• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

:16: Yaaa bu ay hamile kalırsam ocakta eşimin doğum gününde süprz yaparım çok güzel olur :) dün gece kırmızı güller gördüm rüyamda şimdi anlamına baktımda hayırlı evlat diyor :1:

güzel bir hediye olur bende bu ay kalırsam eğer babasının dgununde doğma ihtimali çok yüksek

cidden yapabilicekmiyiz yaaaaa bazen yüreğime bişey oturuyo boğuyo sanki beniii
Tabi ki yapabilecegiz canım, insan hemen hamile kalırım diye düşünüyor, seyrettiğimiz filmlerden, etrafımızdan duydugumuz 'ilk gece hamile kaldım şekerim' ..örneklerinden kaynaklanıyor birazda. Oysa ki her kadın, her bünye farklı, Allahım ne zaman kısmet eder bilemiyoruz. Ben ilk bebegim için çalısırken her ay ağlama krizleri, iş yerinin tuvaletinden test ile çıkarken merakla ve heyecanla bekleyen arkadaşlarlara yine yok demek, eşimin çok abartıyorsun olursa olur, olmazsa olmaz demeleri.. :43::43:Sonra bir tatil dönüşü kırmızıların geçtiğini fark ettim, tam bir hafta sükunetle bekledim, Allahım nasıl bir sabır verdiyse bir haftanın sonunda test yapyım ve gebelik çizgisi kontrol çizgisinden önce çıkıverdi. Allahıma şükürler olsun evladımı kucagıma aldım. O zor günleri tebessümle hatırladım hep. Şimdi oğluma kardeş istiyoruz aradan bir yıl geçti ve ben biliyorum ki Allahım ol dediği zaman gelecek ikinci meleğim. Allah önce hiç olmayanlara sonra da isteyen herkese versin inşallah. Umudumuzu yitirmek yok :49::49::49:

çok güzelll yaaa inşallah hamile kalıp güzel haberlerimizi veririz :3:

aminnnnn

tabi ki yapabilecegiz canım, insan hemen hamile kalırım diye düşünüyor, seyrettiğimiz filmlerden, etrafımızdan duydugumuz 'ilk gece hamile kaldım şekerim' ..örneklerinden kaynaklanıyor birazda. Oysa ki her kadın, her bünye farklı, allahım ne zaman kısmet eder bilemiyoruz. Ben ilk bebegim için çalısırken her ay ağlama krizleri, iş yerinin tuvaletinden test ile çıkarken merakla ve heyecanla bekleyen arkadaşlarlara yine yok demek, eşimin çok abartıyorsun olursa olur, olmazsa olmaz demeleri.. :43::43:sonra bir tatil dönüşü kırmızıların geçtiğini fark ettim, tam bir hafta sükunetle bekledim, allahım nasıl bir sabır verdiyse bir haftanın sonunda test yapyım ve gebelik çizgisi kontrol çizgisinden önce çıkıverdi. Allahıma şükürler olsun evladımı kucagıma aldım. O zor günleri tebessümle hatırladım hep. şimdi oğluma kardeş istiyoruz aradan bir yıl geçti ve ben biliyorum ki allahım ol dediği zaman gelecek ikinci meleğim. Allah önce hiç olmayanlara sonra da isteyen herkese versin inşallah. Umudumuzu yitirmek yok :49::49::49:

amibnnn canım benim inşallahhh bizimde ilk denememizdi daha önce korunurken hamile kaldım ama bebeğimi kaybettim ondan beri çok tedirginim işte rabbim herşeyin hayırlısını versn inşallahhhh

kızlar bugun doktora gittim yumurtlarıma baktı doktor sağda 1 tane solda 2 tane iyi gelişen yumurt var dedi ama ikiside şuan 8,5 mm miş adetimin 12. günü bugun,hesaplayıcılara göre de 20 si yumurtlama günüm ama bu boyut çok küçük değilmi o tarihe göre yani 2 gündemi büyüyüp çatlıcak bu yumurtlar anlamadımki,şuan gelişim iyi dedi ama içime sinmedi pek günde ne kadar büyüyoki bunlar bileniniz varmı? gerçi biz sıkı tutuyoruz işimizi ama ne bilim tuhaf oldum,ptesi gelebilirsin bakarız yeniden dedi ama mecbur değilsin diyo bi sıkıntı görünmüyo biraz daha denemeye devam edin dedi ama ben yok gelcem dedim bakın vs. öyle kafam karıştı bu arada batım 3 ocak listeye benide ekleyin emi :3:

Son düzenleme:
kızlar moralim çok bozuldu :5::5::5:ya geçenlerde rüyamda doğum yaptığımı gördüm :53:

hatta diyorum biz daha dün ilişkiye girdik nasıl doğum yaparım ben :53::53:

annem doğum yaptırıyordu bana sen hem adet olup hem hamileymişsin diyor:53::53::53: o yüzden anlamadın diyor

neyse doğuruyorum o anı resmen yaşıyorum ama:26::26::26:bir oğlum oluyor hatta kardeşime bile vermiyorum:9::9::9:kıskancımdan

anneme dikiş attınız mı diyorum:52::52:attık ama açıldı bida atıcaz diyor:53::53::53:

bu rüyanın anlamına baktım ama üzüntü diyor sanırım ben bu ayda hamile kalamıycam:14::14::14: gerçi Rabbim bilir ama

kız kardeşimde görmüş orda da çocuğu vermiyor muşum:43::43::43: ama anlamı :30::30::30:offf moralim çok bozldu

kızlar moralim çok bozuldu :5::5::5:ya geçenlerde rüyamda doğum yaptığımı gördüm :53:

annem doğum yaptırıyordu bana sen hem adet olup hem hamileymişsin diyor:53::53::53: o yüzden anlamadın diyor

neyse doğuruyorum o anı resmen yaşıyorum ama:26::26::26:bir oğlum oluyor hatta kardeşime bile vermiyorum:9::9::9:kıskancımdan

anneme dikiş attınız mı diyorum:52::52:attık ama açıldı bida atıcaz diyor:53::53::53:

bu rüyanın anlamına baktım ama üzüntü diyor sanırım ben bu ayda hamile kalamıycam:14::14::14: gerçi rabbim bilir ama

kız kardeşimde görmüş orda da çocuğu vermiyor muşum:43::43::43: ama anlamı :30::30::30:offf moralim çok bozldu

hayır dile hayır olsun arkadaşımmm rüya bu herzaman gerçeği yansıtmaz hatta rüyalar tersine çıkar derler

bu rüyanın anlamına baktım ama üzüntü diyor sanırım ben bu ayda hamile kalamıycam:14::14::14: gerçi Rabbim bilir ama

rabbim herşeyin hayırlısını versin .. herşeyin vakti saati vardır olacaksa olur canm dert etme en kısa zamanda hamile kalırsın inşallah burdaki diğer hamilelik bekleyenler ve bende inşallah hamile kalıp o mutlulugu yaşarız

rabbim herşeyin hayırlısını versin .. herşeyin vakti saati vardır olacaksa olur canm dert etme en kısa zamanda hamile kalırsın inşallah burdaki diğer hamilelik bekleyenler ve bende inşallah hamile kalıp o mutlulugu yaşarız

inşallah canlarım sağolun:16:

rabbim gönlüne göre versin inşallahhhh

amin cümlemizin:32::32::32:

Back