kızlarrrrrrrrrrrrrr hamıleyımmmmmmmmmmm......
Kızlar geldİnİzmİ ya ÇİÇeem gİttİmİ arkİdİŞlerİn
kızlarrrrrrrrrrrrrr hamıleyımmmmmmmmmmm......
miragecimm canımcımm yaa sabahhh elektrikk gitti kusuraa bakmaaa sinir oldummm geldiiii hemen döndümmm inşallah bidaha gitmezz
çiçegemmmm hiç bi sorun yok degerım 383 e çıkmış çok mutluyum çokkkkk
canım arkadaşlarrım dualarım sizinle inşallah...destegınız için verdıgınız moraller için çok çok teşekkur ederım hepinizi çok çokk sevıyorum canlarım banımŞeniz
canım arkadaşlarrım dualarım sizinle inşallah...destegınız için verdıgınız moraller için çok çok teşekkur ederım hepinizi çok çokk sevıyorum canlarım banımŞeniz
sana yemin ederim ağlıcam imdi gözlerim doldu çok mutlu oldum.
keseye bakıldımı canım.
sadece değere mi baktıı
yarencim gözünaydın canım.zamanını geçmedi ne güzeel
yok canım kese haftaya pazartesı gözükür dedi bi aksılık olmazsa azize abla ve mirage nin gidecgi dr randevu alacagım ve oraya gidicem.
sagol canımmm inşallah yarın seninde iyi haberlerini alacagız canım benım dualarım hep sizinle:Saruboceq::Saruboceq:OH FISTIĞIM BAK GÜZEL ÇIKIYO DEĞERLERİN :lepi:
inşallah teyzesi size ugur getırecek kendinede kardeşşşşkaydirigubbakcemile2canım benim bizde çok seviruz seni.
allahın izniyle açılış yaptın.bize uğur getirsin bebişin
evet canımm bide martı atlasamda bende başlasammmm çok hevesleniyomm sizee bende biran önce çalışmalara başlamak istiyomm yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?