Allah razı olsun amin inşMaşallah canim analı babalı büyüt insallah
Arkuat için histeroskopi mı oldunuz bende de aynı sorun var şuanAynen arkuatti valla doktorun demesiyle bayagi bi genislettik rahmini dedi
Ya sonrasinda hic durmadiki kanamam surekli sonra hatta iste yine bayilttilar beni ufak bi operasyon daha gecirdim.kanamayi durdukmak icin falan kanama olurken bide ustune regli oldum sonra doktor dedi bidaki reglinde baslariz
Benim soyle oldu busefer iste reglu olmama 5 6 gun varken doktora gittim.hafif bi lekelenmem oldu dedim.heralde regliyim.gittim.iste basliyoruz dedi ama regli olmadim ben sonra sordum.doktora onemli degil.regli olman onemli olan rahmin kalinlasmasi dedi iste suan dedigine gore sorun yokmus kalinlasiyor en som 11.5 mm di sali tekrrdan kontrole giducem bakalim sonra tranfer olucak
Aynen aynen hic bekleme allahin izniylen tekrardan basla ya zaten hep zaman geciyor herturlu ne olacgimiz belli degil valla
Bir baktım Kİ doğumun üzerinden aylar geçmişAhsenim doktorlara gerek kalmadan gelir inşallah mucizenAblamın arkadaşı 7 aylık bebeğini kaybetti anne karnında, bir kaç ay sonra ikizlere normal yoldan hamile kaldı, Allah aldığını geri verdi bi de üstüne ikizini gönderdi herşey olacağına varır, güzel haberlerini alırız inşallah en kısa zamanda
Maricimm, evet 4 aylık oldukBir baktım Kİ doğumun üzerinden aylar geçmişÇok çok sevindim nasılsınız ikinizde
Yeni doğan bebeklerde oluyor bizimde birinde vardı ufaktan şimdilik sorun kalmadı . Kocaman oldular tam 10 aylıklar , dur durak bilmiyorlar artık emeklemeler her yere kalkmalar koşturmaca son sürat devam bizdeMaricimm, evet 4 aylık oldukiyiyiz çok şükür, kalbinde delikle doğdu kızım ama kapanmaya başladı Allah izin verirse ameliyata gerek kalmadan kapanır inşallah hepsi. Siz nasılsınız bebişler kocaman olmuştur
Bizim biraz daha farklı bi yerde, o yüzden yordu bizi biraz ama geçecek inşallah, ilaç kullanıyoruz doğduğundan beri. Maşallah büyüdüler ayaklandılar haYeni doğan bebeklerde oluyor bizimde birinde vardı ufaktan şimdilik sorun kalmadı . Kocaman oldular tam 10 aylıklar , dur durak bilmiyorlar artık emeklemeler her yere kalkmalar koşturmaca son sürat devam bizdegünler basım geçiyor ne zaman akşam oluyor hiç anlamıyorum ama en tatlı zamanlarıda oyunlar kurup oynuyoruz artık
Geçmiş olsun canım , geçer inşallah büyüdükçe . Gerçekten çok zor ama bir o kadar da keyifli . Büyüyorlar işte bir şekilde .Bizim biraz daha farklı bi yerde, o yüzden yordu bizi biraz ama geçecek inşallah, ilaç kullanıyoruz doğduğundan beri. Maşallah büyüdüler ayaklandılar habenim tekiyle başım dönüyor, seni düşünemiyorum bile, Allah güç kuvvet versin öp yanaklarından bizim için
Iyiyiz yavrum bizde de duumlqr aynı. Hamzayla büyümecelerUkaderU , Karasbaby kofi Granadaco , ayguldiyebiri @ ekleyemedigim arkadaşlarda varsa nasılsınız kizlar uzun zamandır.biz büyümeye çalışıyoruz bebislerimle.
Bizim ki de almadı malesefUmut bebek iyiyiz canım biz de de biberon reddi var ne yapacağımı şaşırdım sadece meme alıyor ama mama da alması gerek dedi doktor ek gıdaya erken geçeceğiz bu gidişle sen biberon reddini nasıl çözdün doktor ne dedi
Soğan kürü yapsana beybi. O herseye iyi geliyor. Adetlerini de düzenler belki.Özellikle bşey yapmıyorum canım ama hiç korunmadım ben doğumdan sonra zaten hala adetlerim çok düzensiz
Kilo alması için kaşık mamaya başlattı ama vermek istemiyorum, eskiden uykudayken biberon alırdı şimdi onu da almıyor. Eskisi kadar uzun emmiyor da, 3 4 dk emip bırakıyor. Senin oğlanın kilo alımı nasıldı. Şimdi 4 aylığız 6,135 kgBizim ki de almadı malesefmamayı hiçbir şekilde kabul etmedi. Sütümü de almadı biberonla. Niye ek gıdaya erken geçiceksin canım?
