- 23 Ekim 2020
- 4.028
- 4.759
- 34
Yok beybim daha çok küçüktü zehirlrmezmis başka bir Dr bekle sana zararı olmaz demişti beklemedimBelki seni zehirlerdi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok beybim daha çok küçüktü zehirlrmezmis başka bir Dr bekle sana zararı olmaz demişti beklemedimBelki seni zehirlerdi.
Benim üzüldüğüm o işte ben 2150 olmuştu beta baya yükselmişti neyse geçmişi konuşmak faydasız olsun bakalım hayırlısı şimdi yenisi için hazırlanmaya başlayayım kilo vereyimYok bebeğim öyle düşünme sağlıklı olduğunun ilk koşulu beta ile takip ediliyor. Ben seni çok iyi anlıyorum Kasım transferimde bende devamlı beta takibindeydim hep bi ümit dedim ama sonra dedim yok toparlamasında hatta kese oluşmadan gitsin yeni transfere hazırlancam diye şartladım kendimi. En fazla 125 e çıktı betam sonra düştü zaten 10.gğn 64le başladı 12. Gün 85e falan çıktı sizde yine kese oluştu benimki gebelik bile sayılmazdı diyim sadece kanda salgılandı
Evet canım .haleyy mi silmiş üyeliğini
Ordadir kız nere gidecekYok Aygülüm daha gitmedim birazdan gidicem muayene için. İnsan tereddüt ediyor ya bebek hala orada mı acaba diyorum
Kendiliğinden mi oldu canım ?canım adetim gecikti yine bugün gecikmenin 5.günü. test yaptım hafif bir silik çizgi çıktı ama emin olmak için biraz daha beklicem olmazsa kan veririm haftaya . pıhtılaşmayı öğrenmen iyi olmuş önemli bir konu
Hiç ama hiç öyle düşünme betan sağlıklıda olabilirdi , ben boş gebelik yaşadığımda 2 gün arayla test yaptım katlıyordu gayet güzel . 6. haftada doktora gittim kese güzel dendi 9. haftada görelim net tekrar dediler (korona başıydı sık kontrol yapmıyorlardı) gittim boş. Kürtajdan çıktım 1 hafta sonra kan verdim betam 18 binlerdeydi.Öncesinde diyorum hiç beta takibi yapmasam yinemi Dr sağlıksız diyecekti ben denesen beta düzensiz gidiyor diye hiç kimse farketmeyecekti toparlarmi belki diye dedim şimdi mecbur bakacağız sıfırlandimi diye
Olsun göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor valla :) Kaçıncı gün embriyosuydu ,3. gün embriyo ile ben 11. gün gördüm pozitifi .Daha çooookkkk var. 11 gün kaldı arada kaçamak yapmazsam.
İnşallah tek temennimiz şuan güzel dilekler
Haber ver çıkınca hala 2. kese umudumuz var :)Yok Aygülüm daha gitmedim birazdan gidicem muayene için. İnsan tereddüt ediyor ya bebek hala orada mı acaba diyorum
evet canım kendiliğinden canımKendiliğinden mi oldu canım ?
Aa valla önce rabbim nasip edecek tabiki ama bu çocuk doğuran karın alnı dan öpeceğim çok zorlu bir yol katettikleri için size ne dendi boş gebelik sebep olarakHiç ama hiç öyle düşünme betan sağlıklıda olabilirdi , ben boş gebelik yaşadığımda 2 gün arayla test yaptım katlıyordu gayet güzel . 6. haftada doktora gittim kese güzel dendi 9. haftada görelim net tekrar dediler (korona başıydı sık kontrol yapmıyorlardı) gittim boş. Kürtajdan çıktım 1 hafta sonra kan verdim betam 18 binlerdeydi.
Benimki dondurulmuştu. Galiba bu süreçte bir fark olmaz.9 mart test günü. Nasıl olacak çok heycanlıyum. Belirti kaçıncı gün başlıyor acaba. Gerçi herkeste aynı belirtiler olmuyor ama insan kendini dinliyorAllahım inş güzel haberler vermeyi nasip eder bizlere. Herkese çok teşekkürler güzel yorumlarınız içinBizim takipler aynı olacak o zaman. Bende tek embriyo var. Aynı gün ve 3. gün taze hakkımızda hayırlısı olsun. Allahım bize de nasip etsin inşallah
Ayy maşallah çok soru soracağım hazırlıklı ol kaç yıldır olmuyordu kaç yıllık evlisin kaç tüp bebek denedin sende yada eşinde problem neydi(yanlış anlama)evet canım kendiliğinden canım
Ayy maşallah çok soru soracağım hazırlıklı ol kaç yıldır olmuyordu kaç yıllık evlisin kaç tüp bebek denedin sende yada eşinde problem neydi(yanlış anlama)
Sebep yok, zaten boş gebeliğin tam olarak neden olduğu bilinmiyormuş.Bebekte olan kromozom sorunları diye düşünüyorlar. Sadece 2. olduğu için eşim ve bana genetik-kromozom testleri yapılmıştı.Aa valla önce rabbim nasip edecek tabiki ama bu çocuk doğuran karın alnı dan öpeceğim çok zorlu bir yol katettikleri için size ne dendi boş gebelik sebep olarak
Oradadır annesi Bakalım doktor ne diyecek keyfi yerindemiymişYok Aygülüm daha gitmedim birazdan gidicem muayene için. İnsan tereddüt ediyor ya bebek hala orada mı acaba diyorum
Geçen sefer 3.gün embriyoyu idrarda 7.gün gördüm bu transferimde 3.gün bakalım bu seferki tek embriyo oldu. Benim bundan önceki Aralık 11 de kürtajla sonlandı. Fazla beklemedim o yüzden değişik duygular içerisindeyim.Olsun göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor valla :) Kaçıncı gün embriyosuydu ,3. gün embriyo ile ben 11. gün gördüm pozitifi .
Kime sordum bebeğimHayırlı olsun canım kalitesi neydi embriyonun tek transfermi
Ben bir kilo verdim iki kilo aldım yineBenim üzüldüğüm o işte ben 2150 olmuştu beta baya yükselmişti neyse geçmişi konuşmak faydasız olsun bakalım hayırlısı şimdi yenisi için hazırlanmaya başlayayım kilo vereyim
Bende 25 gün yatınca sunuda ye bunuda ye derken sistimbebek yok kilosu bendeBen bir kilo verdim iki kilo aldım yine