tamam tatlım yarın hamişim diye giricem topiğe
inşalllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam tatlım yarın hamişim diye giricem topiğe
TATLIM BENİM BİZDE SENİ SEVİYOZ olumunekankayizsmile
yok ozaman çok gaz yaparr :d:d::d:d
sizi bilmem ben uğur böceği deycemmm
kızlar çıkmam istemezdim ama geldi ark ım.
Nohutcum inanki çok mutlu oldum.
çok öpüoruuum..
nohutcum inanki çok mutlu oldum.
çok öpüoruuum..
KızÇeler hadİ hızlandırınm ÇalıŞmaları hadİ bakem kardeŞ lazım uĞur bÖcÜÜĞÜne Çok teyze var nohutlu pİlava yeĞen lazım
KızÇeler hadİ hızlandırınm ÇalıŞmaları hadİ bakem kardeŞ lazım uĞur bÖcÜÜĞÜne Çok teyze var nohutlu pİlava yeĞen lazım
ilk haber senden gelcek teyzesiiiiiiiiiii
eveetttt çabuk olun bekletmeyın benım bebegımikaydirigubbakcemile2
nohutcum inanki çok mutlu oldum.
çok öpüoruuum..
nohutlu pilavımm bakk bebişimize iyi bakkk kendini yormak yokkk bol bol dinlennn görümcenin oğlunada öle sinirlenip takıntı yapmak yokk kendini üzmeyeceksinn artıkk tamam mıı bu arada hergün süt içmeyi sakın unutmaaa
ANACIM VERDİNİZ GAZI DOKTOR YOK DESEDE VAR VAR DİYE ISRAR ETÇEM İİ BAK VAR ORADA DİYE HAHAHAH KADIN BEBEK YÜZÜNDEN KAFAYI YEMİŞ DİYCEK KİST DERMİŞ YOK BEBİŞ O SEN BİLMEZSİN DERİM kaydirigubbakcemile5 DOKTOR MANYAK GÖRSÜN DEMİ delikafaduldennaniknanik-tatlicadiarzu-
ohhh ne güzel olur vallaaaa......KIZ BENDE HAMİŞ KALIRSAM OH AYNI DOKTOR AYNI ZAMNDA DOĞURURUZ HAHAHAA NE GÜZEL BE :lepi:sositosositodelikafadulden:CüvCüv:
canım çok sagol düşündügün için dikkat ederım tabı tayzesıı...artık sıra sizde inşallah...üzmice artık kendımı canım söz verdım kendımeezemuszemus
ııııııııııı eyvahedigeldismile şeyy yaniii ne manyağıı canımmm estağfirullahh ama hakikatennn sonunda kafayı yicez haaa canımm benimmm tabiki sonucta hamile olabilirsin değilde olabilirsinnn her sonuca hazır olmak lasımm ama üzülmek yok yola devammm biz sadeceee hamile olmanı dilediğimiz ve çok istediğimiz için öle görmek istiyoruzz inşallah da haklı çıkarızz tıpkı eşin gibbiii