• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

nohutlu pilavımm bakk bebişimize iyi bakkk kendini yormak yokkk bol bol dinlennn görümcenin oğlunada öle sinirlenip takıntı yapmak yokk kendini üzmeyeceksinn artıkk tamam mıı bu arada hergün süt içmeyi sakın unutmaaa

KızÇeler hadı hızlandırınm ÇalıŞmaları hadı bakem kardeŞ lazım uĞur bÖcÜÜĞÜne Çok teyze var nohutlu pılava yeĞen lazım

ilk haber senden gelcek teyzesiiiiiiiiiii

ANACIM VERDİNİZ GAZI DOKTOR YOK DESEDE VAR VAR DİYE ISRAR ETÇEM İİ BAK VAR ORADA DİYE HAHAHAH KADIN BEBEK YÜZÜNDEN KAFAYI YEMİŞ DİYCEK KİST DERMİŞ YOK BEBİŞ O SEN BİLMEZSİN DERİM kaydirigubbakcemile5 DOKTOR MANYAK GÖRSÜN DEMİ delikafaduldennaniknanik-tatlicadiarzu-

nohutlu pilavımm bakk bebişimize iyi bakkk kendini yormak yokkk bol bol dinlennn görümcenin oğlunada öle sinirlenip takıntı yapmak yokk kendini üzmeyeceksinn artıkk tamam mıı bu arada hergün süt içmeyi sakın unutmaaa

canım çok sagol düşündügün için dikkat ederım tabı tayzesıı...artık sıra sizde inşallah...üzmice artık kendımı canım söz verdım kendımeezemuszemus

ANACIM VERDİNİZ GAZI DOKTOR YOK DESEDE VAR VAR DİYE ISRAR ETÇEM İİ BAK VAR ORADA DİYE HAHAHAH KADIN BEBEK YÜZÜNDEN KAFAYI YEMİŞ DİYCEK KİST DERMİŞ YOK BEBİŞ O SEN BİLMEZSİN DERİM kaydirigubbakcemile5 DOKTOR MANYAK GÖRSÜN DEMİ delikafaduldennaniknanik-tatlicadiarzu-

ııııııııııı eyvahedigeldismile şeyy yaniii ne manyağıı canımmm estağfirullahh ama hakikatennn sonunda kafayı yicez haaa canımm benimmm tabiki sonucta hamile olabilirsin değilde olabilirsinnn her sonuca hazır olmak lasımm ama üzülmek yok yola devammm biz sadeceee hamile olmanı dilediğimiz ve çok istediğimiz için öle görmek istiyoruzz inşallah da haklı çıkarızz tıpkı eşin gibbiii

Nohutlu pilav cok sevindim canim, darisi bizim basimiza insallah...ha bu arada merhabalar...benim günüm 20 si, ve benim gögüslerim simdiden basladi agirmaya, bastirsam, dokunsam agriyor!!! yine mi rahatsizlanacagim yaaa :((

canım çok sagol düşündügün için dikkat ederım tabı tayzesıı...artık sıra sizde inşallah...üzmice artık kendımı canım söz verdım kendımeezemuszemus

ayyyy inşallahhh şu bir ayıda daha atlatıyımm sonraki ayy geliyorumm uğur böcüğüne kardeş gelsinn diee çook çalışcamm annesiiii

ııııııııııı eyvahedigeldismile şeyy yaniii ne manyağıı canımmm estağfirullahh ama hakikatennn sonunda kafayı yicez haaa canımm benimmm tabiki sonucta hamile olabilirsin değilde olabilirsinnn her sonuca hazır olmak lasımm ama üzülmek yok yola devammm biz sadeceee hamile olmanı dilediğimiz ve çok istediğimiz için öle görmek istiyoruzz inşallah da haklı çıkarızz tıpkı eşin gibbiii

YOK ANAM BU AY BÖYLE Bİ MANYAKLIK VAR EŞİMDE KABUL EDİYO TEST YAPMAK İÇİN ÇILDIRAN BEN 3 GÜN GEÇİNCE YAPTIM YOK BİDAHA DA AKLIMA GETİRMEDİM OLUR YADA OLMAZ ALLAHIN TAKDİRİ ÇOK İSTİYOM AMA ALLAHIM NEZAMAN YAZDIYSA OHHH BEN BÖYLE OLMAYI KABUL DEİYORUM TATLIŞKOM STRESLİ OLMAKTANSA O HHH SEFAM OLSUN :teytey:sositososito:lepi:

Back
X