• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

hööyyttttt bizde 1 yılımızı 3/12 de devirdikkk 27 yim bendee bebişe giden her yol mübahta accukkkta zevk_i sefa niyetine olsun :P

ne yemek yapcanz bu aksam gacılarrr:92::92::92::92:

ben goncagülüme sordum ne yapım die börek kızartırsın bide çay yaparız dedi (haftasonu sigara böreği sardım bölüp bölüp koydum buzluğa) dün akşamda canım çekmişti gabakk dadlusu yapmıştım tatlıda var bu akşamı da yırtttıımmmm :)))

kızlar bugun doktora gittim yumurtlarıma baktı doktor sağda 1 tane solda 2 tane iyi gelişen yumurt var dedi ama ikiside şuan 8,5 mm miş adetimin 12. günü bugun,hesaplayıcılara göre de 20 si yumurtlama günüm ama bu boyut çok küçük değilmi o tarihe göre yani 2 gündemi büyüyüp çatlıcak bu yumurtlar anlamadımki,şuan gelişim iyi dedi ama içime sinmedi pek günde ne kadar büyüyoki bunlar bileniniz varmı? gerçi biz sıkı tutuyoruz işimizi ama ne bilim tuhaf oldum,ptesi gelebilirsin bakarız yeniden dedi ama mecbur değilsin diyo bi sıkıntı görünmüyo biraz daha denemeye devam edin dedi ama ben yok gelcem dedim bakın vs. öyle kafam karıştı bu arada batım 3 ocak listeye benide ekleyin emi :3:

canıum ben de bu ay doktor kontrolüne gittiğim için öğrendim 18 mm' - 20 mmye kadar büyüyormuş ama bünyeye göre değişiklik gösteriyor.. 16 mm'de de çatlama da olabiliyormuş eğer yumurtlamam günü 20si ise o tarihe kadar yeterli büyüklüğe gelir daha altı gün var dert edecek kafa karıştıracak bir durum yokmuş.. stres yapma yumurtayı baskılıyor stres..

kızlar moralim çok bozuldu :5::5::5:ya geçenlerde rüyamda doğum yaptığımı gördüm :53:

hatta diyorum biz daha dün ilişkiye girdik nasıl doğum yaparım ben :53::53:

annem doğum yaptırıyordu bana sen hem adet olup hem hamileymişsin diyor:53::53::53: o yüzden anlamadın diyor

neyse doğuruyorum o anı resmen yaşıyorum ama:26::26::26:bir oğlum oluyor hatta kardeşime bile vermiyorum:9::9::9:kıskancımdan

anneme dikiş attınız mı diyorum:52::52:attık ama açıldı bida atıcaz diyor:53::53::53:

bu rüyanın anlamına baktım ama üzüntü diyor sanırım ben bu ayda hamile kalamıycam:14::14::14: gerçi Rabbim bilir ama

kız kardeşimde görmüş orda da çocuğu vermiyor muşum:43::43::43: ama anlamı :30::30::30:offf moralim çok bozldu

moralini bozma her rüyanın başka anlamları var.. rüya bilinçaltının dışa vurumu da olabiliyor... rüyada gördüğümüz herşeyi gerçek anlamları ile yorumlamamız mümkün değil... annene kardeşine yüklediğin anlamlar ya da geçmişte onlarla yaşayıp şu an hiç aklına gelmeyen olayların çağrışımları olabilir... rüyanda gördüklerimiz bilinçaltımızın onlara yüklediği anlamlara göre yorumlanabilir ... ben olsam senin rüyanı şöyle yorumlardım hayatında büyük bir yenilik ve değişiklik (bu herhangi bir konuda olabilir) olacak hiç beklemediğin bir anda,, ve annenden çok büyükdestek göreceksin, ya da bu güne kadar annenden hep çok destek görmüşsün... Belki içinde kardeşine bir kırgınlığın vardır farketmediğin... her rüya çıkacak rüya değildir.... moral bozcak bişey yok yaniiii.....

kızlar çalışmayı ne zaman sonlandırıyorsunuz

bebek için faydalı çalışmalar yumurtlamadan önce 4,,, sonra 4 gün gibi düşün... gün aşırı(36-48 saat ara ile)...

ben goncagülüme sordum ne yapım die börek kızartırsın bide çay yaparız dedi (haftasonu sigara böreği sardım bölüp bölüp koydum buzluğa) dün akşamda canım çekmişti gabakk dadlusu yapmıştım tatlıda var bu akşamı da yırtttıımmmm :)))

kız bana da gönder bırkaç börek kızartaym:9::27::27::27:

Back