Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

vallason 7 günüm kızlar
ve tam 21. günümde başladı acımaya adet öncesi gibi tıpkı acıyo işte((((
bide sağ kasığım çok uzun zamandır arada acıyo ağrıyo böle hızlı oturup kalkınca gerinirken falan bu arada aslında bir buçuk senedir uğraşıyorum ama vajiliydim tamamen biteli 7 ay oldu yani......

kasık ağrısı sızısı hamilelik belirtisi diolar bende anlamadım.adet belirtisimi hamilelikmi.
hayırlısı olsun canım yaaaa

ama yoruldum yaa her ay dinlemekten marta kadar olmazsa doktora gidicez artık neyse ne takatım kalmadı.....

BENİMDE ÖYLE TATLIM SAĞ Kasığımda sızı var ani hareket yapamıyom bazen sol kasığımda da oluyo benim adetimde geçeli 8 gün oldu

mirage sende beni bırakııoooon küscem ben yaaaaa
çıkıom artık arkadaşım gelir zaaten
öpğorum çok.
o gidince gelirim yiiine

çızlar nerdesiniz

gunaydin mirage, bende geldim gec olmus bayagi valla. aksam cok basim agirdi hic uyuyamadim. geldim gecmisi okudum nohutlupilavim nereye gitti bu arada? gunaydin deyip gitmis doktorami gitti acaba?
bende islerimi bitirip gelicem kizlarda toplanir insallah.

Doktora gıder canım bÜyÜk gÜn bugÜn dÜn sorma bende hep hastaydım kalktım bacaĞıma kramp gırmıŞ dÜn hep ellerım ayaklarım tıtredı hıÇ halım yoktu akŞamda bı ÜŞÜyÜp bı terledım anlamadım ne oldu

naptnız kuzularrr benim arkadaşa sağolsun daha gelmedi bekliorum.
size bakim barı didiim
daha kimse işini bitirmemiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…