Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Ben de ne zamandır çamaşır asıp toplamıyorum o iş eşime kaldı. yani o kadar haklısın ki, bu bebekler sadece bizim değil. Babalar da birazcık elini taşın altına koyacak.

Tedbir senden takdir Allah'tan canım. Sütünde antikor var şuan bişey olmaz Allah'ın izniyle. Isimleri de pek güzelmiş. Adlarıyla yaşasınlar inşaallah
Aynen öyle canım ben elimden geleni yaptım 7ay yattım yattigim yerden oldu olanlar.rabbim böyle uygun görmüş.insallah canım.alihamza ne gibi belirti verdi koronada

Aygülüüümm, yeni okudum hadi gözün aydın kuzum, ayy çok heyecanlı, çok çok çok güzel haberler ver bize inşallah

Aynen öyle canım ben elimden geleni yaptım 7ay yattım yattigim yerden oldu olanlar.rabbim böyle uygun görmüş.insallah canım.alihamza ne gibi belirti verdi koronada
Sadece ateşlendi bide halsizdi. Ertesi güne geçti ama şükür. Süt alıyolar ya , zaten şifalı. Bide hastalandigim icin antikor var. Daha ne olsun ama ilk gün ateşi düşmeyince çok korktum. Bide bulaştırdığım için yıkıldım resmen. Kabus gibi bir gündü. 24 saat değil 24 gün sürdü resmen ne diycem, emziremiyorsun ya şimdi, süt sıkıntın var mı? Varsa tavsiyede bulunabilirim ama dr'una sorup kullanırsın

Aygülüm normal doğum için bekliyorum Haftaya kontrolüm var, hala gelmemiş olursa suni sancıyla başlatacaklar doğumu
Allahım kolaylıklar versin Sağlıkla kucağına almanı nasip etsin Senden sonra Bizim gurupta en son Ssevincli kalıyor bebişini bekleyen Aaa birde tosbaga o ne yaptı acaba gebelik masajıyla hamile kalmıştı.

Çok az kaldı mart gibi bekliyorum inş cnm ama midem çok kötü kusuyorum hala yemek yiyemiyorum resmen açım ya . Hiç iyi değilim sabırla günlerin geçmesini bekliyorum

Sen ne yaptın nasıl gidiyor sürecin

Maşallah canım ne güzelde büyümüş. Saçları çıktığı için mi acaba niye bu kadar mide bulantısı var ki. Ben transfer bekliyorum bana zaman geçmiyor sizleri duyunca da ne çabuk geçmiş zaman diyorum.

Doktor mama verdii onu kullanmaya başlicam. Midem çok hassas sanırım ondan .
Sana da maşallah hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz rabbim tez vakitte mutlu haberler nasip etsin amin inş .

Galiba bana özeniyon sen ben bi de tablo tesim yapıyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…