Nohutlu pilav cok sevindim canim, darisi bizim basimiza insallah...ha bu arada merhabalar...benim günüm 20 si, ve benim gögüslerim simdiden basladi agirmaya, bastirsam, dokunsam agriyor!!! yine mi rahatsizlanacagim yaaa(
teşekkür ederim canımm ...benım ilk hamılelıımde gögüslerim çok hassastı belkı hamılelıktr niye olumsuz a yoruyorsun canım yaNohutlu pilav cok sevindim canim, darisi bizim basimiza insallah...ha bu arada merhabalar...benim günüm 20 si, ve benim gögüslerim simdiden basladi agirmaya, bastirsam, dokunsam agriyor!!! yine mi rahatsizlanacagim yaaa(
evettt az kaldııı...ugur böcügümüze çookk çook kardeş istiyoru ona göreeezemuszemusayyyy inşallahhh şu bir ayıda daha atlatıyımm sonraki ayy geliyorumm uğur böcüğüne kardeş gelsinn diee çook çalışcamm annesiiii
YOK ANAM BU AY BÖYLE Bİ MANYAKLIK VAR EŞİMDE KABUL EDİYO TEST YAPMAK İÇİN ÇILDIRAN BEN 3 GÜN GEÇİNCE YAPTIM YOK BİDAHA DA AKLIMA GETİRMEDİM OLUR YADA OLMAZ ALLAHIN TAKDİRİ ÇOK İSTİYOM AMA ALLAHIM NEZAMAN YAZDIYSA OHHH BEN BÖYLE OLMAYI KABUL DEİYORUM TATLIŞKOM STRESLİ OLMAKTANSA O HHH SEFAM OLSUN :teytey:sositososito:lepi:
Hhehehehe koÇİŞİnde kafasını karıŞtırdım ohhh bu ay aİlecek manyakız hamİŞ deĞİlİm dİyom İŞe baŞlıyom ya hamİŞsem zarar gelİrmİ dİyom sonram kocam alıyo İŞ yapmaya ÇalıŞıyo oda ne olduĞunu anlamıyo fakİrİm saĞ gÖsterİm sol vuruyorum dÜn akŞamda gelmİŞ gÖbİŞİmİ sevİyo bebİŞİm ordamısın dİye
Hhehehehe koÇİŞİnde kafasını karıŞtırdım ohhh bu ay aİlecek manyakız hamİŞ deĞİlİm dİyom İŞe baŞlıyom ya hamİŞsem zarar gelİrmİ dİyom sonram kocam alıyo İŞ yapmaya ÇalıŞıyo oda ne olduĞunu anlamıyo fakİrİm saĞ gÖsterİm sol vuruyorum dÜn akŞamda gelmİŞ gÖbİŞİmİ sevİyo bebİŞİm ordamısın dİye
ayyy sorma mirage yaaa kociş bi sevındı ....ve çok rahatladı içimizde hep bi kuşku vardıı...şimdi baskı yapıyo en azından üç ay stres sıkıntı iş yok diyo...canım kocam benımmmm yerım onu... çok sanslıyız kızlarr 1 numra şlerimiz var....:hooray:
ayyy sorma mirage yaaa kociş bi sevındı ....ve çok rahatladı içimizde hep bi kuşku vardıı...şimdi baskı yapıyo en azından üç ay stres sıkıntı iş yok diyo...canım kocam benımmmm yerım onu... çok sanslıyız kızlarr 1 numra şlerimiz var....:hooray:
hakikaten kafayı yemeden kavuşabilceğizmi acaba bebişlerimizzeee :CüvCüv:
Bilmiyorum yaaa insan düsünüyor iste...insallah bebisim benimle olur artik bu ay...Allah bilir herseyi, ne zaman kismet ederse o zaman olur...
ayy sorma canımm yaa benimm eşimdee çook iyii bitanem benim kürttajımda benden çok ağladııı inşallahh hepimizin yüzü en yakın zamanda gülerr hepimiz çok mutlu oluruzz
:Saruboceq::Saruboceq:
OLCEK OLCEK ALLAHIN İZNİYLE TİZ ZMANDA KAVUŞCAZ ALLAHIM SAĞLIĞIMIZ YERİNDE EŞLERİMİZ SAĞLIKLI 1 DEĞİL 5 SENEDE BEKLERİM BAŞKA DERT VERMESİN ALLAHIM :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
NE GÜZEL BİZİMLE GÜLÜP BİZİMLE AĞLAYAN EŞLERİMİZ VAR :lepi:
olumsuz düşünmek yok canımm ümidimiizi yitirmeyelimm durmak yok yola devamm ne zamandır istiyosunuz canımm
benden çok üzüldüü ama beni teselli etcem diye elinden gelen herşeyide yaptıı canımm benimm şimdide bi sabırsız ki bi başlasaydık çalışmalara diyooo çok istiyoo bi bebişimiz olsunn diyee rabbim bu sefer sağlıklı bebiş nasip eder inşallahhhh :asigim:
inşalah canım inşallahhh....ayy sorma canımm yaa benimm eşimdee çook iyii bitanem benim kürttajımda benden çok ağladııı inşallahh hepimizin yüzü en yakın zamanda gülerr hepimiz çok mutlu oluruzz
6 ay falan oldu iste hapi birakali...7 ay hap kullandim...insallah bebismiz gelir bu ay bakalim ...ümitlenmek istiyroum aslinda, esim gibi ona benzeyen bir bebis istiyorum...Allah insallah dualarimizi kabul eder canim..:))
İNŞALLAH İNŞ.TATLIM BEN MOLA VERDİM NETLEŞSİN BAKALIM NE DİYCEK DUKTOR ONA GÖRE DEVAM EDİCEM :jeyyar:Şenizkaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?