sağol canım ...kaydirigubbakcemile5kızlar hepiniz hoşgeldiniz...hepimize hayırlı uğurlu olsun....
arkadaşlar ben bu ay kesinlikle hamile kalmak istiyorum
haziran sonu annesi olmak istiyorum. eşimde izin alsın bebişimize beraber bakalım istiyorum bu benim hakkım :umursamaz: .
bu ay yapacaklarım
1. kesinlikle ovulasyon testi alıp şu bir türlü tutturamadığım ovulasyon günümü tespit edicem
2. reglimin 3. gününde hormonlarıma bi daha baktırıcam
3. preeseed alıcam
3,5. eşimi bi daha kontrole göndericem (bundan emin değilim ya. bi daha göndersem mi kızlar bi akıl akannehir )
4. reglimin son gününe kadar çoook çalışacam sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey .
yaziim de kesin uygulayayım. sonra vazgeçiyorum yerimseniben .
(ya kızlar ben hakkaten de bu ay bunalıma giricem ne oluyyoo ya. ben niye hamile kalamıyorum. :1no2: )
Aaaa yeni topik yapmışız hade hayırlısı bakalımm...hamişler çoğalır inşallah..özlemcim ayağını sürüyerek gelseydin canım :CüvCüv:yerimseniben
reglimin son gününe kadar çalışacam maddesini anlamadım canım ya nasıl reglin varken mi hamile kalmayı düşünüyorsun ne zamandır bebek sitiyorsunuz?:uhm:
ınsallh bende kırmızıları gormem bugun olmam lazım ama daha olmadım dahada umudum kalmadı ınsan suphelenıyo nıye olmuyo dıyee ama allahın takdırı boyleymıss nasıp degılmıs demek
yok canım ben daha kırmızıları görmedim daha ama suratıma zaten yapışıcak ayın 19unda :tomato: ağır bir gribim zaten raporluyum şu anda doktora gittim antibiyotik verdi korunmadığımı söleyince kan testi yaptı 1,2 çıktı kooooooca bi negatif yani. ama ben bu ay kadar çalıştığım ay hatırlamıyorum. çok çalıştım ondan mı olmadı :uhm: sırnaşık şey
valla streste yapmadım ama o kadar dua edenim de oldu. nasip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?