- Konu Sahibi antidepresif
- #2.181
kızlar çalışmayı ne zaman sonlandırıyorsunuz
biz bırakmıyoruz yani çalışma olsun diye değilde zevkten :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biz bırakmıyoruz yani çalışma olsun diye değilde zevkten :)
sizin durum baska yawruum![]()
utandım ayyyy :Siz kaç yıllık evlisiniz bide yaşın kaç yavrum
3 yıl olcak canım..26 da yas![]()
oo sizde yenisiniz 3 sene çok olmamış daha bebek yaşında benden küçükmüş :) ben evde kalıyodum kocişimi buldunm![]()
28 yaşındayım![]()
benım kocacuk üni.okurken göz koydu bana hemencik evlendik![]()
aferin kocana en iyisini yapmış :) biz işyerinde tanıştık 2 senedede anca evlendik :)
hööyyttttt bizde 1 yılımızı 3/12 de devirdikkk 27 yim bendee bebişe giden her yol mübahta accukkkta zevk_i sefa niyetine olsun![]()
ne yemek yapcanz bu aksam gacılarrr:92::92::92::92:
ne yemek yapcanz bu aksam gacılarrr:92::92::92::92:
benim bu akşam okul var eve gitmicem yemekte yapmıcam ama gitseydim protein yapardım yani kırmızı et kocişime :)
aa kızlar annem bugün ameliyat oldu çok şükür iimiş sağlığı
kızlar bugun doktora gittim yumurtlarıma baktı doktor sağda 1 tane solda 2 tane iyi gelişen yumurt var dedi ama ikiside şuan 8,5 mm miş adetimin 12. günü bugun,hesaplayıcılara göre de 20 si yumurtlama günüm ama bu boyut çok küçük değilmi o tarihe göre yani 2 gündemi büyüyüp çatlıcak bu yumurtlar anlamadımki,şuan gelişim iyi dedi ama içime sinmedi pek günde ne kadar büyüyoki bunlar bileniniz varmı? gerçi biz sıkı tutuyoruz işimizi ama ne bilim tuhaf oldum,ptesi gelebilirsin bakarız yeniden dedi ama mecbur değilsin diyo bi sıkıntı görünmüyo biraz daha denemeye devam edin dedi ama ben yok gelcem dedim bakın vs. öyle kafam karıştı bu arada batım 3 ocak listeye benide ekleyin emi![]()
kızlar moralim çok bozulduya geçenlerde rüyamda doğum yaptığımı gördüm
hatta diyorum biz daha dün ilişkiye girdik nasıl doğum yaparım ben
annem doğum yaptırıyordu bana sen hem adet olup hem hamileymişsin diyoro yüzden anlamadın diyor
neyse doğuruyorum o anı resmen yaşıyorum ama:26::26::26:bir oğlum oluyor hatta kardeşime bile vermiyorumkıskancımdan
anneme dikiş attınız mı diyorumattık ama açıldı bida atıcaz diyor
bu rüyanın anlamına baktım ama üzüntü diyor sanırım ben bu ayda hamile kalamıycamgerçi Rabbim bilir ama
kız kardeşimde görmüş orda da çocuğu vermiyor muşumama anlamı
offf moralim çok bozldu
benim bu akşam okul var eve gitmicem yemekte yapmıcam ama gitseydim protein yapardım yani kırmızı et kocişime :)
ben goncagülüme sordum ne yapım die börek kızartırsın bide çay yaparız dedi (haftasonu sigara böreği sardım bölüp bölüp koydum buzluğa) dün akşamda canım çekmişti gabakk dadlusu yapmıştım tatlıda var bu akşamı da yırtttıımmmm :)))
hehe proteinçok şükür canım tekrardan geçmiş olsn
![]()
şükür canımmm çok geçmiş olsunnnnnnn