Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

çiçegemmmm hiç bi sorun yok degerım 383 e çıkmış çok mutluyum çokkkkk

gozumuz aydin tatliskom biz demiyomuduk san? tekrar tebrik ediyorum Allah kucaginada almayi nasip etsin bitanem. cok sevindim inanki. topigimizde bir hamilemiz var artikkaydirigubbakcemile2

gozumuz aydin tatliskom biz demiyomuduk san? tekrar tebrik ediyorum Allah kucaginada almayi nasip etsin bitanem. cok sevindim inanki. topigimizde bir hamilemiz var artikkaydirigubbakcemile2
evet canım siz hep olumlu oldugunu söylediniz ama ben inanamıyordum...çok şükür cnm çük şükür... darısı siz canım arkadaşlarıma inşallah dualarım sizinle artıkkk:Saruboceq:

ooooooooy tezzesi haaa.yirim onu yirim minik şey
ben onun addnı koydum bak diim sana: uğur böceği dicem.

mümkünmü sizi unutmam tatlımmm mızıkçıkıl yapanın kaşıgı kırılsın....hep sizinleyimmm tabi sizde benımle olun canımmolumunekankayizsmile

canımmmm hiç kopmayalım birbirimizden size o kadar çok alıştımm ki inan sabah gözümü açar açmaz hemen netin başına geçyorummm sizi çoook seviyorumm iyiki varsınızz iyiki tanımışım sizi

evet canım siz hep olumlu oldugunu söylediniz ama ben inanamıyordum...çok şükür cnm çük şükür... darısı siz canım arkadaşlarıma inşallah dualarım sizinle artıkkk:Saruboceq:

sen ayagini surudun birde hamis hamis bize dua edersen gor bak onumuzdeki aylarda nasil dokulcek hamile haberleri:lepi:
basla bakalim anlatmay hic bir belirtin yokmu? kasiklarinda agri goguslerinde degisiklik falan??? bizde kendimizde olan belirtilerle karsilastiririz.

canımmmm hiç kopmayalım birbirimizden size o kadar çok alıştımm ki inan sabah gözümü açar açmaz hemen netin başına geçyorummm sizi çoook seviyorumm iyiki varsınızz iyiki tanımışım sizi

TATLIM BENİM BİZDE SENİ SEVİYOZ olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…