Sen zaten hic konuşma bi de resim yapıyorYa kızlar ben giremiyorum bayadır.ayguldiyebiri ne yaptın canısı durumlar nedir. Hep aklımdaydın Umut_bebek canım Allah analı babalı büyütsün erken kavuşmuşsun yavrularına şsimleri de pek güzel adlarıyla yaşasınlar Karasbaby doğum yaptın mı canım Nosking sana dokunmuyorum bile hiç beren begümle bıcır bıcır dişlerde çıkmış biz de ne bulsak ağzımıza götürüyoz dişler fena kaşınıyo. Granadaco ben de ek gıda için çok hevesliyim sanırım 5 aylıkken başlarız malum anne süt alamıyor. Haftaya götüreceğim doktora belki doktor başlatır . @ sevinçli sen de durumlar nasıl beybii
kofi hamzamız nasıl diş çıkardı mı
evde işini yapmak nasıl bir rahatlıktırYa kızlar ben giremiyorum bayadır.ayguldiyebiri ne yaptın canısı durumlar nedir. Hep aklımdaydın Umut_bebek canım Allah analı babalı büyütsün erken kavuşmuşsun yavrularına şsimleri de pek güzel adlarıyla yaşasınlar Karasbaby doğum yaptın mı canım Nosking sana dokunmuyorum bile hiç beren begümle bıcır bıcır dişlerde çıkmış biz de ne bulsak ağzımıza götürüyoz dişler fena kaşınıyo. Granadaco ben de ek gıda için çok hevesliyim sanırım 5 aylıkken başlarız malum anne süt alamıyor. Haftaya götüreceğim doktora belki doktor başlatır . @ sevinçli sen de durumlar nasıl beybii
Taşındınız mı canım. Senin o sorunun vardı.Sen zaten hic konuşma bi de resim yapıyor
Maşallah diyeyim canım bu arada idolümsün
Ben şimdilik evi temizlesem bi de yemek yapsam yeter
Ek gıda için hiç acele etme bence doktoru dinle
Zaten bol bol uğraşacaksın sonra o da çok vakit alıyor
Bi de bugün ne yedircem diye düşünmesi var
Taşındık canım yerleşmeye çalışıyorumTaşındınız mı canım. Senin o sorunun vardı.
Bebişler birbirleriyle konuşuyorlar mınasıl keyifleri.
Kız sen zaten yemek falan yaparsan lükse kaçarsınSen zaten hic konuşma bi de resim yapıyor
Maşallah diyeyim canım bu arada idolümsün
Ben şimdilik evi temizlesem bi de yemek yapsam yeter
Ek gıda için hiç acele etme bence doktoru dinle
Zaten bol bol uğraşacaksın sonra o da çok vakit alıyor
Bi de bugün ne yedircem diye düşünmesi var
Hiç aorma valla evden çalışmak gibisi yokevde işini yapmak nasıl bir rahatlıktırbende birara yapıyordum. Oradan bilirim
Tam yemelik olmuş bebişleriniz
yarın muayeneye gideceğim sanırım yumurtamın çatladığı gün transfer yapacak. Yarın yumurtlamanın da ilk günü.
Yok anacım daha diş çıkarmadı. Ama her yanımız salya mübarek. Insan mı doğurdum lama mı belli değilYa kızlar ben giremiyorum bayadır.ayguldiyebiri ne yaptın canısı durumlar nedir. Hep aklımdaydın Umut_bebek canım Allah analı babalı büyütsün erken kavuşmuşsun yavrularına şsimleri de pek güzel adlarıyla yaşasınlar Karasbaby doğum yaptın mı canım Nosking sana dokunmuyorum bile hiç beren begümle bıcır bıcır dişlerde çıkmış biz de ne bulsak ağzımıza götürüyoz dişler fena kaşınıyo. Granadaco ben de ek gıda için çok hevesliyim sanırım 5 aylıkken başlarız malum anne süt alamıyor. Haftaya götüreceğim doktora belki doktor başlatır . @ sevinçli sen de durumlar nasıl beybii
Iyi yapıyorsun kuzum o saatlerde uyudular mı sana da biraz nefes alacak vakit kalıyor sızmazsanKız sen zaten yemek falan yaparsan lükse kaçarsınşaka bi yana gündüz pek yapamıyorum ama akşam 9 dan sonra yapıyorum 9 da falan gece uykusuna yatırıyorum artık düzenli uyuyoruz . 9 -10 gibi yatağa konuyor ama bende yorgun düşüyorum o saatlerde . Ay ben zaten hergğn ne pişirim derdi yapıyodum bi de ek gıda da bu dert var iyi mi
Hahaha koptum ya lama dedin yaYok anacım daha diş çıkarmadı. Ama her yanımız salya mübarek. Insan mı doğurdum lama mı belli değilufaktan ek gıdaya başladım ben de. Günde 1 kere veriyorum. Hipp kaşık maması aldım tavsiye ederim. organik tarımla yapılması beni benden aldı. Püreleri de güzel
