- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
evet canımm bide martı atlasamda bende başlasammmm çok hevesleniyomm sizee bende biran önce çalışmalara başlamak istiyomm yaa
tatlım bişi kalmadı allahın izniyle ilk denemede seninde tutar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canımm bide martı atlasamda bende başlasammmm çok hevesleniyomm sizee bende biran önce çalışmalara başlamak istiyomm yaa
çiçegemmmm hiç bi sorun yok degerım 383 e çıkmış çok mutluyum çokkkkk
mümkünmü sizi unutmam tatlımmm mızıkçıkıl yapanın kaşıgı kırılsın....hep sizinleyimmm tabi sizde benımle olun canımmolumunekankayizsmilebizi unutma sakınnn tamam mııı :1hug:
tatlım bişi kalmadı allahın izniyle ilk denemede seninde tutar
sagol canımmm inşallah yarın seninde iyi haberlerini alacagız canım benım dualarım hep sizinle:saruboceq::saruboceq:
Inşallah teyzesi size ugur getırecek kendinede kardeşşşşkaydirigubbakcemile2
evet canım siz hep olumlu oldugunu söylediniz ama ben inanamıyordum...çok şükür cnm çük şükür... darısı siz canım arkadaşlarıma inşallah dualarım sizinle artıkkk:Saruboceq:gozumuz aydin tatliskom biz demiyomuduk san? tekrar tebrik ediyorum Allah kucaginada almayi nasip etsin bitanem. cok sevindim inanki. topigimizde bir hamilemiz var artikkaydirigubbakcemile2
inşallahhh ee miragecimmm sıra sendeee inşallahh senin gecikmeninn nedenide bebiştir canımmm ikinci mutluluğuda senle yaşarızzz
keşke tatlım ya keşke
keşke yok canım keşke yok rabbimin izni ile ya olacak ya olacakzemuszemuszemuszemuskeşke tatlım ya keşke
mümkünmü sizi unutmam tatlımmm mızıkçıkıl yapanın kaşıgı kırılsın....hep sizinleyimmm tabi sizde benımle olun canımmolumunekankayizsmile
canımmmm hiç kopmayalım birbirimizden size o kadar çok alıştımm ki inan sabah gözümü açar açmaz hemen netin başına geçyorummm sizi çoook seviyorumm iyiki varsınızz iyiki tanımışım sizi
keşke deme olmasada olcek.
şenlik topiği yapcaz taaaaam mııııııııııııııııııııııııııııı
evet canım siz hep olumlu oldugunu söylediniz ama ben inanamıyordum...çok şükür cnm çük şükür... darısı siz canım arkadaşlarıma inşallah dualarım sizinle artıkkk:Saruboceq:
tamam olur tabı teyzoşu sen yeter ki iste öyle söyleriz ama isterseniz kuru fasulye de koyarız annesı nohut ya hanikaydirigubbakcemile3ooooooooy tezzesi haaa.yirim onu yirim minik şey
ben onun addnı koydum bak diim sana: uğur böceği dicem.
keşke deme olmasada olcek.
şenlik topiği yapcaz taaaaam mııııııııııııııııııııııııııııı
tamam tatlım yarın hamişim diye giricem topiğe
canımmmm hiç kopmayalım birbirimizden size o kadar çok alıştımm ki inan sabah gözümü açar açmaz hemen netin başına geçyorummm sizi çoook seviyorumm iyiki varsınızz iyiki tanımışım sizi
tamam olur tabı teyzoşu sen yeter ki iste öyle söyleriz ama isterseniz kuru fasulye de koyarız annesı nohut ya hanikaydirigubbakcemile3
valla bekliyozzzzzz canımmmmmsıra sendeee