Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Ben bekçl fıtığı ameliyatı oldum abla ameliyattan sonra 83 den 76 indim bu ara biraz yemeye başladım iştahim açık
Yaa oldun mu ameliyat? Nasıl gecti memnun musun halinden? Iyi vermişsin aslında. Ben saatli yemek işini yapamiyorum. 3'te 3 tane üzüm ye , 5'te 5 kaşık çorba iç cart curt hiç bana göre değil ben de 67'den 57'ye düşmüştüm. Eskiyi anlatıyorum tabii. Şuan kilo vermek icin bisey yapmiyorum. Zamanı var Allah ömür verirse. Saat 4'e kadar ne istiyosam yiyodum. Tatli tuzlu kizartma, hamur işi. Canim ne isterse. 4'ten sonra su dışında icecek bile yok. Cok güzel kilo verdiriyor. Baştan acikiyorsun ama bi zaman sonra vücudun alışıyor. Yiyince rahatsiz oluyorsun hatta. Tavsiye ederim dene. Hem özgürce yiyorsun hem kilo veriyorsun

Rabbim şifa versin kapanır inşaallah. Ben cok duydum kalbi delik bebek ama hep kapandı kendiliğinden. Senin inci tanen de öyle olur inşaallah kısmet canım ben de ilk kez biberon reddi gördüm kendimde. Bizim Ki de mama yeseydi belki daha farklı olurdu. Nasip ya canları sağolsun. Bugünler geçici inşaallah

Çok şükür abla daha İyiym ameliyattan önce yürümek eziyetti. Bende o şekilde yapıyorm abla saat 5ten sonra bşey yemiyorum gün içinde de canım ne isterse onu yiyorum yani öyle aman aman da yaptım bşey yok. Bol su içiyorum daha fazla hareketli olmaya çalışıyorum ama 3 gündür baya kaptırdım kendime gelmem lazım

Iyiyiz yavrum bizde de duumlqr aynı. Hamzayla büyümeceler nasılmış ikiz bebeklerle mücadele
Nasıl geçiyor büyüme süreçleri?Survivor'da gibiyim aç susuz uykusuz üstelik eşimle bakıyoruz tek bakılmaz valla bakabilene aşk olsun

Sutunmu yetersiz kilo alımı az nekadarliksiniz şuan ? Valla 1ay uğraştık şarkı soylemeler,ayakta icirme,çizgi film izletme müzik dinletme falan derken azda olsa düzeldi bı günde 30 CC iciremedigimiz günler oldu çok feci,etmiyorsa seninki yine iyi ben hiç emzirmedim manada almıyordu subkaybedecek diye çok korktuk,zamla geçiyor atak zamanidir

Çok zor canım bilirim yaa, memelerim yaraydı benim bir süre emziremedim, sütümü sağıp veriyordum, mama da alıyordu. Sonra red başladı, kilo alımı düştü, şimdi emziriyorum ama gece çok sık uyanıyor, artık sütün besleyiciliği de azalıyor sanırım, bi de bi yere giderken anneme bırakmak istiyorum, biberon almadığı için kimseye bırakamıyorum. İlerisi için de lazım biberon, meyve suyu, su, bunları neyle içecek diye düşünüyorum sürekli. Aşmanıza sevindim, ben de deneyim her yolu

Formülü çözmüşsün bir de yaz şimdi. Terle de gider kilocuklar

Nasıl geçiyor büyüme süreçleri?Survivor'da gibiyim aç susuz uykusuz üstelik eşimle bakıyoruz tek bakılmaz valla bakabilene aşk olsun
Anacim eli kolu hiç durmuyor. Yürüteçteydi geçen gün. Sen sehpadan tlf al, bi güzel kemir salyala sucuk et. Tlf boz. Balkonun stor perdesini yırt. Her fırsatta çöpleri devir al sana büyüme süreci

Herkesin iyi olmasına ve bebeleriyle cebelleşmesine sevindim
Bende kocam beyle bahçe düzenlemesiyle uğraşıyoruz. Çok yoğunum çookkk
Herkese iyi bayramlar, öpüldünüz çookk

Anacim eli kolu hiç durmuyor. Yürüteçteydi geçen gün. Sen sehpadan tlf al, bi güzel kemir salyala sucuk et. Tlf boz. Balkonun stor perdesini yırt. Her fırsatta çöpleri devir al sana büyüme süreci
Oh oh maşallah kolay gelsin dikkat et senide balkondan falan atmasın ayyy bizimki *2 ozaman.

Ooo bahçe duzenlemesi mi ortancaları unutmayın sakın iyi bayramlar çiçeğim
Huhuuuu naber kız ve diğer kızçeler nasılsınız eğeydir yoktum bizim tayin çıktı taşındık falan derken yoğun bir süreçteydim büyüdük biraz

Selam kizlarr nasilsinizzzz ben bade hatirlarsiniz. Hem sifre unuttum hemde bebegimin saglik problemleri nedeniyle giremedim uzun zamandir. Bebisleriniz ve sizler nasilsiniz. Transfer surecinde arkadaslar vardi. Ne yaptiniz cok merak ettim sizi. Biz buyuyoruz fakat fizik tedavi goruyoruz kizlar

Huhuuuu naber kız ve diğer kızçeler nasılsınız eğeydir yoktum bizim tayin çıktı taşındık falan derken yoğun bir süreçteydim büyüdük biraz
Iyiyiz canim koşturmaca tam gaz ailemin yanına ufak bi kaçamak yaptim ben de nere taşındınız ? Hayırlı olsun. Umayla da zor olmuştur

Iyiyiz canim koşturmaca tam gaz ailemin yanına ufak bi kaçamak yaptim ben de nere taşındınız ? Hayırlı olsun. Umayla da zor olmuştur
İstanbul silivri tarafına koficim valla iyi yapmışsın ya aile yanında insan rahat ediyor bende şimdi yakınım anneme arada git gel yapıyoz öyle iyi oluyoki . Umay hanımla zor oldu vbaşına eşarp taktım o da çalıştı

Eklentiler

• D8002798-1398-48A8-9F27-DA6C2433CD1D.jpeg
    174,6 KB · Görüntüleme: 42
Ay yerim o suratı yaaa büyüdükçe ballanmış bu kız gelin mi alsam ne yapsam

Geçmiş olsun. Umarım kalıcı bir durum değildir.
Arada böyle birbirimizi hatırlatıp gidiyoruz. Geçmişi yad ediyoruz yani…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…