Iyi cnm çocuklarda büyüyor..Merhaba kızlar nasılsınız bebişler nasıl
Yok canım birşey demedi. Genetiğe giden embriyonun böyle olmaması lazımdı dedi o kadar.Aynen büyüdükten sonra olması bildiğin yıkım .. sebep için birşey dediler mi?
Şimdi gördüm kimyasal olmuş hay Allah ya . Bu kinyasal olayını hiç anlmıyorum zaten ilk transferşmde 10. Gün 64 çıkan betayla kinyasal yaşamıştımYok canım birşey demedi. Genetiğe giden embriyonun böyle olmaması lazımdı dedi o kadar.
Hayatının kalan kısmı, geçen kismindan güzel olur inşaallah aygülüm. Gelen herşey hayırla gelsinYok canım birşey demedi. Genetiğe giden embriyonun böyle olmaması lazımdı dedi o kadar.
Maşallah canım. Bende işte idare ediyorum canım zayıflamaya çalışıyorumIyi cnm çocuklarda büyüyor..
Senin nasıl gidiyor neler yaptin?
Nasıl oldunuz daha iyi misiniz?Maşallah canım. Bende işte idare ediyorum canım zayıflamaya çalışıyorum
Bilmiyorum ki doktorlara güvenmiyorum cesaretim yokNasıl oldunuz daha iyi misiniz?
Tekrar tedaviye başlayacak misin
Çok haklısın başına gelenlerden sonra güvenemeyebilirsin. Ama yine de öyle düşünme doğal yoldan deniyor musunuz üzerine düştünüz mü yani inşallah tedaviye gerek kalmazBilmiyorum ki doktorlara güvenmiyorum cesaretim yok
Özellikle bşey yapmıyorum canım ama hiç korunmadım ben doğumdan sonra zaten hala adetlerim çok düzensizÇok haklısın başına gelenlerden sonra güvenemeyebilirsin. Ama yine de öyle düşünme doğal yoldan deniyor musunuz üzerine düştünüz mü yani inşallah tedaviye gerek kalmaz
Allah’tan hayırlısı olsun zamana sal internette masajlar falan var deniyor bende tam bilmşyorum ama bi araştır dene istersenÖzellikle bşey yapmıyorum canım ama hiç korunmadım ben doğumdan sonra zaten hala adetlerim çok düzensiz
Amin canım hayrlısı olsun inşallah bana dua edinAllah’tan hayırlısı olsun zamana sal internette masajlar falan var deniyor bende tam bilmşyorum ama bi araştır dene istersen
Dualarımız seninle ahsencim çok çok dua edicemAmin canım hayrlısı olsun inşallah bana dua edin
Aminn Allah razı olsun
Yok canım toparlayamadı.Nosking bebişim annen için üzüldüm canım. Hiç aklıma gelmemişti toparlandı sanıyordum. Hamileliğinin başlarında ameliyat olmuştu sanırım. Buldun mu şimdi doktoru topiğin bir yararı oldu mu ?
Rabbim yardımcınız olsun. sizi yoran belirsizliktir zaten. Fizyoterapistin yapabileceği birşey olursa çok çok iyi bildiğim biri var, aklında olsun. Hatta olurda giremem denk gelmeyiz yaz bir kenara. Zafer Aksungur. Araştırabilirsin.Yok canım toparlayamadı.
Birkaç doktor var öneriler arasında gidebileceğimiz ama önce bi mr çekilecek
Gideceğimiz doktor da mr isteyecek sonuçta bi de onunla uğraşmayız dedik
Ben zaten şu saatten sonra beyin cerrahlarının çözüm olacağını düşünmüyorum
Gideceğimiz doktordan annemi iyilestirmesini de beklemiyorum
Tek istediğim düzelirse ne yapmamız gerekiyor onu söylesin
Düzelmeyecekse de açık açık ömür boyu böyle kalacak desin
Ahsenim doktorlara gerek kalmadan gelir inşallah mucizenÖzellikle bşey yapmıyorum canım ama hiç korunmadım ben doğumdan sonra zaten hala adetlerim çok düzensiz
Maşallah canim analı babalı büyüt insallahMerhaba kızlar ara ara bakıyorum sizlere çok yazamasam da. Benim bebeğim doğdu şükür biraz erken geldi ama şükürler olsun iyiyiz ikimiz de .