- 14 Ocak 2013
- 1.162
- 1.125
Ayyy hadi bakalimmmm kacinci gunum bugunn allahimm insallah pozutiff olsun sonucunn :))Ben transfer oldum bacılar, hanımefendiler,
haberi olmayanlara duyurulur
Olanlarda olmayanlara duyursun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy hadi bakalimmmm kacinci gunum bugunn allahimm insallah pozutiff olsun sonucunn :))Ben transfer oldum bacılar, hanımefendiler,
Üzüldüm canım ya Allahım tez zamanda sağlıklı bi gebelikle yüzünü güldürsün inşallah Bende dünden beri bakıyorum sayfada sıkıntı var anlayamamıştım çok iyi olmuş bu yeni sayfaİyidir iyi dert etme evet bugün gittim Dr baktı kese düşmüş dedi ama beta takibiyle kontrol yapacağız sifirlanincaya kadar dedi kanım bitmez insallah
Amin canım inşallah sağlıklı hayırlı evlat versin demekki daha zamanı gelmemiş evet yeni açmış ukader bacimÜzüldüm canım ya Allahım tez zamanda sağlıklı bi gebelikle yüzünü güldürsün inşallah Bende dünden beri bakıyorum sayfada sıkıntı var anlayamamıştım çok iyi olmuş bu yeni sayfa
Evet sanırsam biraz ilerleme kaydettik devamı gelir inşallah düşük süreci falan bitsin yaza kadar bı deneyelim bakalım olmazsa tekrar transferAynen aynen masallah direk kaldin millet ne yaprsa yapsin kalmiyot hic bir sekilde hadi bakalim bence olur ya ddigin gibi ovulasyon testi yap yada en kotu doktora gidersin yukurta takipi falan yaptir devam et allahim insallah kendi kendie hamile kalmiyo nqsip eder insallahhh
Bende salı günü oldum transferi inşallah ikimizde güzel haberler alırız kaçıncı gün embriyosu nerde tedavi oldunuzBen transfer oldum bacılar, hanımefendiler,
Hadi bakalim allah buyuk bol bol dua edicez ve inancaz yapack bisi yok baskaEvet sanırsam biraz ilerleme kaydettik devamı gelir inşallah düşük süreci falan bitsin yaza kadar bı deneyelim bakalım olmazsa tekrar transfer
Sagliksizmis demekki canım bukez sağlıklı olur inşallah bende gittim bugünde düşmüş kanamsnda 2 uc güne biter gibi dedi Dr sordum böle diye rahim duvaridor o kese minicikti sen göremezsin dedi anlamadım e her ay rahim duvarı dökülüyor zaten adetle bu çok başlaydi rabbim birdaha yaşatmasınDusmeden 1 hafta once benim 2244du dustu 1 hafta sonrq baktirdim iste 200 cikti
Ya iste degisik bisi geldi qma beninki bebk degildi cunki doktir bqkti dusmua dedi ama demekki nbln kalanlar falan mi bilmiyomki cok degisik biseydi ya tarif edemeyegim sekilde damarli falan :)
Ya sanki rahmimin ici duamua gibi aynen heray reglide geliyoda bu baskaydi ya amann bakim yarin sorarim ne diycek bide asiei uzun surdu ya bitmek bilmedi yaniSagliksizmis demekki canım bukez sağlıklı olur inşallah bende gittim bugünde düşmüş kanamsnda 2 uc güne biter gibi dedi Dr sordum böle diye rahim duvaridor o kese minicikti sen göremezsin dedi anlamadım e her ay rahim duvarı dökülüyor zaten adetle bu çok başlaydi rabbim birdaha yaşatmasın
Hadi hayırlı olsun inşallah güzel haberler ver sonuç günün ne zaman?Ben transfer oldum bacılar, hanımefendiler,
Ay kurtajlik olmadık ya ons sevinelimYa sanki rahmimin ici duamua gibi aynen heray reglide geliyoda bu baskaydi ya amann bakim yarin sorarim ne diycek bide asiei uzun surdu ya bitmek bilmedi yani
Ben İstanbul Anadolu yakası sen pekiBende salı günü oldum transferi inşallah ikimizde güzel haberler alırız kaçıncı gün embriyosu nerde tedavi oldunuz
Ayyy vallahii binsukur ya zaten sey gibi oldu bizim reglimiz gecikti sonra olduk bitti gitti cok hizli yasadim zateb herseyiAy kurtajlik olmadık ya ons sevinelim
Allah utandirmadin insallahhhBugün oldum. 3.gün taze transfer her zaman ki gibi. Bu sefer tek yumurta oldum. 3 yumurta oldu fakat diğer ikisini beğenmemişler. Tek olsun bizim olsun. N Ninjaturtles mlshope teşekkür ederim.
İnşallahAyyy hadi bakalimmmm kacinci gunum bugunn allahimm insallah pozutiff olsun sonucunn :))
Bende bende ne olduğumu anlayamadim kısa bir reklam gibiydiAyyy vallahii binsukur ya zaten sey gibi oldu bizim reglimiz gecikti sonra olduk bitti gitti cok hizli yasadim zateb herseyi
Bende ankara bahçecideyim 6. Gün orta kalite tek embriyom vardı dondurulmuş benimde 3. Tedavim eskisi kadar heyecanım kalmadı hep negatif görmekten ama yinede her seferinde olcak diyerek kendimi gazlıyorumBen İstanbul Anadolu yakası sen peki
İnşallah canım. 12 gün sonra normalde, ben 7.gün idrarda görmüştüm geçen sefer.Hadi hayırlı olsun inşallah güzel haberler ver sonuç günün ne zaman?
Yani ayın kaçında yapacan sen gününü bekle yinede 3.gun biraz daha geç olurİnşallah canım. 12 gün sonra normalde, ben 7.gün idrarda görmüştüm geçen sefer.