Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

kız bana da gönder bırkaç börek kızartaym

göndermemmm miii beeebbeeeeeemmmmmmm senin canın sağolsunnnnn

benim kociş öyle yemek konusunda çok sıkıntılı değildir ne versen yer hatta yorulmayayım die yemek yapmamam bile kızar atıştırırz bişeyler der hep tabi kazın ayağı onun dediği gibi değil yapılıyo mecburen

canımm güzel yorumun için teşekkürler

bizimkide öyle ne olsa yerim dıo ama 3 gün üste üste basıt bişey yapayım bak noluoo

teşekkür ederim canlar ama ancak cuma görücem evlenince insan annesini daha iyi anlıyomuş ve daha çok özlüyormuş 4 senedir başka şehirde yaşıyorum ama 6 ayda daha çok özledim annemi

evlilik ayrı şehirde okumak gibi değil baslıbasına kendine ait bir hayat ve sorumluluk içeriyo benim annemle aramda 2 sokak var deki haftada 1 yüzünü görebiliyomusun çalışıyorum iş ev denk gelmiyo butun yuk omuzlara binip akşam ayaklarını uzatıp oturduğunda anlıyosun anacığının değerini meğer senelerce aynı yük içinde çocuklarını bile büyütmüş....

canım pilavın püf noktası aslında pirinci iyi kavurmakla alakalı bence bıde su pirinç oranı da önemli ben hep 1 bardak pirince 1.5 bardak su koyarım tadı tuzu kıvamı iyi olur yanı:26:

bi kaç damla limon ve bi küp şeker at pilavına bide pirincini iyi tanı ne kadar su alır onu öğrenince olur

evt kuzum çok haklısın herşeyi sen düşünmeye başlıyosun koca, ev, iş hepsi sana bakıyor aman annem yapar diyemiyosun ay ağlatmayın beni zaten kadın hastanede şeytan diyo atla git yanına
annemle aynı şehir olmayı isterdim :)

canım pilavın püf noktası aslında pirinci iyi kavurmakla alakalı bence bıde su pirinç oranı da önemli ben hep 1 bardak pirince 1.5 bardak su koyarım tadı tuzu kıvamı iyi olur yanı:26:

ay neler denedim,,, sıcak su ile ıslattım, soğuk su ile ıslattım yarım saat yıkadım... dakikalarca kavurdum 1'e 1 oranı 1'e 1,5 oranı 1'e 2 oarnı hepsini ayrı ayrı denedim :) hiç güzel pilavım olmadı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…