2016 NİSAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

canım dün akşam peçeteye kan geldi tamam dedim adet oldum pedi koydum bugün sabah pette 5-6 damla kan vardı sonra gelen giden yok kafayı yicem adet olacaksamda oluyum rahatlayım artık ne durumdayım bende bilmiyorum
o yerleşme kanamasidir canim ya. adet olacagi günde oluyormuş meğerse.. birazdaha bekle:)
bende o durumu görmedim daha ama akıntımda devamlı islaklık var.. affedersin regl olucam diye ped koydum.

o yerleşme kanamasidir canim ya. adet olacagi günde oluyormuş meğerse.. birazdaha bekle:)
bende o durumu görmedim daha ama akıntımda devamlı islaklık var.. affedersin regl olucam diye ped koydum.
bende ped koydum tatlım lavaboda peçeteyle silince bazen kanlı sıvı geliyo bazen gelmiyo bence adet olacam:KK1:

vala canım bende adet oldum sanırım dün pedin yarısı kirlenmişti bugün pet temizdi iş yapınca tekrar kanamam oluyo benim adetlerim yatağa düşürür ilaç içmeden duramam daha ilk defa ağrı yok ve miktarı az dengem bozuldu
Canım sen test yaptın mı peki? Regl olsan sadece iş yaptıgında kanama gelmezdi diye düsünüyorum.

vala canım bende adet oldum sanırım dün pedin yarısı kirlenmişti bugün pet temizdi iş yapınca tekrar kanamam oluyo benim adetlerim yatağa düşürür ilaç içmeden duramam daha ilk defa ağrı yok ve miktarı az dengem bozuldu
Bende o is yok regl olamadim 31 gün oldu. Pzt kadar olamazsam kan testi vercem

Folik asit başladın mi canım

Ben her adetim de senin gibi ilaç içmeden duramam

Ama 1 marttan itibaren folik asit içiyorum martta ve nisan da ağrı o kadar azalmışti ki şok oldum ben folik asit e yordum valla :)

Ama 1 marttan itibaren folik asit içiyorum martta ve nisan da ağrı o kadar azalmışti ki şok oldum ben folik asit e yordum valla :)
Benim de çok sancılı olur ama folik asit bile fayda etmedi bana :) sadece dogum konrol ilaci kullanirken agrisiz geciyordu.

Ben kullaniyorum fakat agriyi yok ediyor bende belirtilerini göstermiyordu folik asit folio kullaniyorjm bende

Canım dediğini anlamadım senin ağrıyı yok eden de folik asit olabilir

Marka önemli değil folic 1 benimki de :)
iyi bakalım benim adet günüm 3 gün gecikti. hala gelen giden yok test yaptım negatif çikti.. ee dedim gel bari sıkıntı yapma dedim.. yeni yeni kasıklarim agrımaya başladi.. geç döllenme olabilir mi? haftaya kadar bekliycem.

Günaydın kızlar benıde bat 29 nisan di 2 gün öncesinde idrar testi yaptım pozitif çıktı ertesi gün başka marka yaptım oda aynı şekilde. Daha sonra ctesi gün kahverengi lekelenme oldu özelden giriş yaptım hcg 22 çıktı canım çok sıkkın sanırım kimyasal gebelik dedikleri şeyi yaşıyorum. Hala adette olmadım böyle bişey yaşayan varmı aranızda tesekkurler

Günaydın kızlar benıde bat 29 nisan di 2 gün öncesinde idrar testi yaptım pozitif çıktı ertesi gün başka marka yaptım oda aynı şekilde. Daha sonra ctesi gün kahverengi lekelenme oldu özelden giriş yaptım hcg 22 çıktı canım çok sıkkın sanırım kimyasal gebelik dedikleri şeyi yaşıyorum. Hala adette olmadım böyle bişey yaşayan varmı aranızda tesekkurler
ben adet olamadim.. test yaptım negatif... 3 gün gecikti.. ayniyiz senle zaten.. bende 29 nisanda olcaktim adet.

X