Bizimkini hiç sorma. Ilk 2 ay, ayda 1.250 gr aldı. Sonra süt proteinine alerjisi çıktı. Süt ürünlerini kestim ve kilo alımı inanılmaz azaldı. 9. Ayında 8.200 kilocuktu. 6. Ayda Ek gıdaya başladık. Yemesi çok güzel. süt de içiyor ama niye kilo alamıyor anlamadim. Biraz fazla hareketli sanırımKilo alması için kaşık mamaya başlattı ama vermek istemiyorum, eskiden uykudayken biberon alırdı şimdi onu da almıyor. Eskisi kadar uzun emmiyor da, 3 4 dk emip bırakıyor. Senin oğlanın kilo alımı nasıldı. Şimdi 4 aylığız 6,135 kg
Maşallah canım, yemek seçse ya da yemese daha çok zorlanırdın. Ben de şimdi düşünüyorum acaba iştahsız bir çocuk mu olacak diye. Ek gıdaya bi geçse rahatlıcam. Memeye çok düşkün, sürekli ağzında, emzik gibi yaptı artık. Bakalım az kaldı, öyle böyle büyüyolar, zaman çabuk geçiyorBizimkini hiç sorma. Ilk 2 ay, ayda 1.250 gr aldı. Sonra süt proteinine alerjisi çıktı. Süt ürünlerini kestim ve kilo alımı inanılmaz azaldı. 9. Ayında 8.200 kilocuktu. 6. Ayda Ek gıdaya başladık. Yemesi çok güzel. süt de içiyor ama niye kilo alamıyor anlamadim. Biraz fazla hareketli sanırım
Yapıyım abla kist falan yok amaSoğan kürü yapsana beybi. O herseye iyi geliyor. Adetlerini de düzenler belki.
O kadar emiyorsa niye ek gıdaya erkenden geçiriyor dr anlamadım. Ben bu asamada hiç dr'a danışmadım açıkçası. Ilkin kaşık mama aldım ben de. Tabii süt proteinine alerjisi olduğu için sütsüz olanlardan. Onların da tadı çok yavan. Pekmez, meyve püresi onlarla tatlandırdım.Maşallah canım, yemek seçse ya da yemese daha çok zorlanırdın. Ben de şimdi düşünüyorum acaba iştahsız bir çocuk mu olacak diye. Ek gıdaya bi geçse rahatlıcam. Memeye çok düşkün, sürekli ağzında, emzik gibi yaptı artık. Bakalım az kaldı, öyle böyle büyüyolar, zaman çabuk geçiyor
Olmasın canım. O bölgeyle alakalı ne sıkıntı varsa iyi geliyor. Hatta arkadaşımın bi arkadaşı varmış, soğan kürü yapmadan hamile kalamıyormuşYapıyım abla kist falan yok ama
Ben bekçl fıtığı ameliyatı oldum abla ameliyattan sonra 83 den 76 indim bu ara biraz yemeye başladım iştahim açıkOlmasın canım. O bölgeyle alakalı ne sıkıntı varsa iyi geliyor. Hatta arkadaşımın bi arkadaşı varmış, soğan kürü yapmadan hamile kalamıyormuşenteresan ama gerçek. 3 çocuğu varmış. Kilo verme işleri ne alemde küçüğüm
Kalp rahatsızlığı var ve delik kendiliğinden kapanmazsa ameliyat olacak, küçük ve zayıf bebekleri ameliyat etmek zormuş, biraz kilo almasını desteklemek istiyor o yüzden. Bir de kirli kanla temiz kan birbirine karıştığı için çok çabuk yoruluyor, bi süre sonra kilo alımınyavaşlıyor. Mama alırken çok iyiydi, nerden çıktı biberon reddi anlamadım, şans işteO kadar emiyorsa niye ek gıdaya erkenden geçiriyor dr anlamadım. Ben bu asamada hiç dr'a danışmadım açıkçası. Ilkin kaşık mama aldım ben de. Tabii süt proteinine alerjisi olduğu için sütsüz olanlardan. Onların da tadı çok yavan. Pekmez, meyve püresi onlarla tatlandırdım.