmm senin canın sağolsunnnnn :1::1::1:

benim kociş öyle yemek konusunda çok sıkıntılı değildir ne versen yer hatta yorulmayayım die yemek yapmamam bile kızar atıştırırz bişeyler der hep tabi kazın ayağı onun dediği gibi değil yapılıyo mecburen :D

canıum ben de bu ay doktor kontrolüne gittiğim için öğrendim 18 mm' - 20 mmye kadar büyüyormuş ama bünyeye göre değişiklik gösteriyor.. 16 mm'de de çatlama da olabiliyormuş eğer yumurtlamam günü 20si ise o tarihe kadar yeterli büyüklüğe gelir daha altı gün var dert edecek kafa karıştıracak bir durum yokmuş.. stres yapma yumurtayı baskılıyor stres..

moralini bozma her rüyanın başka anlamları var.. rüya bilinçaltının dışa vurumu da olabiliyor... rüyada gördüğümüz herşeyi gerçek anlamları ile yorumlamamız mümkün değil... annene kardeşine yüklediğin anlamlar ya da geçmişte onlarla yaşayıp şu an hiç aklına gelmeyen olayların çağrışımları olabilir... rüyanda gördüklerimiz bilinçaltımızın onlara yüklediği anlamlara göre yorumlanabilir ... ben olsam senin rüyanı şöyle yorumlardım hayatında büyük bir yenilik ve değişiklik (bu herhangi bir konuda olabilir) olacak hiç beklemediğin bir anda,, ve annenden çok büyükdestek göreceksin, ya da bu güne kadar annenden hep çok destek görmüşsün... Belki içinde kardeşine bir kırgınlığın vardır farketmediğin... her rüya çıkacak rüya değildir.... moral bozcak bişey yok yaniiii.....

bebek için faydalı çalışmalar yumurtlamadan önce 4,,, sonra 4 gün gibi düşün... gün aşırı(36-48 saat ara ile)...

canımm güzel yorumun için teşekkürler:16::16::16:

göndermemmm miii beeebbeeeeeemmmmmmm senin canın sağolsunnnnn :1::1::1:

benim kociş öyle yemek konusunda çok sıkıntılı değildir ne versen yer hatta yorulmayayım die yemek yapmamam bile kızar atıştırırz bişeyler der hep tabi kazın ayağı onun dediği gibi değil yapılıyo mecburen :D

bizimkide öyle ne olsa yerim dıo ama 3 gün üste üste basıt bişey yapayım bak noluoo:52::52::52::52:

teşekkür ederim canlar ama ancak cuma görücem evlenince insan annesini daha iyi anlıyomuş ve daha çok özlüyormuş 4 senedir başka şehirde yaşıyorum ama 6 ayda daha çok özledim annemi

evlilik ayrı şehirde okumak gibi değil baslıbasına kendine ait bir hayat ve sorumluluk içeriyo benim annemle aramda 2 sokak var deki haftada 1 yüzünü görebiliyomusun çalışıyorum iş ev denk gelmiyo butun yuk omuzlara binip akşam ayaklarını uzatıp oturduğunda anlıyosun anacığının değerini meğer senelerce aynı yük içinde çocuklarını bile büyütmüş....

yeşil fasülye, pilav yapcam ben,,, buzlukta yazdan stoğum var... hem de kocacığımın en sevdiği yemeklerden biri...

ya kızlar yemeklerim genelde güzeldir çok severek yapıyorum aşkla resmen ama şu pilav işini bir türlü tutturamıyorum :(

canım pilavın püf noktası aslında pirinci iyi kavurmakla alakalı bence bıde su pirinç oranı da önemli ben hep 1 bardak pirince 1.5 bardak su koyarım tadı tuzu kıvamı iyi olur yanı:26:

yeşil fasülye, pilav yapcam ben,,, buzlukta yazdan stoğum var... hem de kocacığımın en sevdiği yemeklerden biri...

ya kızlar yemeklerim genelde güzeldir çok severek yapıyorum aşkla resmen ama şu pilav işini bir türlü tutturamıyorum :(

bi kaç damla limon ve bi küp şeker at pilavına bide pirincini iyi tanı ne kadar su alır onu öğrenince olur

evlilik ayrı şehirde okumak gibi değil baslıbasına kendine ait bir hayat ve sorumluluk içeriyo benim annemle aramda 2 sokak var deki haftada 1 yüzünü görebiliyomusun çalışıyorum iş ev denk gelmiyo butun yuk omuzlara binip akşam ayaklarını uzatıp oturduğunda anlıyosun anacığının değerini meğer senelerce aynı yük içinde çocuklarını bile büyütmüş....

evt kuzum çok haklısın herşeyi sen düşünmeye başlıyosun koca, ev, iş hepsi sana bakıyor aman annem yapar diyemiyosun ay ağlatmayın beni zaten kadın hastanede şeytan diyo atla git yanına
annemle aynı şehir olmayı isterdim :)

canım pilavın püf noktası aslında pirinci iyi kavurmakla alakalı bence bıde su pirinç oranı da önemli ben hep 1 bardak pirince 1.5 bardak su koyarım tadı tuzu kıvamı iyi olur yanı:26:

ay neler denedim,,, sıcak su ile ıslattım, soğuk su ile ıslattım yarım saat yıkadım... dakikalarca kavurdum 1'e 1 oranı 1'e 1,5 oranı 1'e 2 oarnı hepsini ayrı ayrı denedim :) hiç güzel pilavım olmadı...

Back