Ben de ne zamandır çamaşır asıp toplamıyorumEvin işleri artık bebeklerin çamaşırlarının yıkanması, kirli bezlerin atılması, yemek de bebeklerin ek gıdası
Eli ayağı tutan hiçbir canlı ilk bir yıl iş beklemesin
Kocam bey yaparsa yemek yer yapmazsa ac kalır kendi bilir
Aynen öyle canım ben elimden geleni yaptım 7ay yattım yattigim yerden oldu olanlar.rabbim böyle uygun görmüş.insallah canım.alihamza ne gibi belirti verdi koronadaTedbir senden takdir Allah'tan canım. Sütünde antikor var şuan bişey olmaz Allah'ın izniyle. Isimleri de pek güzelmiş. Adlarıyla yaşasınlar inşaallah
Aygülüüümm, yeni okudumBenim NGS sonucum geldi bu sabah. İki taneden biri sağlıklı. Regl imin ikinci günü gidiyorum. İlaçlara başlayacağız. Rahim kalınlığına göre transfer olacağım inşallah. Şubatın 11-12 si gibi gideceğim. Tek olsun bizim olsun
İnşallah canım. Bende çok umutluyum bu sefer. Rabbim hayırlı olacaksa nasip etsin canım. Transfer olunca haber vereceğim.Aygülüüümm, yeni okudumhadi gözün aydın kuzum, ayy çok heyecanlı, çok çok çok güzel haberler ver bize inşallah
Sadece ateşlendi bide halsizdi. Ertesi güne geçti ama şükür. Süt alıyolar ya , zaten şifalı. Bide hastalandigim icin antikor var. Daha ne olsunAynen öyle canım ben elimden geleni yaptım 7ay yattım yattigim yerden oldu olanlar.rabbim böyle uygun görmüş.insallah canım.alihamza ne gibi belirti verdi koronada
Canım ikinci adeti bugün oldum. Pazartesi randevu aldım bakalım süreç nasıl ilerleyecek. Transferden önce kilo vereyim dedimayguldiyebiri transfer oldun mu çok giremiyorum ama hep aklimdasin
Tatlım sen ne yaptın bebiş ya geldi yada eli kulağındaAygülüüümm, yeni okudumhadi gözün aydın kuzum, ayy çok heyecanlı, çok çok çok güzel haberler ver bize inşallah
Aygülüm normal doğum için bekliyorumTatlım sen ne yaptın bebiş ya geldi yada eli kulağında
Allahım kolaylıklar versinAygülüm normal doğum için bekliyorumHaftaya kontrolüm var, hala gelmemiş olursa suni sancıyla başlatacaklar doğumu
Di mi yaaaaYaa ne günlerdi gecen sene bu zamanlar neler konuşurduk neler
Ay evet bide o mevzu vardiDi mi yaaaasiteteskop alıyordu herkes
Çok az kaldı mart gibi bekliyorum inş cnm ama midem çok kötü kusuyorum hala yemek yiyemiyorum resmen açım ya . Hiç iyi değilim sabırla günlerin geçmesini bekliyorum
MaşallahÇok az kaldı mart gibi bekliyorum inş cnm ama midem çok kötü kusuyorum hala yemek yiyemiyorum resmen açım ya . Hiç iyi değilim sabırla günlerin geçmesini bekliyorum
Sen ne yaptın nasıl gidiyor sürecin
Sen ne yaptın doğum oldu mu canım.Aygülüm normal doğum için bekliyorumHaftaya kontrolüm var, hala gelmemiş olursa suni sancıyla başlatacaklar doğumu
Doktor mama verdii onu kullanmaya başlicam. Midem çok hassas sanırım ondan .Maşallahcanım ne güzelde büyümüş. Saçları çıktığı için mi acaba niye bu kadar mide bulantısı var ki. Ben transfer bekliyorum bana zaman geçmiyor sizleri duyunca da ne çabuk geçmiş zaman diyorum.
Yok aygülüm olmadı dahaSen ne yaptın doğum oldu mu canım.
Seninki de pek nazlı çıktıYok aygülüm olmadı dahaPerşembe günü suni sancı günü aldık. Açılmam da yok, suni sancıyla açılma sağlanacak. Sağlıkla gelsin de inşallah, beklemedeyiz canım
Galiba bana özeniyon sen ben bi de tablo tesim yapıyomAl al bir sürü al
Hatta ebebekte şu an penye onluklerde 2 alana 1 bedava galiba bi bak canım istersen
Ilk 3 ay kusmaları oluyor 3.aydan sonra salyalar başlıyor
Bir yıl kullanılacak galiba önlükler
Ay hadi inşallah kuzum
Kendim için ne kadar istediysem senin için de o kadar çok istiyorum emin olabilirsin
Bu sefer ben umutluyum inşallah olacak inaniyorum
Sorma dişler beni mahvetti
Kolik bile bu kadar zor değildi en azından gece uyuyorlardı
Şimdi olur olmaz saatlerde kalkıp geziyorlar odada
Arada yanlarında otururken sızıyorum ya kafama oyuncak yiyorum ya ayağım ısırılıyor
Millet bi de temizlik yemek yapıyor bebek bakarken helal olsun valla çok imreniyorum öylelerine