Oyyyy kıyamam yaaa 3 saat öylece uyudun demekIyi yapıyorsun kuzum o saatlerde uyudular mı sana da biraz nefes alacak vakit kalıyor sızmazsan
Ben geçen birini ayağımda sallarken oturduğum yerde uyumuşum baya bildiğin 3 saat
Aslında ben 6 ayı tam doldurmadan hiçbir şey vermeyecektim ama sütüm azaldı. Öylelikle vermek zorunda kaldim. Arada dinlendirsin diye evet 1 kere veriyorum. Biz yemek yerken de tattırıyorum yemeklerin suyundan. Mercimek vermedim ama gazlıdır diye. Agzi alissin diye tattiriyorum. Devam sütü asla icmiyor. Bi kaç çeşit aldık ağzına sürmüyor. O yüzden ek gıda serüvenine başladım canımHahaha koptum ya lama dedin yabizimki de lama gibi hele hapşırınca yüzüme yüzüme ay ben bundan 2 hafta önce çay kalıpıyla havuç suyu verdim denemek için içti ama yine de ek gıdada sorun yaşatacak diye korkuyorum bazen 4-5saat boyunca mama almıyor yaa. Ben de hip düşünğyodum iyi oldu dediğin hip alırım öyleyse . Günde 1 defa hip mi veriyorsun ek gıda derken
Ay iyi maşallah kofimAslında ben 6 ayı tam doldurmadan hiçbir şey vermeyecektim ama sütüm azaldı. Öylelikle vermek zorunda kaldim. Arada dinlendirsin diye evet 1 kere veriyorum. Biz yemek yerken de tattırıyorum yemeklerin suyundan. Mercimek vermedim ama gazlıdır diye. Agzi alissin diye tattiriyorum. Devam sütü asla icmiyor. Bi kaç çeşit aldık ağzına sürmüyor. O yüzden ek gıda serüvenine başladım canımya meyve püresi veriyorum ya kaşık maması. Bizim ki kaşık mamasını yavan buldu. Onunla meyve karıştırıp veriyorum yada azcık pekmez. Öyle
Korkma canım yemek eylemi onlar için merak konusu olduğundan hiç sıkıntı yaşayan duymadımAy iyi maşallah kofimya ben 4.5 aylıkken götürmüştüm doktora ek gıda sordum çünkü anne sütü almıyor sütüm kesildi benim. Doktor daha küçük dedi bakalım şimdi 5 aylık oldu bu hafta götürcem bakalım ne diyecek ek gıda için o değilde devam sütünü yani mamayı da azalttı ama kilosu iyi o yönden sıkıntı yok çoo korkuyorum ek gıda da sorun yaşayacam diye
Ya bugün ayrıca çıldırttı beni ama sıkıntısı var heralde ateşini ölçtüm 37 çıkttı. Geçen ayda böyle olmuştu crpsi yükselmişti. Calpol verdim az önce ama bakalımKorkma canım yemek eylemi onlar için merak konusu olduğundan hiç sıkıntı yaşayan duymadım
Ben umudumu kaybettim ya anca mezarda yatarım bu gidisleOyyyy kıyamam yaaa 3 saat öylece uyudun demekkoz sorma 9 dan sonra hadi biraz keyif yapayım diyorum ama sızmaya başlıyorum valla
37 diye mi verdin calpol? Ateşi yok ki canım durduk yere ilaç vermesene çocuğaYa bugün ayrıca çıldırttı beni ama sıkıntısı var heralde ateşini ölçtüm 37 çıkttı. Geçen ayda böyle olmuştu crpsi yükselmişti. Calpol verdim az önce ama bakalım
Aman Allah korusun bacım yaaaBen umudumu kaybettim ya anca mezarda yatarım bu gidisle
Kız ne bilim sanki ateşi çıkarmış gibi oldu önce 36.5 di sonra huysuzlandı yanakları kızardı baktım 37 dedim heralde ateşi çıkacak diye verdim . Crp yi aynen düşürmez onu antibiyotik düşürüyor ama yükseldimi onu bile bilmiyorum . Şimdi iyi uyuyor hatta ama mamayı çok geç saatte alıyor ya acıkmıyo mu acaba 5 saati bulacak neredeyse acıkması ben 150-170 cc veriyorum acaba fazla mı geliyorda acıkmıyo37 diye mi verdin calpol? Ateşi yok ki canım durduk yere ilaç vermesene çocuğacrp için verdiysen onu da önlemez. Şimdi nasıl cimcimem
Ay yavrum benim severim seni 36.5 normal vücut ısısıKız ne bilim sanki ateşi çıkarmış gibi oldu önce 36.5 di sonra huysuzlandı yanakları kızardı baktım 37 dedim heralde ateşi çıkacak diye verdim . Crp yi aynen düşürmez onu antibiyotik düşürüyor ama yükseldimi onu bile bilmiyorum . Şimdi iyi uyuyor hatta ama mamayı çok geç saatte alıyor ya acıkmıyo mu acaba 5 saati bulacak neredeyse acıkması ben 150-170 cc veriyorum acaba fazla mı geliyorda acıkmıyo