Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Arkuat için histeroskopi mı oldunuz bende de aynı sorun var şuan

Bir baktım Kİ doğumun üzerinden aylar geçmiş Çok çok sevindim nasılsınız ikinizde

Bir baktım Kİ doğumun üzerinden aylar geçmiş Çok çok sevindim nasılsınız ikinizde
Maricimm, evet 4 aylık oldukiyiyiz çok şükür, kalbinde delikle doğdu kızım ama kapanmaya başladı Allah izin verirse ameliyata gerek kalmadan kapanır inşallah hepsi. Siz nasılsınız bebişler kocaman olmuştur

Yeni doğan bebeklerde oluyor bizimde birinde vardı ufaktan şimdilik sorun kalmadı . Kocaman oldular tam 10 aylıklar , dur durak bilmiyorlar artık emeklemeler her yere kalkmalar koşturmaca son sürat devam bizde günler basım geçiyor ne zaman akşam oluyor hiç anlamıyorum ama en tatlı zamanlarıda oyunlar kurup oynuyoruz artık

Bizim biraz daha farklı bi yerde, o yüzden yordu bizi biraz ama geçecek inşallah, ilaç kullanıyoruz doğduğundan beri. Maşallah büyüdüler ayaklandılar ha benim tekiyle başım dönüyor, seni düşünemiyorum bile, Allah güç kuvvet versin öp yanaklarından bizim için

Geçmiş olsun canım , geçer inşallah büyüdükçe . Gerçekten çok zor ama bir o kadar da keyifli . Büyüyorlar işte bir şekilde . Öperim canım çok saol sende öp kokla

Umut bebek iyiyiz canım biz de de biberon reddi var ne yapacağımı şaşırdım sadece meme alıyor ama mama da alması gerek dedi doktor ek gıdaya erken geçeceğiz bu gidişle sen biberon reddini nasıl çözdün doktor ne dedi

Bizim ki de almadı malesef mamayı hiçbir şekilde kabul etmedi. Sütümü de almadı biberonla. Niye ek gıdaya erken geçiceksin canım?

Bizim ki de almadı malesef mamayı hiçbir şekilde kabul etmedi. Sütümü de almadı biberonla. Niye ek gıdaya erken geçiceksin canım?
Kilo alması için kaşık mamaya başlattı ama vermek istemiyorum, eskiden uykudayken biberon alırdı şimdi onu da almıyor. Eskisi kadar uzun emmiyor da, 3 4 dk emip bırakıyor. Senin oğlanın kilo alımı nasıldı. Şimdi 4 aylığız 6,135 kg

Bizimkini hiç sorma. Ilk 2 ay, ayda 1.250 gr aldı. Sonra süt proteinine alerjisi çıktı. Süt ürünlerini kestim ve kilo alımı inanılmaz azaldı. 9. Ayında 8.200 kilocuktu. 6. Ayda Ek gıdaya başladık. Yemesi çok güzel. süt de içiyor ama niye kilo alamıyor anlamadim. Biraz fazla hareketli sanırım

Maşallah canım, yemek seçse ya da yemese daha çok zorlanırdın. Ben de şimdi düşünüyorum acaba iştahsız bir çocuk mu olacak diye. Ek gıdaya bi geçse rahatlıcam. Memeye çok düşkün, sürekli ağzında, emzik gibi yaptı artık. Bakalım az kaldı, öyle böyle büyüyolar, zaman çabuk geçiyor

O kadar emiyorsa niye ek gıdaya erkenden geçiriyor dr anlamadım. Ben bu asamada hiç dr'a danışmadım açıkçası. Ilkin kaşık mama aldım ben de. Tabii süt proteinine alerjisi olduğu için sütsüz olanlardan. Onların da tadı çok yavan. Pekmez, meyve püresi onlarla tatlandırdım.

Yapıyım abla kist falan yok ama
Olmasın canım. O bölgeyle alakalı ne sıkıntı varsa iyi geliyor. Hatta arkadaşımın bi arkadaşı varmış, soğan kürü yapmadan hamile kalamıyormuş enteresan ama gerçek. 3 çocuğu varmış. Kilo verme işleri ne alemde küçüğüm

Ben bekçl fıtığı ameliyatı oldum abla ameliyattan sonra 83 den 76 indim bu ara biraz yemeye başladım iştahim açık

Kalp rahatsızlığı var ve delik kendiliğinden kapanmazsa ameliyat olacak, küçük ve zayıf bebekleri ameliyat etmek zormuş, biraz kilo almasını desteklemek istiyor o yüzden. Bir de kirli kanla temiz kan birbirine karıştığı için çok çabuk yoruluyor, bi süre sonra kilo alımınyavaşlıyor. Mama alırken çok iyiydi, nerden çıktı biberon reddi anlamadım, şans işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…