Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Ay yavrum benim severim seni 36.5 normal vücut ısısı benim bildiğim, büyüdükçe öğünü azaltıyorlar, miktar çoğalıyor. Kilo alımı normalse sıkıntı etme yavrum.
Kız evet öğünü az cc çoğalttık bizde . Kilo alımı iyi ya hatta kilolu bebek sınıfından

Aman Allah korusun bacım yaaa
Ya o değilde kaç gğndğr tablo ya dokunamıyom biliyonmu vücudumu acayip yorgun hissediyorum bu laf da sana söylenince ayıp ama diyim yinede
Bebek her türlüsü zor
Bir de zor iki de zor
Beni aynı şeyleri ikişer defa yapmak çok yoruyor
Iki kere doyur iki kere yıka iki kere uyut
Tam bitti diyorsun yine başlıyor okul zamanı eşim ilgilensin okuma yazmasıyla da

Kız tabiki iki sefa gerçekten zor sana yardımcı lazım yaa eşin destek oluyor mu valla ben benimkinden pek hayır göremiyorum bazen sallıyo uyutuyo zaten işw gidiyo derken zamanda kalmıyo hoş

Kız tabiki iki sefa gerçekten zor sana yardımcı lazım yaa eşin destek oluyor mu valla ben benimkinden pek hayır göremiyorum bazen sallıyo uyutuyo zaten işw gidiyo derken zamanda kalmıyo hoş
Erkekler öyle canım nr kadar ilgileneler de bi yerden sonra sabırları tükeniyor
Veriyorsun 10 dakika sonra seni istiyor diye geri getiriyor
Az kaldı biraz büyünseler hepsi babacı olacak rahat edecez

Erkekler öyle canım nr kadar ilgileneler de bi yerden sonra sabırları tükeniyor
Veriyorsun 10 dakika sonra seni istiyor diye geri getiriyor
Az kaldı biraz büyünseler hepsi babacı olacak rahat edecez
Offf inşaşlah yaaa valla öyle bakıyorum 10 dakka tutuyo sonra bana geliyo

Kızlar ben doğum yaptım normal doğumla kızımı kollarıma aldım şükürler olsunikimiz de iyiyiz çok şükür, darısı tüm isteyenlerin bekleyenlerin başına olsun
Yaaaa çok sevindim iyi olmanıza mis gibi bebeğini kokla bizim yerimize de tadını çıkar Allah analı babalı büyütsün inşallah Hey gidi zaman yaaa ne de çabuk geçti

Kızlar ben doğum yaptım normal doğumla kızımı kollarıma aldım şükürler olsunikimiz de iyiyiz çok şükür, darısı tüm isteyenlerin bekleyenlerin başına olsun
Yaa çok sevindim gözünüz aydın sağlıkla büyüsün inşallah ❤

Canım çok şükür iyiyiz kontroller falan derken zaman geçiriyoruz

Karasım ya öyle mutlu ettin ki beni aksilikler oldu, umutsuzluklar oldu derken kavuştun mis kokulunla darısı doğum bekleyen, gebelik bekleyen bütüüüüünn dostlarımıza olsun inşaallah

Merhaba canim. Bende çok aktif olamıyorum eskisi gibi maalesef girince de bakınıp çıkabiliyorum anca ama çok özledim o boş günlerimi buraya yazmayi
Çok huysuzuz şu dönem hiç birseyden tatmin olmuyor sanirim diş çıkaracak. Bebek bakmakla geçiyor hepimizin günleri. Ücretsiz izindeyim ben. Acaba dönsemmi ki diye düşünmeye başladım şu sıra. Onun dışında başka bişi yok valla.
Sende ne var ne yok

Yaaaa çok sevindim iyi olmanıza mis gibi bebeğini kokla bizim yerimize de tadını çıkar Allah analı babalı büyütsün inşallah Hey gidi zaman yaaa ne de çabuk geçti
Karasım ya öyle mutlu ettin ki beni aksilikler oldu, umutsuzluklar oldu derken kavuştun mis kokulunla darısı doğum bekleyen, gebelik bekleyen bütüüüüünn dostlarımıza olsun inşaallah
Ayyy çok şükür tatlım normal doğumla olmuş ne güzel gözünüz aydın o zaman
Çok teşekkür ederim hepinize baştan beri zor oldu ama kavuştum kızıma, mucize oldu ,12. Gün test sonucumda beta 19 du, bi yükseldi bi düştü derken şu anda kollarımda bir mucize var resmen. Allahım çok büyük İsteyen bütün kadınlara nasip etsin rabbim, aygülüm sen de çok güzel haberler ver inşallah, doğum yaptım kızlar dediğin günleri de göstersin rabbim

Buda burdaki bütün kadınlara örnek olsun. Kimse erkenden gebelik testi yaomasın ve negatif diye kendini üzmesin. 12. Gün 19 olan beta ne idrarda görünür nede 8m 9m gün kanda görünür. Sabır sabır sabır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…