Dün benimkilerin yenidoğan fotoğraflarına baktım kucucuklermis çok duygulandımEn çok da bu yüzden ikiz istemiştim bir anda çıkar hesabıbakımı zor ama iyi yönü de cezbediyor benim kız kardeşini yedi heralde içerde tekrardan yenidoğanla uğraşmak şuan bana aşırı zor geliyo . Ne yalan diyip tek çocukla kalmak istiyorum sanki
Ya evet bende diyorum şimdi umay büyüynce bebek özleyecem kesinDün benimkilerin yenidoğan fotoğraflarına baktım kucucuklermis çok duygulandım
Insanlar neden bebek özlüyor anladım iki tane bebeğim olmasına rağmen
Ama ben bi daha çocuk yaparsam sırf hamileliği özlediğim için yaparım bence
Büyük konuşma amanYa evet bende diyorum şimdi umay büyüynce bebek özleyecem kesinyani her an 2. Ye girişebilirim asla da diyorum çok karışık kafam hamileliği ben deçok özledim ya şnsan çok özel oluyor öyle
Hadi inşallah sabah gözlerimi açtım aklımda vallaayguldiyebiri bugun test gunu muydu?
Kan verdin mi?
Sonucu yaz mutlaka heyecanla bekliyorum
Inşallah 700 800 1000li değerler gelir de bi ikiz şoku yaşarız
Tek koyuldu, bizlerde ikiz yok. Keşke olsaydıayguldiyebiri bugun test gunu muydu?
Kan verdin mi?
Sonucu yaz mutlaka heyecanla bekliyorum
Inşallah 700 800 1000li değerler gelir de bi ikiz şoku yaşarız
Heyecanla bekliyoruzTek koyuldu, bizlerde ikiz yok. Keşke olsaydı
Granadaco verdim kanı saat 12 gibi ararlar sanırım. Ben saat 5 te kalktım yattım 7 de kalktım yattım. Kafa rahat olmayınca böyle oluyor
Dönüş yapsınlar hemen yazacağım
Bölünme ihtimali de varTek koyuldu, bizlerde ikiz yok. Keşke olsaydı
Granadaco verdim kanı saat 12 gibi ararlar sanırım. Ben saat 5 te kalktım yattım 7 de kalktım yattım. Kafa rahat olmayınca böyle oluyor
Dönüş yapsınlar hemen yazacağım
Ailede ikiz yoksa bölünür müBölünme ihtimali de var
Bölünür kız çift yumurta genetik o da anneden geliyorAilede ikiz yoksa bölünür müben sanmıyorum. O sana mahsus
CatlicamAilede ikiz yoksa bölünür müben sanmıyorum. O sana mahsus
Amanın dilini ısır bacımBüyük konuşma aman
Ikiz annelerinde birer birer hamile kalıyorlar yıllarca korunmayan bilmem kaçıncı denemede transferi tutanlar
Ben ondan da çok korkuyorum yanlışlıkla hamile kalırsam bi de o da ikiz çıkarsa beni en yakın köprüden atın
Ya du bakalım karasbaby de değeri düşük çıkmıştı ama devam etmişti umudumuzu kaybetmeyelimbiraz önce aldım haberi. Anca silkelendim
Sonuç pek içaçıcı değil. 15 çıktı değerim.
Kaset testler pazar günü belirsiz olmaya başlamıştı. Anlamıştım bir terslik olduğunu. Sonuçta iyice tecrübelendik.
Çarşamba günü ikinci testte gözükecek artık.
Granadaco kofi Nosking Ssevincli UkaderU başka kim vardı
Hayırlısı tatlım. Embriyo yok. Zaten daha tüp bebek yapmam. Olursa devam ederse bu gebeliğimle. Olmazsa da yeniden yapmam kendi kendine doğal yoldan gelirse gelir.Ya du bakalım karasbaby de değeri düşük çıkmıştı ama devam etmişti umudumuzu kaybetmeyelimHadi bakalım çarşamba gelsin güzel haberler inşallah. Bu srada başka embriyo kaldımı dondurulmuş
Ahyaa dur bakalım çarşamba gelsinde Allah'tan ümit kesilmez hiç belli olmaz. Hakkında hayırlısı olsun. Dua edicem sanabiraz önce aldım haberi. Anca silkelendim
Kaset testler pazar günü belirsiz olmaya başlamıştı. Anlamıştım bir terslik olduğunu. Sonuçta iyice tecrübelendik.
Kat kat artsin sağlıkla devam etsin inşallah çarşamba günü güzel haberler alalım bu arada bugün evde kaset test yaptın mıbiraz önce aldım haberi. Anca silkelendim
Aynen aynen hiç strese gerek yok zaten şuan elimizde betamız var neticede herşeyin hayırlısı Allah en iyisini bilirHayırlısı tatlım. Embriyo yok. Zaten daha tüp bebek yapmam. Olursa devam ederse bu gebeliğimle. Olmazsa da yeniden yapmam kendi kendine doğal yoldan gelirse gelir.
Şuan strese üzüntüye meyil vermiyorum olacağı varsa da olmaz
Dün yapmıştım. Biraz silikti düşüyordu belliydi. Bugün yapmadım. Kan vereceğim diye.Kat kat artsin sağlıkla devam etsin inşallah çarşamba günü güzel haberler alalım bu arada bugün evde kaset test yaptın mı