Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Dün yapmıştım. Biraz silikti düşüyordu belliydi. Bugün yapmadım. Kan vereceğim diye.
Aygülüm tüm gün aklımdaydın, girip de bakamadım yeni gördüm. Sana kendi hikayemi hatırlatayım. Ümidini kaybetme, herşeyin en iyisini Allah bilir. O isterse her şey olur🥰 inşallah düşük betadan bir mucize de sana gelir. Ben test günümde kan vermiş eve dönüyordum tek başıma,doktoru bizim siteden çıkarken görmüştüm sabahın köründe , adamın bizim sitede oturduğunu o gün öğrenmiştim. Beta 19 gelince adama ne küfürler etmiştim. Güvenliği arayıp daire numarasını falan öğrenmiştim. Aklımdan neler geçiyordu tahmin edemezsin. Testler silikleşmeye başlayınca 2. Teste bile gidesim gelmedi. Ama mucizem tutunmuş meğer. Doğurup kucağıma alana kadar inanamadım biliyor musun. Çünkü ilk beta 19 çıkmıştı bi kere. Hiç bişey imkansız değilmiş onu anladım. Umarım senin de anlatacak çok güzel bir hikayenin başlangıcıdır o beta 15. Hakkında hayırlısı olsun canım benim. Haberdar et bizi

Aygülüm tüm gün aklımdaydın, girip de bakamadım yeni gördüm. Sana kendi hikayemi hatırlatayım. Ümidini kaybetme, herşeyin en iyisini Allah bilir. O isterse her şey olur🥰 inşallah düşük betadan bir mucize de sana gelir. Ben test günümde kan vermiş eve dönüyordum tek başıma,doktoru bizim siteden çıkarken görmüştüm sabahın köründe , adamın bizim sitede oturduğunu o gün öğrenmiştim. Beta 19 gelince adama ne küfürler etmiştim. Güvenliği arayıp daire numarasını falan öğrenmiştim. Aklımdan neler geçiyordu tahmin edemezsin. Testler silikleşmeye başlayınca 2. Teste bile gidesim gelmedi. Ama mucizem tutunmuş meğer. Doğurup kucağıma alana kadar inanamadım biliyor musun. Çünkü ilk beta 19 çıkmıştı bi kere. Hiç bişey imkansız değilmiş onu anladım. Umarım senin de anlatacak çok güzel bir hikayenin başlangıcıdır o beta 15. Hakkında hayırlısı olsun canım benim. Haberdar et bizi
Senin ki de büyük tesadüf 😁
Benim ki Rahime tutunamıyor mu ben bu kimyasaldan anlamıyorum.
Umarım senin gibi olur benim bu durumum tek örneğim ve güzel sonuçlum 🤗
Sen bu saatte bebek mi pışpışlıyordun 😬

biraz önce aldım haberi. Anca silkelendim 😄
Sonuç pek içaçıcı değil. 15 çıktı değerim.
Kaset testler pazar günü belirsiz olmaya başlamıştı. Anlamıştım bir terslik olduğunu. Sonuçta iyice tecrübelendik.
Çarşamba günü
Karasbaby 19 çıkmıştı değeri canım. Inşaallah düşündüğün gibi olmaz 😘

Nasıl çıkmıştı genetik sonucu
İki gönderdim biri sağlıklı geldi. Ama değer yüksekti araştırmalarıma göre o biraz şüpheliydi.
Mitoscore 35,91. Uygun olanı 19 larda olan diye okudum.

Eklentiler

• 1A7E431B-6A51-481E-9791-C6EF0125B310.jpeg
    1A7E431B-6A51-481E-9791-C6EF0125B310.jpeg
    96,9 KB · Görüntüleme: 30
Ya a
İki gönderdim biri sağlıklı geldi. Ama değer yüksekti araştırmalarıma göre o biraz şüpheliydi.
Mitoscore 35,91. Uygun olanı 19 larda olan diye okudum.
Diğerine göre daha uygunmuş demekki bu. Dur bakalim bugünkü sonuç ne çıkacak yaz muhakkak bekliyorum

Biraz baktımda ngs Li transferlerde çok oluyormuş. Bileydim yaptırmazdım belki.
Evet ben de hiç anlam veremiyorum bu ngs ye, bazen iyi kalite olmayan embriyo tutuyor, çok iyi kalite dedikleri tutmuyor. Akıl ermiyor bu işlere, şans mı kısmet mi artık. Benim doktorun asistanı çok doğru bir şey söylemişti, şimdilerde anlıyorum ne demek istediğini, rahmin embriyoyu kabul etme zamanı var demişti, bizim o zamanı bilme şansımız olsa bütün embriyolar tutar demişti.

Bi de ben trNsferden önce rahim çizdirme yaptırmıştım. Sen hiç denedin mi aygülüm. Tutmasında etkili olduğunu düşünüyorum
Evet yaptıranlar var ama bende hep tuttu ya o yüzden düşünmemiştim. Embriyo sağlıksız diyorlardı. Biri kalbi durdu biri de 6 haftalıkta kaldı gelişmedi diye. Artık tüp bebek yaptırmayacağım zaten. Korunmayacağım da, belki kendiliğinden olur. Olur yada olmaz. Nasipte ne varsa…

Lekelenme başladı. Kan vermeye gittim yine. Farklı hastaneye kan vermek zorunda kaldım.
Genetiğe gitmiş bir embriyo hiç yakıştıramadım ona 😁 kandırdı beni.
Aygülüm ya kimyasala dönmüş.. Cok umutluydum ama işte kısmetten öte köy yok. Hayırlısı olsun hakkında ne denir ki😞

X